|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pephiczek
|
Nouzové otevírání
Zajímalo by mě jak otevíráte dveře pokud si zabouchnete klíče obecně známé je zohnutým drátem, ale byly jsme na disce, kámoš si zabouchl klíče a borec mu to tam otevřel tou gumou co je mezi dveřmi a oknem, a jak na to dete vy?
|
24.7.07, 16:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mam central takze me toto netrapi Jinak dratem (kamarada ci cizi ...)
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.7.07, 17:06 |
|
|
Martin
|
Já otvírám drátem, mám ho zasunutý v dutině pod předním kufrem - je vidět na této fotce:
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
24.7.07, 17:14 |
|
|
škodař
|
znám borca kterej má drátovou anténu a na koncu ju má zohlou a dyž si zabouchne klíče tak vyšrubuje anténu a otevře
|
24.7.07, 18:56 |
|
|
Kristensen
|
Martin píše: Já otvírám drátem, mám ho zasunutý v dutině pod předním kufrem - je vidět na této fotce:
No ještě to napiš kde to máš, ty se asi moc o svoje auto nebojíš co? A nebo ho nemáš rád
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.7.07, 19:18 |
|
|
Kristensen
|
Jinak to jde jak zahnutím a tahem nahoru tak i tou okení gumou stačí do správného místa na zámku drknout směrem dolu.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.7.07, 19:19 |
|
|
Dusche
|
ja mam pod autem schovanej nahradni klic, ne pro pripad zabouchnuti ale spis ze bych klic nekde ztratil a to je pri ceste po rumunsku pak docela neprijemne (O:
|
25.7.07, 06:32 |
|
|
martanc
|
presne tak gumou jedes po ramu dveri dolu az se zaseknes o jeden vysupek tak ten objedes a zmacknes jako by pod nej a mas otevreno a jeste lepe nez gumou to de 30cm pravitkem na tom se to da naucit
|
27.7.07, 13:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|