Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 19:11

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
 vystrazni a podsviceni interieru 
Autor Zpráva

Příspěvek vystrazni a podsviceni interieru
zdar, mam aute central a chtel aby pri odemceni a zamceni blikli vystrazny a podsviceni interieru... potreboval bych vedet kam to napojit ...

Škoda 742 Forever Team

4.8.07, 13:29
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: vystrazni a podsviceni interieru
jizíček píše:
zdar, mam aute central a chtel aby pri odemceni a zamceni blikli vystrazny a podsviceni interieru... potreboval bych vedet kam to napojit ...

A ted ti ty blinkry blikaji nebo neblikaji kdyz zamces dalkovym ovladacem???????

4.8.07, 18:38

Příspěvek Re: vystrazni a podsviceni interieru
DRYVER píše:
jizíček píše:

A ted ti ty blinkry blikaji nebo neblikaji kdyz zamces dalkovym ovladacem???????

:?: :?: :?: :?: :?: mno neblikaj kdyz to nemam napojeny ne ..... proto potrebuji poradit kam presne pichnout ten drat ... (aby mi blikly blinkry a podsviceni interieru)

Škoda 742 Forever Team

5.8.07, 01:18
Profil ICQ

Příspěvek 
Možná by trochu pomohlo, kdyby ses rozepsal, co je to za centrál, odemykanej klíčen, nebo na DO, co myslíš podsvícením interiéru.

5.8.07, 08:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ok ... tak trochu podrobneji... je to dalkovy central... z tej ridici jednotky vede drat ( + ) , do kteryho se vysle pri odemceni a zamceni impulz, a potreboval bych vedet kam ted drat ( + ) pripojit, aby mi pri odemceni a zamceni blikli vystrazny, a z toho dratu ( + ) to chci jeste vyvest aby mi blikalo i posviceni interieru (tim myslim ty svitilny co jsou u ridice a spolujezdce).
P.S. je snad jasny ze jedna o skodovku

Škoda 742 Forever Team

5.8.07, 11:28
Profil ICQ

Příspěvek 
je ten vyvod + na tej RJ vykonovy, alebo nie? aky je z neho maximalny mozny odber? lebo ak je vykonovy a znesie poriadne zatazenie, tak by malo staci pichnut ho na vystup prepinaca vystraznych svetiel (zalezi od toho, aky dlhy ten impulz je), a na vystup prerusovaca vo dverach. Ak vykonovy nie je, treba to riesit relatkami, alebo vykonovymi tranzistormi.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

5.8.07, 11:43
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
ventYl píše:
je ten vyvod + na tej RJ vykonovy, alebo nie? aky je z neho maximalny mozny odber? lebo ak je vykonovy a znesie poriadne zatazenie, tak by malo staci pichnut ho na vystup prepinaca vystraznych svetiel (zalezi od toho, aky dlhy ten impulz je), a na vystup prerusovaca vo dverach. Ak vykonovy nie je, treba to riesit relatkami, alebo vykonovymi tranzistormi.

vykonovy je ... zkousel jsem to totiz na zarovce... a to podsviceni mam diodovy takze to moc velky odber nema... hm .. tak to asi budu muset ndat na ten prepinac :roll: me se tam totiz spatne dostava (GL palubka)

Škoda 742 Forever Team

5.8.07, 11:49
Profil ICQ

Příspěvek 
A ještě by pomohl typ té řj centrálu, měly by totiž na blinkry výst dva, stejné barvy, většinou modrý. Některý jednotky totiž nemají vývod na směrovky. Připojuje se každej kabel na jednu stranu blinkrů, většinou se napíchne od lukase na zelenej a žlutej kabel, k tomu podsvícení, pokud to dobře chápu, tak máš na mysli ty žárovky nad dveřama, tak tam budeš muset použít relé s diodou, protože osvětlení se spíná na kostru a z řj vede + a diodu kvůli vracení proudu zpět, kdybys to píchl na jeden drát, tak ti bude při blinkrech blikat i světlo a při otevřených dveřích svítit blinkr. Změř si délku impulzu na kabelu, kterej si myslíš že je na směrovky a jestli je rozdílnej při zamykání a odemykání, mohl by to totiž být drát k řj zavírání oken.

5.8.07, 18:44

Příspěvek 
jizíček píše:
vykonovy je ... zkousel jsem to totiz na zarovce... a to podsviceni mam diodovy takze to moc velky odber nema... hm .. tak to asi budu muset ndat na ten prepinac :roll: me se tam totiz spatne dostava (GL palubka)

to posvietenie palubky máš ako zapojené, myslíš orogo osvetlenie interiéru, alebo tam máš pridané niečo pod palubkou na osvetlenie kobercov?
ak vieš ako máš zapojené to, tak si to ľahko zapojíš aj sám...
ak to osvetlenie zapínaš svlášť vypínačom ktorým na to privádzaš plus tak cez diódu tam na na vypínač priveď plus s RJ.

ak myslíš osvetlenie interiéru to je s dverných spínačov spínane mínusom a tam budeš potrebovať relé....

na niektorých RJ sa dá nastaviť či má byť impulz negatívny, alebo pozitívny...

5.8.07, 20:01

Příspěvek 
Drak píše:
A ještě by pomohl typ té řj centrálu, měly by totiž na blinkry výst dva, stejné barvy, většinou modrý. Některý jednotky totiž nemají vývod na směrovky. Připojuje se každej kabel na jednu stranu blinkrů, většinou se napíchne od lukase na zelenej a žlutej kabel, k tomu podsvícení, pokud to dobře chápu, tak máš na mysli ty žárovky nad dveřama, tak tam budeš muset použít relé s diodou, protože osvětlení se spíná na kostru a z řj vede + a diodu kvůli vracení proudu zpět, kdybys to píchl na jeden drát, tak ti bude při blinkrech blikat i světlo a při otevřených dveřích svítit blinkr. Změř si délku impulzu na kabelu, kterej si myslíš že je na směrovky a jestli je rozdílnej při zamykání a odemykání, mohl by to totiž být drát k řj zavírání oken.

je to nejaky univerzalni central (Remote central looking system), ten impulz je kratkej ,,, jsem to zkousel na zarovce ... kdyz zamknu blikne jednou, kdyz odemknu blikne 2x. mno tak to tedy udelam akorat na ty vystrazny ... a jak tak koukam tak to budu muset dat na spinac vystraznych .... :roll:

Škoda 742 Forever Team

5.8.07, 22:24
Profil ICQ

Příspěvek 
na spínač výstražných kam? Ten spínač má při přepnutí několik funkcí, to bys tam musel dát několik relátek, kup si dvě diody a pichni se přes ně pod lukase na žlutej a zelenej a máš pokoj.

6.8.07, 05:36
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 11 ]