|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
VAN3RE
|
Farba na Felicii
Čauko.......Potreboval by som trošku poradiť....Feliciu mám v takej farbe ako je v podpise....Na aute chcem malú cast nastriekať takou istou farbou ale mám jeden problém......Pozrel som kod farby na Felicii a kod je 9451.....Podla tohto kodu by mal byt nazov farby Modrá ľadová metalíza.....V technickom mám napisanú farbu a to Modrá metalíza pastelová....nejako to nesedí však?Pozeral som aj spreje s odtienami skoda a tam som nasiel tento sprej http://www.autoomega.sk/index.php?id_sek=1&id_tovar=11091&uroven=2&zaradenie=1&ukaz=detail&hlzaradenie=&c=je to farba v spreji s kodom 9451 Modrá ľadová metalíza.....ale ak si pozriete farbu vrchnáka toho spreju tak farba nesedí s mojou farbou na mojom aute..... poradte ako to je vlastne stými sprejmi....budem rád ak bude v tom spreji tá farba co ja chcem.....som s toho jeleň.
_________________ II. ARCHIMEDOV ZÁKON: Študent ponorený do alkoholu je z krčmy vytlačaný silou, ktorá sa rovná účtu, ktorý má zaplatiť. FELICIA 1.3 BMM
|
1.4.12, 16:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venda
|
Re: Farba na Felicii
Jak je to auto staré? Původní barva časem stárne a mění odstín. To co nabízejí ve spreji je nová časem nevyšisovaná barva. Jestliže chceš co nejpřesnšjší odstín, nechej si jej namíchat přesně podle auta. Udělají to i do spreje v každé slušné prodejně laků.
|
1.4.12, 16:40 |
|
|
Milan Koukal
|
Jo co se týče názvu barev tak tím se moc neřiť to pastel píše Škodovka skoro všude nevím co se jim tak na tom zalíbilo, hlavní je to číslo. Jak psal venda zajeď si nechat udělat sprej kde míchají auto laky a máš po starostech ty spreje co máš na fotce stojí za prd
_________________ Škoda 105GL r.v. 1981( nabouráno jedním magorem chystá se náhrada) Škoda 136GL r.v.1989 Oranžák, po částečné rekonstrukci Škoda forman PLUS r.v.1994 135B Škoda Fabia 1.4MPI r.v. 2001 Ford Transit 2.2 TDCI r.v. 2008
|
1.4.12, 20:38 |
|
|
varok
|
Tam kde míchají autolaky mají desítky vzorníků a přesně podle auta namíchají odstín. Tady někdo nedávno dával odkaz na feliciaklub, kde je seznam snad všech barev na felíciích. http://www.feliciaklub.cz/?id=typy_barvy_hatchback
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.4.12, 18:22 |
|
|
VAN3RE
|
radsej zajdem do autolakovne nech mi podla farby na aute namiesaju taku istu farbu a budem rad ak bude priblizne rovnaka....
_________________ II. ARCHIMEDOV ZÁKON: Študent ponorený do alkoholu je z krčmy vytlačaný silou, ktorá sa rovná účtu, ktorý má zaplatiť. FELICIA 1.3 BMM
|
3.4.12, 16:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|