Škoda 105 L - průměrná spotřeba 8,93 l / 100 km. Je to OK?
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
23.7.07, 09:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Chester.8
|
Pro mě je spotřeba rozhodující. Není to tím že jsem student a nemám na benzín ale tím že jedině blbec (pardon za tohle přirovnání) bude jezdit na škodovce která má něco kolem 33 kw za 8 litrů. To mi fakt příjde jako debilita.
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
23.7.07, 22:32 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Chester.8 píše: Pro mě je spotřeba rozhodující. Není to tím že jsem student a nemám na benzín ale tím že jedině blbec (pardon za tohle přirovnání) bude jezdit na škodovce která má něco kolem 33 kw za 8 litrů. To mi fakt příjde jako debilita.
Áááá pardooon, pane. Ta Škůdka je stejně stará, jak já. Má nalítáno něco přes 200 000. Navíc má nějakou šílenou úpravu, ze který i Bukaj - Škody pán - omdlel Takže pod osm... to bych musel jezdit 40 maximálně. Ale já nemám rád ty idioty v šunkách za mega, co si myslej, že když jede Škůdka, že jí musej hned předjet a pak se jim lepim tak na perdel, že je stejně dostanu
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
23.7.07, 23:10 |
|
|
Dusche
|
uplne si to zive představuji, strakonicka ulice smerem z centra rychlost omezena na 70 km/h vsichni jedou tak kolem 80 Serifus svoji skudku na dlouhe rovince roztahl na 85 km/h a ma radost jak vsechny ty "zavodniky" pekne dostava.V tom kolem projede cerna M5, Serifus se ji povesi na zadek (cti> je 1,5 km za jejim zadkem), kdyz BMW projizdi kolem Cukraku, Serifus vzdava pronasledovani pac stejne potrebuje odbocit do Velke Chuchle. (O:
|
24.7.07, 06:13 |
|
|
Šemik
|
Tak do něj nerejpejte, ani já takovýhle lidi co škodovku prostě musí předjet nemusim
A vzhledem ke stavu jeho 105ky si myslim že je ta spotřeba adekvátní
Včera mohl být Leonid o metr kratší. Bylo to na křižovatce hlavní - vedlejší kde zrovna nešly světla. S Leonidem se přijíždělo po hlavní a těsně před jeho chladičem se za skřípení brzd prohnalo černý A6 který řídila nějaká 50-ti letá zbohatlická bába s držkou namalovanou jak nějaká noční sociální pracovnice...
Jak viděla starýho žigulíka určitě si myslela že když má audi dáme jí přednost
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
24.7.07, 07:16 |
|
|
Radic
|
taky me to sere....ale mam i auto se kterym se nemusim tlacit v zadu. Na dalnici do ostravy sem tak sral lidi s octavkama v turbu a dehtu toho jednoho sem predjel 4x Kazdopadne nekdy staci se nalepit na zadek a on uz prida sam...netreba predjizdet
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.7.07, 10:03 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
presne, lebo ked si za nimi tak si myslia ze: cooo? skodovka sa na mna lepi? tak asi idem pomaly
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
24.7.07, 11:05 |
|
|
Serifus
|
Dusche píše: uplne si to zive představuji, strakonicka ulice smerem z centra rychlost omezena na 70 km/h vsichni jedou tak kolem 80 Serifus svoji skudku na dlouhe rovince roztahl na 85 km/h a ma radost jak vsechny ty "zavodniky" pekne dostava.V tom kolem projede cerna M5, Serifus se ji povesi na zadek (cti> je 1,5 km za jejim zadkem), kdyz BMW projizdi kolem Cukraku, Serifus vzdava pronasledovani pac stejne potrebuje odbocit do Velke Chuchle. (O:
Na Strakonický je povolená 80, jen tak mimochodem
|
24.7.07, 15:21 |
|
|
Serifus
|
Šemik píše: Tak do něj nerejpejte, ani já takovýhle lidi co škodovku prostě musí předjet nemusim A vzhledem ke stavu jeho 105ky si myslim že je ta spotřeba adekvátní Včera mohl být Leonid o metr kratší. Bylo to na křižovatce hlavní - vedlejší kde zrovna nešly světla. S Leonidem se přijíždělo po hlavní a těsně před jeho chladičem se za skřípení brzd prohnalo černý A6 který řídila nějaká 50-ti letá zbohatlická bába s držkou namalovanou jak nějaká noční sociální pracovnice... Jak viděla starýho žigulíka určitě si myslela že když má audi dáme jí přednost
Přesně o tom mluvím... Je to někdy hnus.
|
24.7.07, 15:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|