|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
| Autor |
Zpráva |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
slovacek.milos píše: spartra píše: jak je psáno kamnářskej tmel  a co to je ten tmel a kde se to kupuje, já jsem měl nějaký kontak na podobnopu sračku, ale jsem to ztratil, údajne je to dorvá věc na staré díly, protože někdy je to fakt děs, různé švy, koroze, ovalita výstupky a prostě to nejde musí se to něčím dotěsnit miloš
no je to v tubě jako silikon kartuš 300ml na utěsnování trubek ke krbovej kamnům a takovejm podobnbejm
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 30.9.07, 19:18 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 30.9.07, 19:21 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
Sadra17 píše: http://www.soudal.cz/cz/product-detail.php?evc=1240100
já to nechtěl hledatb ale něco takovýho 
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 30.9.07, 19:33 |
|
 |
|
Jura
|
Tak já koupil něco na utěsnění výfuku od Bosalu..je to taková obyčejná tuba a v tom nějak hnědá sračka...ale nevěděl jsem jak to aplikovat... samozřjmě, že nanést na plochu a přstím očistit a smontovat...ale co potom? Nechat zaschnout celej dešn třeba nebo prostě se to má hned zahřát? Já to tam dal a na deset minut nastartoval, pak sem to hodinu nechal a pak hned dálnice Vyškov Brno. Je to dobře? nebo sem to měl teda nechat zaschnout? Sem zkoušel co ta věc udělá, když k tomu dám zapík a je to bud čerstvý anebo už zaschnutý... lepší varianta mi přišla to hned zahřat tak snad.... Každopádně podělte se prosím o zkušenosti?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 7.10.07, 17:37 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Jura píše: Tak já koupil něco na utěsnění výfuku od Bosalu..je to taková obyčejná tuba a v tom nějak hnědá sračka...ale nevěděl jsem jak to aplikovat... samozřjmě, že nanést na plochu a přstím očistit a smontovat...ale co potom? Nechat zaschnout celej dešn třeba nebo prostě se to má hned zahřát? Já to tam dal a na deset minut nastartoval, pak sem to hodinu nechal a pak hned dálnice Vyškov Brno. Je to dobře? nebo sem to měl teda nechat zaschnout? Sem zkoušel co ta věc udělá, když k tomu dám zapík a je to bud čerstvý anebo už zaschnutý... lepší varianta mi přišla to hned zahřat tak snad.... Každopádně podělte se prosím o zkušenosti?
Ta pasta me vetsinou hned zachne jeste na prstech a pak ju musim odrolit takze nez jsi to vse slozil a nastartoval asi uz to bylo suche. (teda pokud mame stejny druh te pasty)
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 7.10.07, 21:15 |
|
 |
|