Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
ehm...
EDIT: ako spotena prdel na kozenkove sedadlo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.7.07, 12:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
deekay píše: ehm... EDIT: ako spotena pr**l na kozenkove sedadlo
to uz je jina...to se lepi fakt hodne... (mam kozenkovou zidli tady u pc )
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
26.7.07, 12:31 |
|
|
michalkatka
|
húpavé mne favo nepríde ako húpavé, neviem aký je rozdiel medzi novým a strým typom, mám skúsenosti iba s novým typom. skôr by som povedal že je to pritvrdé, citiš každú jamu a výmol ale pohodlné to je....
a H/P sú ešte tvrdšie ale to sa nedá porovnávať nakoľko sú inej konštrukcie, sú plynokapalinové...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.7.07, 13:46 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: húpavé mne favo nepríde ako húpavé, neviem aký je rozdiel medzi novým a strým typom, mám skúsenosti iba s novým typom. skôr by som povedal že je to pritvrdé, citiš každú jamu a výmol ale pohodlné to je.... a H/P sú ešte tvrdšie ale to sa nedá porovnávať nakoľko sú inej konštrukcie, sú plynokapalinové...
no stare favo (myslim ze aj nove, napravy a tlmice su detto) napr pri bocnom vetre bolo ako krabicka od zapaliek, dalej v kazdej zakrute aj s malym radiusom sa naklanalo ako opita prostitutka, ved uz len ked si videl tu recenziu z 1989 tak tam bola permanentne trojkola,
neviem, mozno som si uz zvykol na HPcka sanzim sa dostat do stavu ako je jazda na cliu: prudko doprava dolava a auto sa ani nenakloni a drzi az neuveritelne stopu
a pohodlne? no mozno tie tvoje sedadla ako tak ale ja ti nevím karle ja viem mam velke naroky, ale preco nie? vsetko sa da ked sa chce
škode zdar!!
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
26.7.07, 14:01 |
|
|
michalkatka
|
ten bočný vietor citim až tak nad 90km/h ale to je dané aerodinamikou ako ladnička, vysokým tažiskom a nízkou hmotnosťou.
tá trojkolka je už závodné jazdenie, tam je vidieť ako favu chýba ten stabik, predný aj zadný
tvrdšími tlmičmi to nakláňanie nevyriešiš, možno pri veľmi prudkom zatočení a okamžitom vyrovnaní a to že sa tlmič vďaka tvrdosti nestihne v tej rýchlosti stlačiť...
ale takú zákrutu s dobrými gumami by sme šli po troch všetci, roman asi nie, tem ten stabik v predu má
|
26.7.07, 14:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
michalkatka píše: ten bočný vietor citim až tak nad 90km/h ale to je dané aerodinamikou ako ladnička, vysokým tažiskom a nízkou hmotnosťou. tá trojkolka je už závodné jazdenie, tam je vidieť ako favu chýba ten stabik, predný aj zadný tvrdšími tlmičmi to nakláňanie nevyriešiš, možno pri veľmi prudkom zatočení a okamžitom vyrovnaní a to že sa tlmič vďaka tvrdosti nestihne v tej rýchlosti stlačiť... ale takú zákrutu s dobrými gumami by sme šli po troch všetci, roman asi nie, tem ten stabik v predu má
1- aj, ale hlavne tenkymi gumami, a podvozkom. Odkedy mam HP + vacsi rozchod (+0,7cm +0,7cm) dokopy je to velmi citit, auto absolutne nepozna bocny vietor. dokonca lepsie ako clio, a este ovela lepsie drzi stopu
2- kamos isiel na seriovom favorite slalom asi 50km/h a trojkolka bola furt. to neni este zavod podla mna ani zdaleka
3- no, trochu to naklananie obmedzis ale stale to chce ten stabilizator, hadam si to aj niekedy namontujeme konecne
ja sa len bojim STK, hoci mi na nu chodi technik a bohvie ci tam vobec chodi
|
26.7.07, 14:26 |
|
|
michalkatka
|
deekay píše: 3- no, trochu to naklananie obmedzis ale stale to chce ten stabilizator, hadam si to aj niekedy namontujeme konecne ja sa len bojim STK, hoci mi na nu chodi technik a bohvie ci tam vobec chodi
však ja si origo nápravnicu aj s ramenami nechám do zálohy... ale už som pevne rozhodnutý že to chcem
|
26.7.07, 14:30 |
|
|
Kristensen
|
michalkatka píše: Kristensen píše: jj, přesně tak, H/P montuju od začátku vzniku firmy H/P, beru je přímo od výrobce a kam se na ně hrabou Sachsy nebo Koni. tak áno H/P sú ale športové plynokapalinové tlmiče, a sachsy a koni... sú bežné sériové kapalinové. tam sa odráža hlavne cena, ale ľudia (ako dekay) ktorí vedia oceniť sportový tvrdý pozvozok to sú ochotný zaplatiť.... mne postačuje mäkšia séria... ale do zrazu nestihnem ten stabilizátor, ešte ho ani nemám... chceli sme porovanť jeho H/P a stabilizátor....
