|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Registrace vozidla podle novely zakona
Autor |
Zpráva |
onyxbuy
|
Registrace vozidla podle novely zakona
Zdravim, netusite nahodou nekdo, jak to ted bude s registraci auta v zavislosti na trvalem pobytu podle novely zakona, kterou vlada schvalila? Kdyz budu chtit prihlasit auto, budu muset do mista, kde mam trvaly pobyt? Nejak jsem to z toho moc nepochopil. Ale vzhledem k tomu, ze si ted kazdy bude moci vlastne "vytvorit" svoji vlatni znacku (a zazadat o to podle me kdekoliv v republice), tak mi z toho plyne, ze ta zavislost pada. Vim, ze to zacne platit az nekdy behem pristiho roku, ale docela by mi to zajimalo.
|
16.8.12, 11:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Re: Registrace vozidla podle novely zakona
pokud chceš registrovat auto musíš na úřad pod který spadáš co se týče tvého bydliště. Na to se rozhodně nic měnit nebude
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
16.8.12, 11:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: Registrace vozidla podle novely zakona
jaka novela, co je noveho??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.8.12, 09:18 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|