|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
drogy strážnici se vyhýbejte
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
drogy strážnici se vyhýbejte
ve strážnici se dýchá a líže, tak sem nejezděte, ¨ ¨ dneska ráno jsem si dal do nosu nasivin je to ředěné morfium a žádný příbalový leták, pokud mě zastaví policajt tak budu chodit po doktorech a skoro tři měsíce nesmím řídit, ¨ pokud policajta pošlu do prdele zaplatím 25,000 kč, stačí si nakapat něco do krku proti kašli, nebo si dát jen blbý ibalgin a tělo je 14 dní pozitivní na amfetamin
|
22.12.15, 08:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: drogy strážnici se vyhýbejte
Miloši, lízačka je jenom orientační, pokud je pozitivní, musíš trvat na lékařském vyšetření, správním řízení atd. Když jim to podepíšeš, pak máš smůlu... Dräger je taky jenom detektor pralinek a ústní vody. Důležitý je se před nima neposrat. Oni zákony neznají a ohýbají si je jak potřebujou! Co rozumíš tím "pokud policajta pošlu do prdele"? Urážka úřední osoby je za 10 000 a zatím není v platnosti ne?
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.12.15, 09:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ne ne vyzkoušeno borec nalízal ale nevím ted co, zeoptám se zrovna mu spravuju auto, šel na krev vše ok papíry mu nevrátili, byl i u doktorky že jakési kapky co mu předepsala jsou v pohodě což asi nebyy, papíry mu vrátili za dva měsíc na základě vyjádření doktora že nebyl ničím ovlivněný
|
22.12.15, 17:06 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
Potom je potreba zadat omluvu pripadne usly zisk.Je toho svinstva mezi lidma dost,ale vseho s mirou.Napr kvuli ibalginu by nalizal kazdy druhy...
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
22.12.15, 22:02 |
|
|
CROWACK
|
no však z čeho se vaří perník - modafen a cokoliv co obsahuje pseudoefedrin... napiše tě to doktor, a pak tě za to pomaly zavřou...
|
22.12.15, 22:45 |
|
|
Kluci z Paky
Vývojář
|
No prave.Treba ja bych byl za 2 mesice bez papiru polomrtvej.
_________________ Renault Megane II combi 1.6 16V '05 Ex auta: Renault Megane I Grandtour 1.4 16V '03 Peugeot 106 1.1 '02 Fáčko 136L '89 Bělouš Š Felda 1.3 MPI Color line '99 Lentilka Š Felda 1.3 MPI Combi '97 Fáčko 1.3 Lxi '93 Š 120 LS '78 Beruška
|
23.12.15, 00:05 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kluci z Paky píše: Potom je potreba zadat omluvu pripadne usly zisk.Je toho svinstva mezi lidma dost,ale vseho s mirou.Napr kvuli ibalginu by nalizal kazdy druhy... bohužel nic ani omluva ani koruna, stím ibalginerm to má zkušenost známý je měštákem a není to žádný tlučhuba, a soused naproti to měl stěma kapkama proti nachlazení, a ten ten tonda četl rozhodnutí za canabis 25,000 tu mazdu toho majitele mám před barákem, kdysi jsem psal kámošovi umřel otec, je teda fakt že když vysleče monterky tak se ztratí, tak pije ty energetické nápoje, zastavili ho benga jak jel s nákladákem na technickou, něco olízl tři měcíce chodin po blázincoch než mu vrátili papíry, v neděli když je fotbal vypije dvě tři pivka, kouří 15 cigaret a zkušenost z drogama nikdy neměl, nežere ani prášky, moje divná zkušenost před dvěma lety jsem na silvestra hrál pořád na kytaru a jestli jsem za celý den vypil pů litru vína byl střízlivý,to bylo moc, pak jsem na zábavě vypil 3 piva a tři malé fernety naprosto střízlivý protože jsme furt tancovali https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q= ... nEsElgAIEA ve dvě jsem spal, ve dvanáct že si dýchnem, martin nula, mirek nula a já 2,5 promile střízlivý a ani příznak po flámu, hleděli na mě jak na debila opakujem test a mirek nula, martin nula baby nula a já 2,5 promile byl to přístroj kde dýcháš do trubky
|
24.12.15, 16:42 |
|
|
CROWACK
|
Miloši, k tomu poslednímu odstavci, ono je taky rozdíl, co máš opravdu v krvi, a co naměří ten přístroj - proto píšu detektor pralinek, on nereaguje jen a pouze na alkohol, respektive jeho metabolity, ale i na jiný věci, a tak se občas prostě "splete". Proto se dechové zkoušce říká "orientační" (nebo říkalo).
|
24.12.15, 17:10 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
CROWACK píše: Miloši, lízačka je jenom orientační, pokud je pozitivní, musíš trvat na lékařském vyšetření, správním řízení atd. Když jim to podepíšeš, pak máš smůlu... Dräger je taky jenom detektor pralinek a ústní vody. Důležitý je se před nima neposrat. Oni zákony neznají a ohýbají si je jak potřebujou! jo jenže když jim dáš řidičák tak ti ho zabaví do doby než přijdou výsledky to je přinejlepším 14 dní ps: na krev tě odvezou ale zpátky už nemusí
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.12.15, 18:57 |
|
|
CROWACK
|
Však jo, zpátky už nemusí. Zavolám si tágo, a až jim dojde negativní výsledek, tak jim ho naúčtuju Co se týče ušlýho zisku atd... od toho jsou soudy, který ale pracujou víme jak...
|
24.12.15, 19:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
bohužel taháš za kratší konec provazu ...
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
24.12.15, 20:26 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
[quote="CROWACK"] tak jim ho naúčtuju nenaúčtuješ nic postupovali v souladu se zákonem, už jsem to skoušel před šestnácti lety, naúčtoval jsem si okolo 60,000 kč, napíšou ti dvě stránky kondanin, pak deš za advokátem řekl si pětikilo na kafé a poslal mě domů
|
25.12.15, 10:43 |
|
|
Lamač
|
slovacek.milos píše: ¨do nosu nasivin je to ředěné morfium a žádný příbalový leták.... Miloši nehnevaj sa ale takúto somarinu som už dávno nepočul... morfium v nasivine.Nasivin je nariedený,ale nie morfium,ale oxometalneviem čo,a jediné čo to robí tak znižuje opuch a prekrvenie sliznice.Nič viac.Pribalovy letak máš pribaleny ku každému lieku čo kúpiš,tak prosím ťa nerozširuj takéto urbanlegendy.A k ibalginu... musel by si zožrat balíček denne celý týždeň,aby si mal nejaké stopové prvky anfetamínu v tele.A zase nieje anfetamín ako anfetamín.Robíš zbytočné bububu lebo jedna pani povedala druhej...
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
25.12.15, 20:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|