Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 23:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 výfuk felda 
Autor Zpráva

Příspěvek výfuk felda
Nazdar chlapi.Mám feldu98 měnil jsem střední díl výfuku za nový a po smontování ,dání nového těsnění bylo pár jízd v pohodě ale asi po třech čtyřech jízdách se mi po prošlápnutí plynu na volnoběh ojevuje takový podivný zvuk je to jako by v místě kolem katalyzátoru možná před možná za jako by zakuckání plynu a následného odchodu plynu ze zadního tlumiče mimochodem měněn před půl rokem s trochou větší hlasitostí.Vše jsem opět složil tak jak jsem rozebral plus nové těsnění nevíte co by to mohlo být nebo kde jsem udělal chybu????Ještě si vzpomínám že při demontáži se mi asi o 1 až 1apůl cm pohnul katalyzátor směrem dolu tak jsem ho ihned podložil vyrovnal do původní polohy a teprve pak spojil se středovým dílem.Díky maroo2.

18.10.07, 20:04
Příspěvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: výfuk felda
maroo2 píše:
Nazdar chlapi.Mám feldu98 měnil jsem střední díl výfuku za nový a po smontování ,dání nového těsnění bylo pár jízd v pohodě ale asi po třech čtyřech jízdách se mi po prošlápnutí plynu na volnoběh ojevuje takový podivný zvuk je to jako by v místě kolem katalyzátoru možná před možná za jako by zakuckání plynu a následného odchodu plynu ze zadního tlumiče mimochodem měněn před půl rokem s trochou větší hlasitostí.Vše jsem opět složil tak jak jsem rozebral plus nové těsnění nevíte co by to mohlo být nebo kde jsem udělal chybu????Ještě si vzpomínám že při demontáži se mi asi o 1 až 1apůl cm pohnul katalyzátor směrem dolu tak jsem ho ihned podložil vyrovnal do původní polohy a teprve pak spojil se středovým dílem.Díky maroo2.

no třeba jak máš kat tak tu přírubu co je na středí díl musíš pobrousít tam zůstavájí jakoby vrezlé kusy těsnění, pak kat musíš dobře nasadit na ten grafit a pak dát ty šrouby s péry, no prohnout kat to teda nechápu, a dát nový stření na starý zadní to je taky zdroj problémů, no jestli nekouříš kup si vonnou tyčinku nastartuj a okuřuj si ty spoje a uvidíš hned miloš

18.10.07, 21:00

Příspěvek 
No já jsem pouze odmontoval ten dlouhej střední dil jinak katalyzátor jsem tam nechal a odpojil to až na tý přírubě za ním

19.10.07, 18:10
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]