Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 03:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Na vyhozeni? 
Autor Zpráva
Junior TW team

Příspěvek Na vyhozeni?
Tak sem dneska obchodoval s UltraFanem z virtu. Moc prijemny clovek. Kupoval jsem od nej predni M blatniky a nakonec jsme skoncili u neho v garazi kde mi zadarmo venoval predni pruziny v komaxu, zadni lampy a za 200kc mi prodal funkcni central na tridveraka. No a proc to no rikal: Hele a nechces tyhle pruziny ja je jinak vyhodim a koukam mas uz pekne mlecny lampy mam tu jedny taky bych je vyhodil budou lepsi ne ty co tam mas. Tak sem si rikal co nekde zalozit topic kde bycste mohli napsat co se chystate vyhodit treba se to bude hodit. Momochodem ty blatniky sou bez koroze a dal mi je za 200 pac se je chystal, co, vyhodit... Co vy na to mozna je to brutalni blbost ale... :lol:

3.11.07, 11:58
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já třeba zásadně nic nevyhazuju :idea:

Nechávám si i prasklé žárovky nebo zadřená ložiska. Mnohokráte se mi i tyhle na první pohled již nepoužitelné věci moc a moc hodily..

3.11.07, 12:01
Hliník navždy.

Příspěvek 
Ja taky nic nevyhazuju ale pak tu z toho vznikaj ruzny neshody pac je toho moc :( :D

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.11.07, 12:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
mi prosím tě řekni na co jsi potřeboval prasklý žárovky to mi nejde do hlavy :shock: :?:
:wink:

Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.

3.11.07, 12:40
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Kalista píše:
mi prosím tě řekni na co jsi potřeboval prasklý žárovky to mi nejde do hlavy :shock: :?:

Ja to vim :idea: Ale nebudu delat chytryho a pockam az odpovi sam :P Taky mi to bylo divny :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

3.11.07, 12:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Kalista píše:

Třeba ty malé 2W - odstraním baňku a vnitřnosti :arrow: zbude jen patice. A ta se hodí na výrobu LED světýlek, je vhodná 10mm supersvítivá LED a do té patice se dokonce vejde i předřadný odpor :) (tu patici ještě vyplním motorovým silikonem)Použití třeba do kontrolek, jako parkovačky.. Kdybych si ty praské žárovky neschovával, musel bych drtit zdravé žárovky - A to je zbytečná škoda. Takhle skvěle zužitkuji to, co by jiní vyhodili :P

Stará zadřená ložiska - po rozdrcení ve svěráku mám vynikající kuličky které se hodí třeba k stahovákům a pod.

Nechávám třeba i staré zpuchřelé hadice - ty se hodí po rozříznutí jako mechanická ochrana nových hadic :D Samozřejmě že ne ty které se rozdrolí už při pohledu, ale třeby ty co jsem po 20 letech vyndal z Rapida jsou na to jak dělané :)

3.11.07, 13:32

Příspěvek 
Šemik píše:
Kalista píše:

Třeba ty malé 2W - odstraním baňku a vnitřnosti :arrow: zbude jen patice. A ta se hodí na výrobu LED světýlek, je vhodná 10mm supersvítivá LED a do té patice se dokonce vejde i předřadný odpor :) (tu patici ještě vyplním motorovým silikonem)Použití třeba do kontrolek, jako parkovačky.. Kdybych si ty praské žárovky neschovával, musel bych drtit zdravé žárovky - A to je zbytečná škoda. Takhle skvěle zužitkuji to, co by jiní vyhodili :P

Stará zadřená ložiska - po rozdrcení ve svěráku mám vynikající kuličky které se hodí třeba k stahovákům a pod.

Nechávám třeba i staré zpuchřelé hadice - ty se hodí po rozříznutí jako mechanická ochrana nových hadic :D Samozřejmě že ne ty které se rozdrolí už při pohledu, ale třeby ty co jsem po 20 letech vyndal z Rapida jsou na to jak dělané :)

Teda já zírám - je ti 17 ale mluvíš jako starý praktik :)

4.11.07, 10:19
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak to já už toho mám tolika, že to začne lítat....
Sklep plnej, půda plná a okolo baráku taky.... A potřebuju uklidit a mít místo na svoje ( potřebné) věci...
Tak třebas cena šrotu... čtyřkvalt na škodovku... snad tu bude i jedna půlka zadní M kový nápravy... Kdo co dá za dveře na škodovku??? Pak sou tu různý kraviny.... jedna orig poklice... nová sklo blinkru na Mko... a tak různě... nějaký pakny... Hlava na fávo..... Všechno to poletí...
Jen musí nazrát čas a musím si půjčit vozejk.... To nebude za dlouho...

4.11.07, 10:33
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]