Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.11.24, 22:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Klimatizace felicia 
Autor Zpráva
Junior TW team, Tydýt

Příspěvek Re: Klimatizace felicia
sry, celý téma jsem si nepročítal, ale proč skládat klimu z fábky když jde sehnat klima z feldy :)
páč o jedné vím, mohl jsem jí mít ale uprava do fáva by byla obtížná ale vím že to jde ;)

7.6.11, 11:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mám komplet klimu z 1,6. Chce někdo?

http://imageshack.us/g/21/img20120625190258.jpg/

28.6.12, 01:07
Profil ICQ

michalkatka píše:
áno, Fábia a iné moderné vozy nemajú klasickú elektromagnetickú mechanickú spojku, ale prítlačný kotúč v tele kompresora vychyľuje servomotor, alebo nejako inak, ide o to že ten kompresor je v zábere stále, keď je "vypnutý" tak médium cirkuluje a výkon kompresora je cca 3%, keď sa kompresor zapne, plynule sa prítlačný kotúč vychýli na max a tým začnú piestiky pohybovať po celej dráhe, ak sa teplota výparníka blíži k 0°, alebo požadovanej teplote, tak plunule prítlačný kotúč uberá na výkone tým že znižuje svoju výchylku a tým sa piestiky pohybujú po menšej dráhe...

výhodou tohoto systému je plynulá regulácia, ale zasa je to zložité ako farebný televízor...

brat jeden takyto kompresor rozobral a vychylovanie zabezpecuje jeden piest, ktory je navyse. na vstupe donho je plny systemovy tlak vysokotlakeho stupna a na vystupe je PWM riadeny elmag ventil, ktory umoznuje regulovat vychylku. a pokial mi je znamo, regulaciu vykonu ma aj bezny kompresor s elmag spojkou, akurat nie je elektronicky riadena, ale riadi ju odstredivy regulator v zavislosti od otacok (pretoze pri vysokych otackach potrebujes mensi zdvih priestikov, ako na volnobehu, aby si udrzal rovnaky systemovy tlak, ak dojde k zamrznutiu vyparnika, kompresor sa odpoji uplne).

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

28.6.12, 06:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3