Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
exekuce
baba mi dlužila 5O.OOO kč, podal jsem si exekuci na důchod za 2OOO kč a v pohodě že jsou přede mnou ještě dvě exekuce tak za čtyři roky přijdu na řadu, super ted jsem se třikrát dotazoval kdy budou peníze a nepřišla mi odpověd, dnes přišel papír že je přede mnou ještě 25 exekucí a konec, dostavte se zaplatit 45OO,-kč nemá cenu se roštilovat
|
10.2.15, 12:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
p.s.
|
Re: exekuce
miloši nemá todle má přítelkyně s alimentama u jednoho cca 70 litrů spáchal sebevraždu nic po něm nezbylo jen dluhy a ten druhej to samí jen se směje soudy exekuce nic se neděje a perla nakonec prodala barák něco se zvrtlo a cca mega v háji a bez šance z tý dlužnice cikoliv dostat jediný co mě těší že ta dlužnice už nikdy nepovede klidnej život a exekuce platí furt takže jí to pokud se toho dožije budou brát z důchodu
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
10.2.15, 18:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to mě těšilo taky že se to bude brát z důchodu ale pracovnice exekutora se na to vyprdla a předběhlo mě toooolik lidí že jsem raději zaplatil a nechci stím nic mít je to oničem
|
10.2.15, 20:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
víš já si jen dělal iluze že exekutor fachčí, za 6OOO kč už vím
|
10.2.15, 20:58 |
|
|
CROWACK
|
A pročs jí platil za to že pro tebe nic neudělala?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.2.15, 21:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jen zaplatil exekutorovi že se na to vys......
|
10.2.15, 21:32 |
|
|
CROWACK
|
Tobě taky nosí lidi tisícovky, že se jim vysereš na opravu auta?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
10.2.15, 21:46 |
|
|
p.s.
|
je třeba si to hlídat čas od času zadám její méno sem a jak zjistim že se chce oddlužit honím svého advokáta aby přihlásil dluhy a nic se neprošvihlo https://isir.justice.cz/isir/common/index.douž sem si tam prolustroval všechny známí dá se zjistit kdo a kolik komu dluží a jestli mu to schválej či ne
_________________ škoda octávie combi 1.9TDI 81KW škoda octávie combi 1.6 SR 74KW felda combi 1.6
|
10.2.15, 21:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ps. nic se neboj že bych si to nehlídal, prachy jsem si ošetřil i směnkou, exekutora jsem si hlídal, vše ok pracovnice to viděla dobře, ale povýšila na BC převzala to jiná a jsem z třetího místa na 25 super baba má skoro 7O let tak jem raději zaplatil a už nevěřím ničemu v roce 2OO7 jsem měl taky hezkou zkušenost od podání žaloby uběhlo skoro dva roky to se normálně neděje soudí se dřív ale za dva roky jsem přišel o všechny opravné prostředky a ojebali mě o 4OO.OOO kč, žalovaná nic nemá a žalobce má tak jsem zacáloval místo aych inkasoval
|
10.2.15, 22:12 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Prostě vysmátej je vždy exekutor... hanba systému....
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
11.2.15, 05:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
čoveče vysmátej to bych ani tak ne, znám ho i lidi kolem, když sem do toho šel tak jsem si myslel, za mě justice a exekuce ztáta času a peněz,takový kolo papírů kdy jen platíš, když vidí zloděje ojebou raději tebe, dacan jim nic nedá a slušný člověk má a dát musí promě je to tečka tímto státem už na něj seru
|
11.2.15, 23:04 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Ale vždyť to říkám.prostě exekutor své peníze dostane....
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
12.2.15, 05:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
hm a to jsou prachy paušálem, že se mu to nechce počítat a řekne si méně, já už měl exekuci za desítku, htěl jsem to vyúčtovat za co tu desítku chce a dal mi taky paušál 45OO, u nás to tak chodí, před pár lety jsem byl na soudě, taky zajímavé z darebáka by nic nedostali, tak čirou náhodou podrželi žalobu dva roky aby mě zbavili opravných prostředku a odsoudili mě, všechny zbraně člověk odevzdá advokátovi a ten to ještě použije proti tobě, krásně domluvené divadlo jen statisíce v hajslu iluze o zákonu si nemá cenu dělat už jsem třeba psal jak mi vykradli byt nebo dům zbytečná ztráta času volat policajty
|
12.2.15, 07:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|