|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Jak je to s Dalnicni znamkou, kdyz mi daj novou SPZ ?
Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
Jak je to s Dalnicni znamkou, kdyz mi daj novou SPZ ?
Hoj, resim takej problem, kdyz si prehlasim, auto na sebe, tak mi asi daj jinou SPZku, protoze mam trvaly bydliste v jinym kraji, nez kam je ted to auto prihlaseny
otazka je, jak to je s platnosti dalnicni znamky potom ?
|
25.4.07, 21:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
TH
|
Re: Jak je to s Dalnicni znamkou, kdyz mi daj novou SPZ ?
Dr Meduza píše: Hoj, resim takej problem, kdyz si prehlasim, auto na sebe, tak mi asi daj jinou SPZku, protoze mam trvaly bydliste v jinym kraji, nez kam je ted to auto prihlaseny otazka je, jak to je s platnosti dalnicni znamky potom ?
Myslím, že na poště by Ti měli za symbolický poplatek dát novou, pokud jim ukážeš techničák, že jsi opravdu měnil RZ, ale jen hádám...
_________________ Renault R19 1,8S RT 65kW LPG
Škoda Favorit 136LS LPG fkorozi - ta už je minulostí:o)
|
25.4.07, 21:10 |
|
|
Kristensen
|
Re: Jak je to s Dalnicni znamkou, kdyz mi daj novou SPZ ?
TH píše: Dr Meduza píše: Hoj, resim takej problem, kdyz si prehlasim, auto na sebe, tak mi asi daj jinou SPZku, protoze mam trvaly bydliste v jinym kraji, nez kam je ted to auto prihlaseny otazka je, jak to je s platnosti dalnicni znamky potom ? Myslím, že na poště by Ti měli za symbolický poplatek dát novou, pokud jim ukážeš techničák, že jsi opravdu měnil RZ, ale jen hádám...
za symbolický poplatek - ZDARMA, stejně tak jako když měníš okno tak by ti ji měli vyměnit ale kdo by tam chodil když to jde krásně sundat
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.4.07, 22:10 |
|
|
Dr Meduza
|
Takze muzu bejt klidnej a proste si ji tam pak pudu vymenit, to je potesujci
Ikdyz stejne podle me nikdy nikdo to cislo na ni zkoumat nebude
|
25.4.07, 22:26 |
|
|
Kristensen
|
Dr Meduza píše: Takze muzu bejt klidnej a proste si ji tam pak pudu vymenit, to je potesujci Ikdyz stejne podle me nikdy nikdo to cislo na ni zkoumat nebude
a čím ho tam máš napsaný? já to psal vždycky obyč tužkou
|
25.4.07, 22:39 |
|
|
Dr Meduza
|
no ja to tam zatim napsany nemam
|
25.4.07, 22:45 |
|
|
Luke
|
Tak co řešíš
_________________ Renault 21, 2.2 GTX, phase 2, LPG, 8l/100km (LPG)
----
Zháňka Toyoty Supry MKIII Turbo Targa; r.v. 1991 ; 3000 ccm ; swap engine z MK4 - 235 kW
|
26.4.07, 04:23 |
|
|
Kristensen
|
Jo! Tak co řešíš?
|
26.4.07, 06:04 |
|
|
euromen
|
ja jel s baworem kdyz sem ho koupil taky s jinejma spz nez bylo napsano.. stopli me poldi a vse sem jim vzsvetlil.. bzlo to v poho.. choval senm se slusne, snayil vse vzsvetlit.. rekli ze to podle malyho technicaku to odpovida...
_________________ život je boj, bohudík
|
26.4.07, 08:16 |
|
|
PetrVTR
|
euromen píše: ja jel s baworem kdyz sem ho koupil taky s jinejma spz nez bylo napsano.. stopli me poldi a vse sem jim vzsvetlil.. bzlo to v poho.. choval senm se slusne, snayil vse vzsvetlit.. rekli ze to podle malyho technicaku to odpovida...
Dalnicni znamka se nemeni, plati dal i s novou SPZ. Policajti si v databazi dohledaji, ze se jedna o totez vozidlo.
|
26.4.07, 10:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|