H/P pro seriové fávo, feldu octávu a fábii jsou jen kapalinové, pro některé soutěžní a teréní vozy mají s bočním zásobníkem tlaku ale jinak převážně pouze kapalinové.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.7.07, 17:57 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: michalkatka píše: Kristensen píše: jj, přesně tak, H/P montuju od začátku vzniku firmy H/P, beru je přímo od výrobce a kam se na ně hrabou Sachsy nebo Koni. tak áno H/P sú ale športové plynokapalinové tlmiče, a sachsy a koni... sú bežné sériové kapalinové. tam sa odráža hlavne cena, ale ľudia (ako dekay) ktorí vedia oceniť sportový tvrdý pozvozok to sú ochotný zaplatiť.... mne postačuje mäkšia séria... ale do zrazu nestihnem ten stabilizátor, ešte ho ani nemám... chceli sme porovanť jeho H/P a stabilizátor.... ani nie tak sportova jazda (ale samozrejme aj ) ale mna stval ten sprosty hupavy podvozok, mal som pred vymenou tlmicou a nove seriove by ma vysli asi o tisicku dokpy menej ako HP, a myslim ze na komforte zas tolko neubudlo, favorit nikdy nebolo a nebude pohodlne auto. teraz sa lepi na cestu ako topanky na horuci asfalt
Ty máš tlumiče H/P product? Já myslel že máš komplet i s pružinama.
|
26.7.07, 17:59 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
|
26.7.07, 19:24 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: mal som pred vymenou tlmicou a nove seriove by ma vysli asi o tisicku dokpy menej ako HP
Tady mě to totiž neleze do hlavy, kolik jsi dal za celou sadu tlumičů?
|
26.7.07, 20:58 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Kristensen píše: deekay píše: mal som pred vymenou tlmicou a nove seriove by ma vysli asi o tisicku dokpy menej ako HP Tady mě to totiž neleze do hlavy, kolik jsi dal za celou sadu tlumičů?
11tisic SK, co je myslim si dobra cena
nove tlmice boli origo v skodovke 1800 jeden, mozno sa zda ze by to vyslo lacnejsie so seriovymi ale myslim si ze nebylo vo cem
|
27.7.07, 00:59 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: Kristensen píše: deekay píše: mal som pred vymenou tlmicou a nove seriove by ma vysli asi o tisicku dokpy menej ako HP Tady mě to totiž neleze do hlavy, kolik jsi dal za celou sadu tlumičů? 11tisic SK, co je myslim si dobra cena nove tlmice boli origo v skodovke 1800 jeden, mozno sa zda ze by to vyslo lacnejsie so seriovymi ale myslim si ze nebylo vo cem
Uf, to máte šílený ceny, copak ty H/P s pružinama to odpovídá 10,5-11 000 ale ty origo mě neseděj, pokud objednám sadu origo tlumičů na fávo a nebo i na feldu tak za fávo vychází sada 4500,- a za feldu kolem 5000,- proto jsem se tomu divil
|
27.7.07, 07:56 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
no jo, dost drahe, ale mozno som hladal na zlom mieste, v kazdom pripade nebanujem ze nemam seriu
|
27.7.07, 11:35 |
|
|
Kristensen
|
deekay píše: no jo, dost drahe, ale mozno som hladal na zlom mieste, v kazdom pripade nebanujem ze nemam seriu
jj jasně já jen že mě to nějak nesedělo
|
27.7.07, 14:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|