|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
 Feldy mě nemaj rády
Pickup MPI, zrala z baterky amperu, samozrejme blbe zapojeny radio, opravim, odchazim a uz nezamknu, posral se zamek u ridice, ach jo  Tak abych ted kuchal dvere
Pred rokem zase na kamosovy felde se mi tu podelal imobilizer, ja uz na ne snad radsi nesahnu 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 25.8.07, 11:38 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
 Re: Feldy mě nemaj rády
Matthes píše: Pickup MPI, zrala z baterky amperu, samozrejme blbe zapojeny radio, opravim, odchazim a uz nezamknu, posral se zamek u ridice, ach jo  Tak abych ted kuchal dvere  Pred rokem zase na kamosovy felde se mi tu podelal imobilizer, ja uz na ne snad radsi nesahnu 
ono, Felicia je tak trochu nepodarený Favorit... 
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 25.8.07, 13:53 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Matthes píše: Pickup MPI, zrala z baterky amperu, samozrejme blbe zapojeny radio, opravim, odchazim a uz nezamknu, posral se zamek u ridice, ach jo  Tak abych ted kuchal dvere  Pred rokem zase na kamosovy felde se mi tu podelal imobilizer, ja uz na ne snad radsi nesahnu 
to musí bavit, ale jedno tomu neupřeš, je to celkem všechno přístupné a lehce opravitelné a díly za pár šupů já jsem se hrabal v 1.6 SR s LPG na reduktoru tekla chlkapalina no nechce se mi ani mluvit to bylo ku a pi miloš
|
| 25.8.07, 14:32 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
slovacek.milos píše: to musí bavit, ale jedno tomu neupřeš, je to celkem všechno přístupné a lehce opravitelné a díly za pár šupů já jsem se hrabal v 1.6 SR s LPG na reduktoru tekla chlkapalina no nechce se mi ani mluvit to bylo ku a pi miloš
No jo, tohle je este dobry, to je fakt
Jinak na tom zamku upadla takova pacicka takze proto to nezamyka. Takze zde nova sada, no to plati firma to je jedno se s tim nebudu to ... vite co 
|
| 25.8.07, 21:51 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Hele a co je to tam za plastovej vejmysl nad zamkem proti vyhackovani? Pasuje to do 742?  Je to teda jen u spolujezdce 
|
| 25.8.07, 23:04 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|