|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Drak
|
Záleží, co má kamera za výstup, jestli je přes USB nebo S-Video. Aplikací je snad milion, zkus si na http://www.slunecnice.cz zadat kamera, video, webkamera a vyjede ti to spoustu free prográmků a stačí si jen vybrat.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
16.10.07, 08:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Drak píše: Jo, jede to bez dalších potřebných eventualit, v sadě je kamera s infra přisvícením na noc a monitor.
Dik za info, ale jeste jestli tady muzu chvilku prudit, tak bych se chtel zeptat na jakou vzdalenost ta bezdratova kamera funfuje a kdych prikoupil treba jeste jednu, jak by se ten obraz prepinal - nebo by byl monitor jakoby rozpulen a videl bych aktualne 2 obrazy ???
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
20.10.07, 19:24 |
|
|
Drak
|
V papírech píšou asi 90 metrů, nezkoušel sem to, mám je asi po 20 metrech od monitoru. Monitor má přepínací režim, takže ti v nastavitelným intervalu přepíná kamery mezi sebou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
21.10.07, 08:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
tak co jste vykoumali mně by se teda nejvíc líbilo to co jsem viděl ve frýdku místku že to jen vrazil do 220 V a hotovo a naladil to v televizi a vlezlo to pod žaluzie v místnosti a měl tam ještě jednu kametu zas přes anténu a nějaký přijímač u televize a to pořád šumělo jak se kolem toho chodilo miloš
|
21.10.07, 10:54 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: V papírech píšou asi 90 metrů, nezkoušel sem to, mám je asi po 20 metrech od monitoru. Monitor má přepínací režim, takže ti v nastavitelným intervalu přepíná kamery mezi sebou.
Tak to je parada - 90 metru to mit nebudu. Jen asi tak do 20metru ale pres zed. A stim monitorem a prepinacim rezimem to je taky parada. Asi to pujdu koupit a bude konecne pokoj. Ta cena neni zas tak vysoka takze jdu do toho
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.10.07, 13:45 |
|
|
|