cyz píše:
Ale rozjel, já jsem svoji 120ku rozjel při -26, chytla asi napočtvrté....ale potom ty zvuky z motoru byly fakt zajímavé.
No to asi byly zajímavé...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
26.12.07, 13:47
Reklama
Reklama
CROWACK
cyz píše:
Ale rozjel, já jsem svoji 120ku rozjel při -26, chytla asi napočtvrté....ale potom ty zvuky z motoru byly fakt zajímavé.
mě litr chytil v -25 na poprve...akorat byla tak ztuhla brzdovka, ze stacilo odkopnout spojku a auto se samo pomalu rozjelo...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
26.12.07, 13:52
cyz
CROWACK: Tak to bylo hodně dobré MB.....při takovém mrazu bych se bál i s BMM že to nechytí .
Jako tehdy jsem taky řešil chladicí kapalinu (byl jsem dokonce se škodárnou v autorizovaném servisu škoda :D protože jsem o žádném jiném poblíž nevěděl)
26.12.07, 13:55
CROWACK
cyz píše:
CROWACK: Tak to bylo hodně dobré MB.....při takovém mrazu bych se bál i s BMM že to nechytí .
Jako tehdy jsem taky řešil chladicí kapalinu (byl jsem dokonce se škodárnou v autorizovaném servisu škoda :D protože jsem o žádném jiném poblíž nevěděl)
no jo, to asi jo, čerstvě zajetý s fungl novým stováckým karbcem...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků