|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Klima topí :o(
Zdravim! Jsem rád, že už to tu fachá. Hackerům bych sekal ruce. Ale k věci. Nevěděl jsem, kam to hodit, tak to hodim sem. Nějak jsem zjistil, že když si nechám foukat studenej vzduch v tý mojí Škůdce, tak po chvíli fouká teplej. Příjde mi, že to začne, když se zahřeje auto. Člověk se chce ochladit a ještě ho to ohřeje Je to normální, nebo je v něčem chybka?
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
30.4.07, 00:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Ti nedovírá kohout topení ne? Vpravo pod palubovkou, vede k tomu hadice a drátový táhlo, šáhni a ověř...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
30.4.07, 01:22 |
|
|
Drak
|
A ještě je tam klapka, která pouští vzduch mimo radiátor, ta se taky nemusí otvírat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
30.4.07, 06:17 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Česky a pomalu, chlapi Asi to vidím na Bukajův zásah Beztak mu dlužím ještě za pomoc. Fakt je to Škody pán!
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
30.4.07, 22:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Serifus píše: Česky a pomalu, chlapi Asi to vidím na Bukajův zásah Beztak mu dlužím ještě za pomoc. Fakt je to Škody pán!
no že si musíš zkusit kohout topení rukou, zda když ho vypneš šipkama červená bílá, jde ještě kousek dorazit, a ta klapka co ti pouští vrduch mimo radiátor to bude ta páčka stou šipkou, ale kde tončí to bych si vzpoměl až u radiátoru miloš
|
3.5.07, 19:53 |
|
|
Drak
|
Ta klapka se ovládá zároveň s kohoutem, na tom táhle sou dvě lanka, ty máš na mysli asi tu, co zavírá proud vzduchu přes ventilátor, to je ta prostřední.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.5.07, 20:15 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|