Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 zvýšení spotřeby 
Autor Zpráva
Voditelj brodice

Příspěvek 
no neviem s tym kufrom, som podobneho nazoru ako Vít. najvacsia lozna plocha je po sklopeni zadnych sedadiel, a takto co? bomba proste :)

18.11.07, 22:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
Ondro nevím kolik na ní najedu, nikdy jsem ji nevyjel do prázdna, ale má obsah asi 46 litrů, tankuju až do hrdla, dejme tomu že se tam něco kolem 50 vejde, spotřeba od pěti(nejnižší dosažená) výše, to potom vychází že na nádrž najedu až 1000km když budu šetřit jako dříve

18.11.07, 22:40
Profil ICQ

Příspěvek 
ja sa pripájam k LPG nakoľko jazdím pomerne veľa, a keď si prerátam zo všetkými nákladmi na 1km benzín a LPG tak mi plyn vychádza necelá polovica, aj keď mne tá potvora bageta žerie LPG ako nenažraná :evil: .... teraz sa to zlepšilo, na to aká je zima som stále pod 9,5l/100km. :idea:
a podotýkam jazdím a nie šetrím...

18.11.07, 23:33
Moderátor

Příspěvek 
ja mam LPG od poloviny cervence a k 1.11. sem provozem na LPG usetril 8000Kc :) takze po vanocich bude cely LPG zaplaceny a pak uz budu jenom setrit :) sem zasadne pro LPG

http://kachnis.techsajt.cz

19.11.07, 12:16
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
U lpg záleží kolik se toho najezdí, já jezdím 35 km do práce plus něco o víkendech a při spotřebě 8l lpg se mi přestavba za chvilku zaplatí. Manželka jezdí do práce 4km, při spotřebě 6l/100 (ford fiesta) by se tam investice nezaplatila.

19.11.07, 12:54

Příspěvek 
tak tady to máte...deekay a Vít

TO DEEKAY: s tim, že tam je bomba to nemusí bejt pravda, protože dneska se bomba montuje i do rezervy a v kufru máš jen rezervní kolo, nebo sprej na opravu pneumatik...takže tak :wink: :wink: :wink:

19.11.07, 20:13
Profil ICQ

Příspěvek 
LPG sem si poridil v roce 1999 , diky nemu sem nemusel pri studiu tolik pracovat, mel sem na vic alkoholu a vic cigaret nez moji spoluzaci co jezdili benzin a nebo naftu. Sakra, ted si to uvedomuji ja sem pri studium na VS prochlastal diky LPG o 100 000 kc vic nez kdybych ho nemel, he he (O:

Jo a k tomu vykonu, i s LPG ve Favoritu se da zavodit, pred ostrym startem se prepne prepinac, nasaje se benzin, a pak uz jen opatrne aby to vydrzela prevodovka, poloosy a tak, jooo 46 kW .

19.11.07, 21:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Ondro nevím kolik na ní najedu, nikdy jsem ji nevyjel do prázdna, ale má obsah asi 46 litrů, tankuju až do hrdla, dejme tomu že se tam něco kolem 50 vejde, spotřeba od pěti(nejnižší dosažená) výše, to potom vychází že na nádrž najedu až 1000km když budu šetřit jako dříve

máš nějakou velkou nádrž, fávo a felda mají 42 do druhýho vycvaknutí pistole a 45-46 po hrdlo.

Jinak já mám na 55 l a můžu na ni ujet buď třeba 400km nebo taky 800 :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

19.11.07, 21:46

Příspěvek 
LPG je věc dobrá, nevýhodu má v tom, že ti po ní ztvrdne veškerej plast, co s ním přinde do styku, ale co se týče spotřeby, nebo spíš ekonomiky jízdy, tak je to bez diskuze lepší a že by nějak razantně snižoval výkon mi taky nepřijde, taky sem ho nechtěl ani vidět, ale teď na něho nedám dopustit, ve městě se mi to ani tak finančně nevyplatí, tam to žere i trávu okolo cesty (cca 19-20l/100), ale na dálnici při 140km/h drží 9,5l/100 a to už se vyplatí.

19.11.07, 22:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
Kristensen píše:
Vít Široký píše:

máš nějakou velkou nádrž, fávo a felda mají 42 do druhýho vycvaknutí pistole a 45-46 po hrdlo.

Jinak já mám na 55 l a můžu na ni ujet buď třeba 400km nebo taky 800 :lol:
já se ještě podívám doma do dílenský příručky, kolik to je, nechci kecat, ale nádrže na fávo se snad prý lišily starý nový provedení objemem, no a já mám stařečka, běžně tankuju 44, 43 litrů a to tam ještě něco bývá, nikdy to nedošlo, teď koukám na poslední účtenku z Shellky Brno-Hradecká, 44,53litrů, a to oko ještě nesvítilo trvale (umí to).

EDIT: něco se o tom píše i tady : http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=131 zdá se, že se nemýlím

19.11.07, 22:40
Profil ICQ

Příspěvek 
no jo čoveče tak máš asi pravdu, to čumím teda, já měl za to že jsou všechny 42 těch 47 fakt vidím poprvé, to budu ještě bádat :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

20.11.07, 17:37
Hluchoň

Příspěvek 
však já budu bádat taky, jen co se dostanu domů, tak se do knížky podívám a dám vědět

20.11.07, 17:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Ted sem resil spotrebu a spatny startovani u sebe
Ocistil sem svicky a zkratil odtrh na 0.6mm a sem o litr dole :)
Ted sem mel 8.4 l/100km predtim tak kolem 9.6
Bezne ve meste mam tak tech 8.5-9

20.11.07, 23:14
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2