Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Co s tim?
Zdravim
Ráno jsme od bývalého souseda dostali nějaké díly na žigula (měl dokonce úplně stejného jako my) které on už nepotřebuje neboť ho prodal a mezi tím bylo taky cca 5l nového oleje M6AD. Nemá někdo nápad, co se dá s takovou srajdou udělat? Panty od všech dvěří jsem už namazal a do motoru lít nebudu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.4.07, 14:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja mam taky 5l kanystrik po dedovi a natrel sem s nim zadni podbehy a napravy at ma Bursik radost
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
22.4.07, 14:12 |
|
|
Šemik
|
Vida, to je good idea Můžu tim třeba vylít vnitřky dveří u žigula, slyšel sem že tohle prý lada ráda už kvůli tomu Bursíkovi
|
22.4.07, 14:19 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Natři s tim celej spodek a pak se projeď po nějaký prašný polní cestě... Nejlepší ochrana před korozí!! Mohu jen doporučit. Lepší je ale vyjetej olej... ten má lepší konzistenci
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
22.4.07, 14:42 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Serifus píše: Natři s tim celej spodek a pak se projeď po nějaký prašný polní cestě... Nejlepší ochrana před korozí!! Mohu jen doporučit. Lepší je ale vyjetej olej... ten má lepší konzistenci
nepopisoval si tu svoje díry ? podle toho bych řek že to moc účiný nebude
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.4.07, 14:52 |
|
|
Nepér
|
Dej to Sádrovi, on si s tím napustí zbytek kastle...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
22.4.07, 14:55 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Nepér píše: Dej to Sádrovi, on si s tím napustí zbytek kastle...
já mam takovej přísun oleje že se ti o tom nezdá
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
22.4.07, 14:56 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Sadra17 píše: Serifus píše: Natři s tim celej spodek a pak se projeď po nějaký prašný polní cestě... Nejlepší ochrana před korozí!! Mohu jen doporučit. Lepší je ale vyjetej olej... ten má lepší konzistenci nepopisoval si tu svoje díry ? podle toho bych řek že to moc účiný nebude
Já to na škůdce nedělal
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
22.4.07, 15:02 |
|
|
elegant
|
Sadra17 píše: Nepér píše: Dej to Sádrovi, on si s tím napustí zbytek kastle... já mam takovej přísun oleje že se ti o tom nezdá
Sadra môže to svoje auto aj celé vykúpať v tom
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
22.4.07, 17:15 |
|
|
škodař
|
Re: Co s tim?
Šemik píše: Zdravim Ráno jsme od bývalého souseda dostali nějaké díly na žigula (měl dokonce úplně stejného jako my) které on už nepotřebuje neboť ho prodal a mezi tím bylo taky cca 5l nového oleje M6AD. Nemá někdo nápad, co se dá s takovou srajdou udělat? Panty od všech dvěří jsem už namazal a do motoru lít nebudu ono já sem na to slišel takovou jednu písničku....
|
23.4.07, 19:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Sadra17 píše: Serifus píše: Natři s tim celej spodek a pak se projeď po nějaký prašný polní cestě... Nejlepší ochrana před korozí!! Mohu jen doporučit. Lepší je ale vyjetej olej... ten má lepší konzistenci nepopisoval si tu svoje díry ? podle toho bych řek že to moc účiný nebude Já to na škůdce nedělal
já tak udržuji dloholeté koroďáky pohromadě, hlavně ti co nemají nebo nechtějí investovat prachy do aut, stříkám to pistolí na body, hrubé koroze máznu vazelínou a stříkám a roky letí a stříkám miloš
|
23.4.07, 20:30 |
|
|
Kristensen
|
Já s tím topím
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.4.07, 23:32 |
|
|
Šemik
|
Re: Co s tim?
škodař píše: Šemik píše: Zdravim Ráno jsme od bývalého souseda dostali nějaké díly na žigula (měl dokonce úplně stejného jako my) které on už nepotřebuje neboť ho prodal a mezi tím bylo taky cca 5l nového oleje M6AD. Nemá někdo nápad, co se dá s takovou srajdou udělat? Panty od všech dvěří jsem už namazal a do motoru lít nebudu ono já sem na to slišel takovou jednu písničku....
Jakou?
Jinak už je to vyřešené - dohodl jsem se s Hansem že ten olej veme kamarádovi do Š105L která olej žere asi tak stejně jako benzín
|
24.4.07, 17:43 |
|
|
euromen
|
máš ho jen 5? já asi 5 a 30 litrů
_________________ život je boj, bohudík
|
24.4.07, 18:12 |
|