|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
cyz
|
Stříbřenka
Nevíte někdo jak se dá odstranit stříbřenka z motoru? Původní majitel mojeho formana byl asi vůl a nastříkal celý motor včetné částí hadic a kabelů stříbřenkou, vypadá to strašně blbě a nevím jak se toho mám zbavit (ještě sem i v sobotu budete smát kvůli nastříbřenkovanému motoru )
|
26.7.07, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Stříbřenka
cyz píše: Nevíte někdo jak se dá odstranit stříbřenka z motoru? Původní majitel mojeho formana byl asi vůl a nastříkal celý motor včetné částí hadic a kabelů stříbřenkou, vypadá to strašně blbě a nevím jak se toho mám zbavit (ještě sem i v sobotu budete smát kvůli nastříbřenkovanému motoru )
No na motor snad jen ředidlo ale bacha na některé plasty nebo bužírky, některé stříbřenky šli i tech benzínem a nebo normálním benzínem z pumpy.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.7.07, 21:12 |
|
|
Martin
|
Zkus to nitroředidlem, nebo nějakým odstraňovačem starých nátěrů.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
27.7.07, 09:20 |
|
|
cyz
|
Martin píše: Zkus to nitroředidlem, nebo nějakým odstraňovačem starých nátěrů.
Nitro zkusím ale s tím odstraňovačem se mi na motor moc nechce, kápne mi to někde např. na hadici chlazení, podtlaku nebo na karoserii a mám vystarané.
|
27.7.07, 12:09 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
cyz píše: Martin píše: Zkus to nitroředidlem, nebo nějakým odstraňovačem starých nátěrů. Nitro zkusím ale s tím odstraňovačem se mi na motor moc nechce, kápne mi to někde např. na hadici chlazení, podtlaku nebo na karoserii a mám vystarané.
ručím ti za to, že nitro umí některé druhy plastu, gumy a laku zničit naprosto důkladně taky
|
27.7.07, 12:16 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|