Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Taky technická.... Fávo :o)
Zdravím! Tak jsem opravil ty prahy na tom Fávu. Ten laminátovej kit se skelným vláknem ve vočích nic moc, ale na autě super Akorát jsem tam musel hopnout tkaninu, páč tam byla díra, jak prase. Problém je v tom, že mi nezbyl ten tmel a pod autem na kousku koukaj ty vlákna z tý tkaniny. Vadí to u technický? Stejně by se mi to tam blbě přebrušovalo... Co to zaplácnout vazelínou? Aby to nebylo tam okatý?
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
24.7.07, 15:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Taky technická.... Fávo :o)
Serifus píše: Zdravím! Tak jsem opravil ty prahy na tom Fávu. Ten laminátovej kit se skelným vláknem ve vočích nic moc, ale na autě super Akorát jsem tam musel hopnout tkaninu, páč tam byla díra, jak prase. Problém je v tom, že mi nezbyl ten tmel a pod autem na kousku koukaj ty vlákna z tý tkaniny. Vadí to u technický? Stejně by se mi to tam blbě přebrušovalo... Co to zaplácnout vazelínou? Aby to nebylo tam okatý?
Já si myslím že jestli to uvidí jen přes okno z příjmu tak radši před tebou zamkne To se s tím nebojíš jezdit? Až tě někdo trefí tak se, díky tomu jak se laminátovej kit rozláme jak čokoláda na dortu, v tvým autě zastaví o půl metru víc uvnitř než kdyby to bylo vyvařený.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.7.07, 19:26 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
projed ňákým blátem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.7.07, 20:43 |
|
|
Serifus
|
To jsem tak úplně vědět nechtěl Jak tomu bahnu řeknu, že chci aby obšlehlo jen to jedno místo? Spíš mě zajímá, jestli to teda jako vadí
|
24.7.07, 22:11 |
|
|
Serifus
|
Re: Taky technická.... Fávo :o)
Kristensen píše: Serifus píše: Zdravím! Tak jsem opravil ty prahy na tom Fávu. Ten laminátovej kit se skelným vláknem ve vočích nic moc, ale na autě super Akorát jsem tam musel hopnout tkaninu, páč tam byla díra, jak prase. Problém je v tom, že mi nezbyl ten tmel a pod autem na kousku koukaj ty vlákna z tý tkaniny. Vadí to u technický? Stejně by se mi to tam blbě přebrušovalo... Co to zaplácnout vazelínou? Aby to nebylo tam okatý? Já si myslím že jestli to uvidí jen přes okno z příjmu tak radši před tebou zamkne To se s tím nebojíš jezdit? Až tě někdo trefí tak se, díky tomu jak se laminátovej kit rozláme jak čokoláda na dortu, v tvým autě zastaví o půl metru víc uvnitř než kdyby to bylo vyvařený.
Zamkne To je dobrý. No už se to zase sune někam jinam. Kdybych chtěl bourat, tak jedině v Tatře 815 VVN. Ten Favorit by nepomohl ani neshnilej...
|
24.7.07, 22:14 |
|
|
škodař
|
nevím jak je to u vás na technické ale u nás lak leze do kánálu po to auto tak tě vezme sebou a říká co a jak tak u nás se vezme pleskačka do kapsy a jak natáhne ruku aby ti ukázal to špatný místo tak mu ju vrazíš do ruky a hotovo
|
24.7.07, 22:27 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Copa to je pleskačka ??? Pšššššššt...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
24.7.07, 22:36 |
|
|
Radic
|
Martin 007 píše: Copa to je pleskačka ??? Pšššššššt...
ted nevim jestli fakt nevis nebo jestli si delas p*del ale ten škodařův prispevek je mazany bude li treba zkusim tuto taktiku. Kdo zna Vlcnov a jizdu kralu tak chape ze tam se to neodmitne
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.7.07, 22:55 |
|
|
škodař
|
Martin 007 píše: Copa to je pleskačka ??? Pšššššššt... pleskačka placatka placatice prostě výraz pro takou tu půl litrovou placatou sklinečku na alkohol
|
25.7.07, 19:36 |
|
|
ventYl
|
škodař píše: Martin 007 píše: Copa to je pleskačka ??? Pšššššššt... pleskačka placatka placatice prostě výraz pro takou tu půl litrovou placatou sklinečku na alkohol
vase ploskace maju pol litra? st. nicolaus robi len dvojdecky afaik
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
26.7.07, 11:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|