| Autor |
Zpráva |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
To muzou delat jenom naky vylizany hovada 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 1.1.07, 16:12 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Jerry píše: kachnis píše: divna zabava, ale rikal sem ti, ze pred 14 dny to samy udelali u nas u koleje na tom kamosovo zigulu, nove nastrikanym..a policajti?? co udelaj, nemuzou nic  Neco podobnyho se stalo kamosovi, pred 8 dny mu na zahrade rozbily vsechny skla na Š110LS- pred tim vypadala perfektne a policajty to nejak extra nezajima. 
to mi udělali taky auto zamčený v garáži (myslel sem že je v bezpečí) a vono ho**o ráno přídu a garáž vypáčená a všechny kola propíchaný  a co si myslíte že udělali ? akorát si to zdokumentovaly a za měsíc přišel dopis že to odkládaj 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.1.07, 16:41 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Sadra17 píše: Jerry píše: kachnis píše: divna zabava, ale rikal sem ti, ze pred 14 dny to samy udelali u nas u koleje na tom kamosovo zigulu, nove nastrikanym..a policajti?? co udelaj, nemuzou nic  Neco podobnyho se stalo kamosovi, pred 8 dny mu na zahrade rozbily vsechny skla na Š110LS- pred tim vypadala perfektne a policajty to nejak extra nezajima.  to mi udělali taky auto zamčený v garáži (myslel sem že je v bezpečí) a vono ho**o ráno přídu a garáž vypáčená a všechny kola propíchaný  a co si myslíte že udělali ? akorát si to zdokumentovaly a za měsíc přišel dopis že to odkládaj 
V bezpečí by bolo len keby si tam mal zopár chlapíkov s guľometmi, ktorí trpia nespavosťou.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 1.1.07, 16:48 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
elegant píše: Sadra17 píše: to mi udělali taky auto zamčený v garáži (myslel sem že je v bezpečí) a vono ho**o ráno přídu a garáž vypáčená a všechny kola propíchaný  a co si myslíte že udělali ? akorát si to zdokumentovaly a za měsíc přišel dopis že to odkládaj  V bezpečí by bolo len keby si tam mal zopár chlapíkov s guľometmi, ktorí trpia nespavosťou.
to by stačilo udělat kolem minový pole 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 1.1.07, 16:50 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Sadra17 píše: elegant píše: Sadra17 píše: to mi udělali taky auto zamčený v garáži (myslel sem že je v bezpečí) a vono ho**o ráno přídu a garáž vypáčená a všechny kola propíchaný  a co si myslíte že udělali ? akorát si to zdokumentovaly a za měsíc přišel dopis že to odkládaj  V bezpečí by bolo len keby si tam mal zopár chlapíkov s guľometmi, ktorí trpia nespavosťou. to by stačilo udělat kolem minový pole 
Tak ale snaď plánuje to auto ešte niekedy použiť...
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 1.1.07, 17:23 |
|
 |
|
Šemik
|
Tak letos budu mít první příspěvek já  Doufám, že Hans a Kachnis budou hned za mnou abysme letos měli komplet všechny příčky
Takže tedy ještě jednou šťastný nový rok 2008 milí Techwebáci  A ať nám TW vydrží takový, jaký byl v uplynulém roce 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 1.1.08, 01:00 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Skoda ze je tu nejak mrtvo 
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 1.1.08, 01:01 |
|
 |
|
hans
von GLEXR
Registrován: 10.1.06, 20:49 Příspěvky: 1246 Bydliště: Písek, v Plzni bylo krásně
|
JSEM TU!!!
Loni jsem byl druhý, teď třetí... snad tenhle novej rok bude v aspoň pár ohledech míň debilní, než ten minulej!
Jinak 1.1.2008 začínám svým 708.příspěvkem
Proč je sakra venku takovej rachot? To nás někdo začal bombardovat či co? 
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
| 1.1.08, 01:03 |
|
 |
|
madmax
|
Tak sem si rikal, ze budu treba prvni a zase prd. No, ale sel na zabavu, kdyz uz sem pripravoval sal, pridu pred barak a koukam a zase Rapid, no kde to ty lidi berou  Jinak vam vsem zasejc preju hlavne hodne zdravi a jestli to nejde precist, tak nezoufejte, ja se jeste vracim a to teúrve opotom budou prely
| 1.1.08, 01:52 |
|
 |
|
zokot
Registrován: 10.1.06, 08:19 Příspěvky: 1311 Bydliště: okres Žďár nad Sázavou
|
hans píše: kachnis píše: dulezity je, ze prvni 2 mista ma Skoda klub Bory  a kdyby mel Semik inet doma, meli bysme vsechny 3 pricky  Správně! Takhle to někam dotáhnem!!! 
Šemík to je problém ho mít doma?
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
| 1.1.08, 16:58 |
|
 |
|
Šemik
|
zokot píše: hans píše: kachnis píše: dulezity je, ze prvni 2 mista ma Skoda klub Bory  a kdyby mel Semik inet doma, meli bysme vsechny 3 pricky  Správně! Takhle to někam dotáhnem!!!  Šemík to je problém ho mít doma?
Já už ho mám, minulý rok jsem net doma ještě neměl 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 1.1.08, 17:01 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |