|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
nová Octavia a zapojení rádia
Autor |
Zpráva |
Michal
|
nová Octavia a zapojení rádia
Zdravím všechny. Rád bych se zeptal na jednu věc.
Vlastním novou Octavii. Jde mi o zapojení rádia v závislosti na klíčku v zapalování. Současný stav je takový. Abych si mohl pustit rádio, musím otočit klíček tak, aby se mi rozsvítila elektkrika v autě. Rozsvítí se budíky, světla (mám stálé svícení) a až v tomto stavu je rádio schopné provozu. Když bych chtěl rádio poslouchat ve stojjícím autě, tak bych musel zapnout budíky a tím i světla a s takovou bych potom asi neodjel. Jde rádio namontovat tak, aby hrálo, dokud se nevytáhne klíček ze zapalování, jak to bylo v dřívějších modelech Octavií? A ne, aby přestálo hrát s polohou klíčku do 0? Rádio mám Panasonic CQ-C1310NE.
Díky za radu. Michal
|
6.5.06, 10:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: nová Octavia a zapojení rádia
Michal píše: Zdravím všechny. Rád bych se zeptal na jednu věc. Vlastním novou Octavii. Jde mi o zapojení rádia v závislosti na klíčku v zapalování. Současný stav je takový. Abych si mohl pustit rádio, musím otočit klíček tak, aby se mi rozsvítila elektkrika v autě. Rozsvítí se budíky, světla (mám stálé svícení) a až v tomto stavu je rádio schopné provozu. Když bych chtěl rádio poslouchat ve stojjícím autě, tak bych musel zapnout budíky a tím i světla a s takovou bych potom asi neodjel. Jde rádio namontovat tak, aby hrálo, dokud se nevytáhne klíček ze zapalování, jak to bylo v dřívějších modelech Octavií? A ne, aby přestálo hrát s polohou klíčku do 0? Rádio mám Panasonic CQ-C1310NE. Díky za radu. Michal
toto je bežné zapojenie, podľa mňa je to nepraktické ak to chceš prehodiť pozri sa na http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323 a vodič ( drôt ) z kontaktu A7 pripoj k kontaktu A3. potom ti rádio bude fungovať stále...
|
6.5.06, 11:37 |
|
|
Návštěvník
|
Re: nová Octavia a zapojení rádia
ale v dřívějších modelech Octavia bylo zapojení jiné. Bylo možné mít puštěné rádio až do doby vytažení klíčku. ne jeho otočení do polohy 0.
michalkatka píše: Michal píše: Zdravím všechny. Rád bych se zeptal na jednu věc. Vlastním novou Octavii. Jde mi o zapojení rádia v závislosti na klíčku v zapalování. Současný stav je takový. Abych si mohl pustit rádio, musím otočit klíček tak, aby se mi rozsvítila elektkrika v autě. Rozsvítí se budíky, světla (mám stálé svícení) a až v tomto stavu je rádio schopné provozu. Když bych chtěl rádio poslouchat ve stojjícím autě, tak bych musel zapnout budíky a tím i světla a s takovou bych potom asi neodjel. Jde rádio namontovat tak, aby hrálo, dokud se nevytáhne klíček ze zapalování, jak to bylo v dřívějších modelech Octavií? A ne, aby přestálo hrát s polohou klíčku do 0? Rádio mám Panasonic CQ-C1310NE. Díky za radu. Michal toto je bežné zapojenie, podľa mňa je to nepraktické ak to chceš prehodiť pozri sa na http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323 a vodič ( drôt ) z kontaktu A7 pripoj k kontaktu A3. potom ti rádio bude fungovať stále...
|
7.5.06, 16:08 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|