Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 10:50

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Technická 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Mě před chvílí kamoš říkal, že stačí jít jen v Brně na magistrát a že mi tam na občanku udělají novej techničák nebo tak něco a za 200kč

2.5.07, 18:09
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Hm, tak mi toho kamaráda pošli sem, včera mi ukradli jednu SPZ a zítra du na magistrát pro nový a jenom tahle psina stojí 450,- Když to udělá levněji, tak je kanón. Není to ten samej, co ti dělal STK?

2.5.07, 18:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Jura píše:
No jo..každej se někdy spálí... Ach jo....

s papírama ti neporadím ale pokud chceš třeba ušetřit na tý jedný gumě co se sjíždí zevnitř, tak otevři kapotu, povol ty dvě matky na třinácku klíček na tlumiči, svěs ho dolu a obě díry napiluj o 1-2mm (směrem jako kdyby sis sednul do auta tak doleva) nasaď tlumič a přitlač ho ve směru napilování a utáhni, favorit byl slabej v podbězích při negodě a dost často se nepatrně zavíral a většinou si toho nikdo nevšiml až po delší době na gumách.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

2.5.07, 21:00

Příspěvek 
Tak sem mluvil s dalším kámošem a říkal, že za 10 minut mi udělaj novej velkej techničák, že tam ty záznamy mají a tak...

2.5.07, 22:29
Profil ICQ

Příspěvek 
Drak píše:
Hm, tak mi toho kamaráda pošli sem, včera mi ukradli jednu SPZ a zítra du na magistrát pro nový a jenom tahle psina stojí 450,- Když to udělá levněji, tak je kanón. Není to ten samej, co ti dělal STK?

Co se týče těch SPZ, tak mě naposledy říkaly, že kdybych chtěl novou SPZ, tak že stačí přijít a že to stojí 300Kč. Tak nevim no... Jinak ještě není úplně jistý, že mě ten kámoš podvedl...může to být třeba jen nějaký nedorozumění... Ještě tomu dávám šanci každopádně za týden se uvidí...v nejhorším MHD:(

2.5.07, 22:33
Profil ICQ

Příspěvek 
Záznamy tam mají a techničák je opravdu hotovej za deset minut, ale papíry potřebný pro vydání druhopisu ti zaberou tak den a pěkně provětrají šrajtoflu.

Edit:

Tady máš kopii dokladu o zaplacení, jestli furt nevěříš:
Obrázek

Mimo jiné sem se díval, jestli se něco změnilo ve vydávání TP za ztracenej, takže jak sem říkal, na emise, kde bylo auto naposled měřený - tam vydají duplikát emisního průkazu, na STK pro evidenčku a potvrzení o platné STK, sundat značky, doklad o pojištění a na magistrát, kde ještě navíc chcou čestný prohlášení o ztrátě dokladů, nebo kopii policejního protokolu o nahlášené krádeži dokladů, což pro tebe bude docela nemilé, jestli se ty doklady potom někde objeví jako zabavený při podvodné STK.

3.5.07, 05:53
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ale ohledně toho opisu techničáku a emisí to se mi zdá nějaký divný, že bych jako musel jít tam kde mi to naposledy dali...jak to mám jako vědět, kde s tím byl předchozí majitel.... Prostě na tom magistrátu mi musí dát opis hned podle údajů co tam mají.

4.5.07, 09:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2