Klucí nezkoušeli jste na Š120 namontovat pylový filtr? Teď jsou kolem silnice ty řepkový pole a je to na udušení. Nevím jestli to jde ale prosím o vaše názory. Na novější autí to by mělo jít, tak na ty naše to by taky nebylo špatný.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
7.5.07, 05:53
Reklama
Reklama
Drak
Problém je v tom, že škodovka má kromě oficiální díry pro větrák i několik neoficiálních, takže to moc nepomůže.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
7.5.07, 06:02
zokot
Tak by to byl jen pokus.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
7.5.07, 08:11
Bukaj
Přehoď si před jízdou přes řepkové území přes topení mokrý hadr...
Jinak i kdyby jsi tam dal pořádný filtr, tak to neutáhne ventilátor - už takhle fouká jen symbolicky ve srovnání s moderními vozy...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
7.5.07, 08:15
škodař
Bukaj píše:
Přehoď si před jízdou přes řepkové území přes topení mokrý hadr... Jinak i kdyby jsi tam dal pořádný filtr, tak to neutáhne ventilátor - už takhle fouká jen symbolicky ve srovnání s moderními vozy...
dyž máš na kapotě ty nabýrací kapsy tak to fouká fajn já ventylátor ani nepouštím a to jezdím po polňačkách takže jedu nejvíc na štverku ani ne pul plynu inak by mně to vyhodilo do pola
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 50 návštevníků