Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Stavba vleku za auto - papíry mám
tak...u dedy jsou papiry na doma delanej vlek, ale ten vlek uz propadl zkaze koroze a cervotoci, takze jsem si chtel postavit novej...mame myslim ze Agados http://www.agados.cz/uploads/gallery/popup/430.jpg neco takovyho... par rad: ja ted chci na ty stary papiry postavit neco podobnyho se zachovanim rozmeru v technicaku, ktery zachovat musim? dalsi je, jak se ty rozmery urcujou - puvodni vlek mel kola v akorbe, coz bylo dost naprd, chci ted dat kola vedle korby - sirka se meri na blatniky nebo korbu? a celkova dylka je jen korba nebo i s oji? - korbu chci 200x128-130cm a to tamten vlek nemel...byl sirsi, ale kratsi tak me napadlo, ze bych udelal o neco kratsi oje, pripadne to celkove udelal o 10cm delsi, to si nikdo nevsimne... potom jsem teda zacal shanet veci...zjistil jsem, ze se da koupit hodne veci - napravu, sajtny atd...chci to udelat z ty hnedy preklizky, nevite, kde by se dala sehnat? nekdo mi tenkrat rikal, ze se to pouziva na salovani zakladu - to co nabizej firmy s tema vlekama se mi zda docela drahy, tak bych to chtel posmelit jinak jinak celkovy naklady co jsem pocital by mohli vyjit tak na cca 10-12 tisic s tim, ze neco mam, neco musim koupit...no a ten vlek vyjde na 19 tisic bez plachty, proto jsem se rozhodl pro stavbu - a taky nemam co delat
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.9.12, 07:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Stavba vleku za auto - papíry mám
tak já se taky přidám, potřebuji vlek na bantamkách ale aby yly kola vedle korby, mám vlek s papírama a kola jsou pod korbou je vysoký a já chci nízký abych mohl vozit čtyřkolky a motorky tak hledám celý takový vlek bez papírů, nebo nápravu, využíval bych oba dva
|
16.9.12, 08:52 |
|
|
Ondras83
|
taky potrebuju korbu, aby se tam vesla 4kolka...no a proto to chci stavet, protoze ten vlek, kterej by se mi libil a hodil, stoji 23 tisic
|
16.9.12, 09:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
bych se vyprdnul tolik vrážet tuším nedávno jsem někde narazil na motorkářském bazaru na nějaký DDR vozík za 25OO bez papírů jestli to bylo od stanu nebo kterou figu ale ten by moc práce nedal, vodovzdornou desku mám jen bych shodil korbu natřel udělal platonák kotvy a zdar jedem
|
16.9.12, 11:55 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
1) U vleku doma stavenyho lze pravdepodobne pozadat o prestavbu a rozmery zmenit. 2) Na STK klidne vozejk zmerej a musi to sedet na centimetr. 3) Rozmer lozne plochy se meri taky a MUSI sedet. 4) Celkovou delku mi merili bez svetel, ktery zakladni rozmer presahovaly.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
16.9.12, 21:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jo a vodeodolna preklizka s protiskluzem je svinsky draha.
Nejlevnejsi jsem poridil 12mm za 800,- za desku 2.5x1.25m, ale to se ne tak uplne hodi pro vleky na vozeni kameni, chce to aspon 15mm, jinak hrozi, ze to muze neco tezkyho prorazit.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
|
16.9.12, 21:43 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já tu protoskluzovou překližku dostal jako protihodnotu za 1OOO PC byla 16OO je drahá, ale zas pro ten podvál mám využití že třeba přivezeš motor, obohatíš ho převodovkou a jen spistíš auto na podvál a motor je v autě,
|
17.9.12, 05:32 |
|
|
Ondras83
|
jeste uvidim, jak to bude...bud to postavim tak, jak to mel deda nebo uvidime...mozna si udelam vyvazecku na cislech
|
24.9.12, 18:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Viky píše: Jo a vodeodolna preklizka s protiskluzem je svinsky draha.
Nejlevnejsi jsem poridil 12mm za 800,- za desku 2.5x1.25m, ale to se ne tak uplne hodi pro vleky na vozeni kameni, chce to aspon 15mm, jinak hrozi, ze to muze neco tezkyho prorazit. jsem zvědavý jak dopadne soused, má vozík s lodí z holandska, tam ho nemusíš mít přihlášený a jezdit můžeš jen tam musí být značka auta ke kterému patří, a ta značka to stačí když to napíšeš tuškou na rám on si nechal udělat značku synového auta z holanska a tak jezdí, to jsem zdvědav až ho chytnou benga občanku u sebe prej taky nevozí že je skládací on je národností slovák a že mu to žerou, ale celý řivot prožil v olomouci
|
30.9.12, 20:32 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Asi ho pochvalej. Je docela kravina s nim jezdit bez toho holandskyho auta ke kterymu patri znacka, to se skoro urcite nesmi.
|
1.10.12, 10:58 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
podle mě je to tak na papíry neschválené, nepojištěné bez stk, ale zas má slovenský řidičák, k tomu nějaký mezinárodná pas tak co dyd je to banda kreténu tři prodele evidencí zákonů k ničmu v holansku nemusíš ani s motorkou na stk
|
1.10.12, 17:00 |
|
|
gokralik
|
Jenže tam taky asi nežije taková banda kreténů jako v česku, co se snaží jen se vším vyjebat. Proto se musí u nás vymýšlet další a další zákony a buzerace, aby se to trochu omezilo.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.10.12, 19:07 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak oni se nesnaží jak stím vyjebat ale snaží se vymyslet jak nic neudělat , no a pokud se někdo snaží něco dělat musí jim dát aby to šlo debil se totiž neumí živit prací tak to musí dotáhnout vysoko aby se uživil
|
1.10.12, 19:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak já už vozík sehnal přesněji vyhandloval starý DDR na bantamkách, korba jde ošroubovat a na šasi lze namontovat cokoliv, v mém případě jen překližka platonák, tak už mám přepravník na čtyřkolku nějaká barvy elektrika, jedna pneu a vyjde mě tak na 15OO jiank bych nic nestavěl na netu jsem našel vozíky bez PP na 1OOO korun pěkné 3 až 4
|
27.10.12, 11:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|