|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
roman heller
|
No,řeknu ti to takhle(asi se opakuju).....Slýchávám od lidí kolem že Favorit je vrak a hnilotina.......já mám svého moc rád a co se týká investic tak mě vyšlo už na 100 000kč určitě.....Je to otom mít svýho miláčka a pořád něco do toho vrážet za investice.Ono,když koupíš jiný auto tak stejně budeš muset do toho investovat.....takže radši investovat do svého miláčka a být na to auto hrdý nebo investovat do toho co koupíš ale už to dude pro tebe jen auto......
Dnes se točí vše kolem peněz.....já taky vše uskutečňuji pomalu.....ale vyplatí se to......
22.4.07, 21:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
roman heller píše: No,řeknu ti to takhle(asi se opakuju).....Slýchávám od lidí kolem že Favorit je vrak a hnilotina.......já mám svého moc rád a co se týká investic tak mě vyšlo už na 100 000kč určitě.....Je to otom mít svýho miláčka a pořád něco do toho vrážet za investice.Ono,když koupíš jiný auto tak stejně budeš muset do toho investovat.....takže radši investovat do svého miláčka a být na to auto hrdý nebo investovat do toho co koupíš ale už to dude pro tebe jen auto...... Dnes se točí vše kolem peněz.....já taky vše uskutečňuji pomalu.....ale vyplatí se to......
amen
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.4.07, 21:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak Pepcu sem koupil odhlasenyho za 1500 Kc, papiry za 1000Kc, kazdy rok do nej vrazim cca 10 - 11 000 , mam ho od r. 2003, takze cca 46000, vsechny naklady si pisu, tak to vim presne...uz davno vim, ze pepcu neprodam..nikdo mi to nezaplati a do jinyho starsiho auta bych to taky vrazil..ted uz mam vsechno novy a mam klid..letos sem zatim investoval 250 Kc dodebilni polsky spojkovy lamely, jeste 1100 STK +EM, 160 brzdovy desticky a mozna pakny a o prazdninach olej..bokem setrim na LPG
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
23.4.07, 09:40 |
|
|
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.4.07, 13:08 |
|
|
|