Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 22:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 návod k fávu LXi 
Autor Zpráva

Příspěvek návod k fávu LXi
zdravím,kámoš si teď koupil pěknýýýýho favorita.Je to ale LAMA,tak bych pro něj rád sehnal návod k obsluze,na netu to nějak nevedou....
Je důležitý,aby to byl návod k fávu z roku 1994,je to fakt lama
Stačí mi odkaz nebo tak něco 8) Dík

8.9.07, 16:22
Příspěvek Reklama

Příspěvek Re: návod k fávu LXi
barton píše:
zdravím,kámoš si teď koupil pěknýýýýho favorita.Je to ale LAMA,tak bych pro něj rád sehnal návod k obsluze,na netu to nějak nevedou....
Je důležitý,aby to byl návod k fávu z roku 1994,je to fakt lama
Stačí mi odkaz nebo tak něco 8) Dík

Měl by být shodný pro 93 a 94. Je ale docela k ničemu. U na každém druhém řádku je napsané "navšitve autorizovaný servis Škoda," aspoň mi to tak přišlo.

8.9.07, 16:44
Profil ICQ

Příspěvek 
Ale na netu to vedou...
http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/m ... rit-CZ.pdf

8.9.07, 16:52
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér díky moc
Cyz-on si ale třeba ani neumí zapnout topení a tak :D .Tak ať si to radši přečte

8.9.07, 17:59

Příspěvek 
barton píše:
Nepér díky moc
Cyz-on si ale třeba ani neumí zapnout topení a tak :D .Tak ať si to radši přečte

Takovejch lidí je spousta, k nám chodí taky jeden postarší pán z Fávem, ještě že chodí pravidelně (na jaře a na podzim) jinak by fávo už nejezdilo, v pondělí jsem ho dělal na TK a měnil jsem olej no jestli jsem vypustil litr a půl tak hodně. Ten pán ví jak to auto odemknout nastartovat a jezdit s ním. Kde se otvírá kapota to ho nezajímá na kontrolky nevidí protože tam má položený brejle a jediný o co se stará tak když na něj začne blikat něco oranžovího tak to zajede na pumpu a to ještě musí projet pravou zatáčku aby se mu ty brejle přesunuly k teploměru a od té doby co jsme mu namontovali automat na světla tak už ani neví kde se ty světla pouštěj. No a vzhledem k tomu že měl prázdnou nádobku na vodu tak jsem ho proškolil o tom kde a jak otevřít tu kapotu a zjistit kolik tej vody tam je... Akorát si teď uvědomuju že jsem mu neřekl aby s tou kapotou vždycky třísknul no ale to snad viděl jak ji zavírám tak snad ho to napadne :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

8.9.07, 18:51

Příspěvek 
barton píše:
Nepér díky moc

Aha...tak to jo :) Je fakt že ty úplně základní věci jasou v tom manuálu popsané docela dobře

8.9.07, 19:23
Profil ICQ

Příspěvek 
Kristensen píše:
barton píše:
Nepér díky moc

Takovejch lidí je spousta, k nám chodí taky jeden postarší pán z Fávem, ještě že chodí pravidelně (na jaře a na podzim) jinak by fávo už nejezdilo, v pondělí jsem ho dělal na TK a měnil jsem olej no jestli jsem vypustil litr a půl tak hodně. Ten pán ví jak to auto odemknout nastartovat a jezdit s ním. Kde se otvírá kapota to ho nezajímá na kontrolky nevidí protože tam má položený brejle a jediný o co se stará tak když na něj začne blikat něco oranžovího tak to zajede na pumpu a to ještě musí projet pravou zatáčku aby se mu ty brejle přesunuly k teploměru a od té doby co jsme mu namontovali automat na světla tak už ani neví kde se ty světla pouštěj. No a vzhledem k tomu že měl prázdnou nádobku na vodu tak jsem ho proškolil o tom kde a jak otevřít tu kapotu a zjistit kolik tej vody tam je... Akorát si teď uvědomuju že jsem mu neřekl aby s tou kapotou vždycky třísknul no ale to snad viděl jak ji zavírám tak snad ho to napadne :lol:

Tak to je taky řidič řidičů :)))kámoš je na tom líp,ten si umí vyměnit kolo a vidí na kontrolky.A s tou kapotou si nelámej hlavu,on to ten háček udrží 8)

9.9.07, 11:12
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]