|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
barton
|
 návod k fávu LXi
zdravím,kámoš si teď koupil pěknýýýýho favorita.Je to ale LAMA,tak bych pro něj rád sehnal návod k obsluze,na netu to nějak nevedou....
Je důležitý,aby to byl návod k fávu z roku 1994,je to fakt lama
Stačí mi odkaz nebo tak něco  Dík
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
| 8.9.07, 16:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: návod k fávu LXi
barton píše: zdravím,kámoš si teď koupil pěknýýýýho favorita.Je to ale LAMA,tak bych pro něj rád sehnal návod k obsluze,na netu to nějak nevedou.... Je důležitý,aby to byl návod k fávu z roku 1994,je to fakt lama Stačí mi odkaz nebo tak něco  Dík
Měl by být shodný pro 93 a 94. Je ale docela k ničemu. U na každém druhém řádku je napsané "navšitve autorizovaný servis Škoda," aspoň mi to tak přišlo.
|
| 8.9.07, 16:44 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 8.9.07, 16:52 |
|
 |
|
barton
|
Nepér díky moc
Cyz-on si ale třeba ani neumí zapnout topení a tak  .Tak ať si to radši přečte
|
| 8.9.07, 17:59 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
barton píše: Nepér díky moc Cyz-on si ale třeba ani neumí zapnout topení a tak  .Tak ať si to radši přečte
Takovejch lidí je spousta, k nám chodí taky jeden postarší pán z Fávem, ještě že chodí pravidelně (na jaře a na podzim) jinak by fávo už nejezdilo, v pondělí jsem ho dělal na TK a měnil jsem olej no jestli jsem vypustil litr a půl tak hodně. Ten pán ví jak to auto odemknout nastartovat a jezdit s ním. Kde se otvírá kapota to ho nezajímá na kontrolky nevidí protože tam má položený brejle a jediný o co se stará tak když na něj začne blikat něco oranžovího tak to zajede na pumpu a to ještě musí projet pravou zatáčku aby se mu ty brejle přesunuly k teploměru a od té doby co jsme mu namontovali automat na světla tak už ani neví kde se ty světla pouštěj. No a vzhledem k tomu že měl prázdnou nádobku na vodu tak jsem ho proškolil o tom kde a jak otevřít tu kapotu a zjistit kolik tej vody tam je... Akorát si teď uvědomuju že jsem mu neřekl aby s tou kapotou vždycky třísknul no ale to snad viděl jak ji zavírám tak snad ho to napadne 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 8.9.07, 18:51 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
barton píše: Nepér díky moc Cyz-on si ale třeba ani neumí zapnout topení a tak  .Tak ať si to radši přečte
Aha...tak to jo  Je fakt že ty úplně základní věci jasou v tom manuálu popsané docela dobře
|
| 8.9.07, 19:23 |
|
 |
|
barton
|
Kristensen píše: barton píše: Nepér díky moc Cyz-on si ale třeba ani neumí zapnout topení a tak  .Tak ať si to radši přečte Takovejch lidí je spousta, k nám chodí taky jeden postarší pán z Fávem, ještě že chodí pravidelně (na jaře a na podzim) jinak by fávo už nejezdilo, v pondělí jsem ho dělal na TK a měnil jsem olej no jestli jsem vypustil litr a půl tak hodně. Ten pán ví jak to auto odemknout nastartovat a jezdit s ním. Kde se otvírá kapota to ho nezajímá na kontrolky nevidí protože tam má položený brejle a jediný o co se stará tak když na něj začne blikat něco oranžovího tak to zajede na pumpu a to ještě musí projet pravou zatáčku aby se mu ty brejle přesunuly k teploměru a od té doby co jsme mu namontovali automat na světla tak už ani neví kde se ty světla pouštěj. No a vzhledem k tomu že měl prázdnou nádobku na vodu tak jsem ho proškolil o tom kde a jak otevřít tu kapotu a zjistit kolik tej vody tam je... Akorát si teď uvědomuju že jsem mu neřekl aby s tou kapotou vždycky třísknul no ale to snad viděl jak ji zavírám tak snad ho to napadne 
Tak to je taky řidič řidičů  ))kámoš je na tom líp,ten si umí vyměnit kolo a vidí na kontrolky.A s tou kapotou si nelámej hlavu,on to ten háček udrží 
|
| 9.9.07, 11:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|