Líbil by se mi sportovnější vzhled....
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Líbil by se mi sportovnější vzhled....
Kluci, poraďte jak z hruba seriový feldy vykouzlit aspoň trošičku závodničku...myslim exteriérem...když to vypadalo, že budu mit fágla, tak sem měl HÓÓÓÓÓÓDNĚ VELKEJ ZÁLUSK NA TOHLE
http://surprising-skoda.wz.cz/auta/favorit.htm
ale teď se vozim felinkou a nechci tuning, ale chci prostě, aby bylo vidět, že s tim autem něco dělám a aby to nebyl bílá tuctovka s liťákama, jak to teď vypadá....
nejdřiv sem s tim byl náramě spokojenej, protože sem věděl co na tom autě je všechno udělaný a tak, ale prostě jak sem o tom ve škole mluvil a pak s ní poprvý přijel, tak kámoši mi řikali, že mysleli, že to je víc závoďák než sem o tom mluvil....vepedu je v masce tahokov, což podle mě dělá hooodně ze předu to není taková seriovka zas (až na černej nárazník), idkyž tam je místo jedný černý mřížky stříbrnej tahokov, tak to vypadá prostě jinak, než origoš, ale z boku....prostě bych s tim chtěl udělat něco jako je ten bílej fafen na tom odkazu....
takže sem přemejšel a vymyslel sem tohle....chtěl bych pod kola asi tak 15mm podložky, tim se kola dostanou víc z podběhu a bude to širší prakticky i na pohled a chtěl bych taky bílý zástěrky jako to měli závodničky...to si myslim, že by ten seriovej vzhled mohlo trošku rozseknout, no a kdyby zbyli prašule tak bych přes zimu nechal liťáky opískovat a šly by do bílýho komaxitu....zkusim sem přihodit pár foteček, jak to vypadá teĎ.....
můj vzor je trošku ten favorit ze surprising.....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.5.08, 18:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
s kámošem sme trošku blbi a vymysleli sme tohle ....
nevim jak je to reálný, ale docela se mi to líbí....
nechci do toho zase vrážet hrozný prachy za lakování nárazníků, kit car sady atd...ale trošiku rozlišit bych to chtěl no....
|
5.5.08, 19:02 |
|
|
fatal
rejpal
|
Tuzing...
|
5.5.08, 19:08 |
|
|
Šemik
|
Tedy ten favorit z odkazu je tuzing na druhou šporcla
Kup si světla, to je užitečná, velmi odlišující úprava
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.5.08, 19:11 |
|
|
Nepér
|
Netuz, laď! Ok?
A křídlo na feldě je hnus
A lakovaný nárazníky jsou hnus.
A tunerský nálepky jsou hnus.
Jediná tuningová věc, kterou ti tady schválíme je tuningová dioda
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.5.08, 19:12 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
bílý kola má každej, to není nic co by tě odlišilo. Ba naopak. Když už teda vymýšlíš (podle mě ) hovadiny, tak stačí třeba udělat barevný prahy... jo ty máš zase černý nárazníky.... no tak to je zabitý, s tím nic neuděláš
maximálně 4 kulatý lampy na rampu, dozadu nějakou pěknou koncovku (ne rozeřvanej tlumič, to je na ho**o), jen těch posledních pár centimetrů, no a kola lesklý v nějkém kovovém odstínu (ne zlatou!), klidně si umím představit i tmavší barvu, třeba jako titan nebo grafit.
|
5.5.08, 19:25 |
|
|
Ondras83
|
aha...tak tady nepochodim
|
5.5.08, 19:39 |
|
|
Ondras83
|
jinak pár technickejch.....křídlo tam je proto, aby zakrylo rozsáhlou korozi pátých dveří, samolepky tam žádný nejsou, kola sou stříbrný....
motor je po GO a upravená hlava, vzadu jsou combi péra (díky tomu to je krásně nakoplý) kvůli LPG, vepředu je ten tahokov kvůli tomu, že po bouračce (víc v garáži) byla ta origoš mřížka rozbitá, kastle je vyvařená....
|
5.5.08, 19:42 |
|
|
fatal
rejpal
|
Pokud chceš na bok pruh, tak černý od úrovně horní hrany nárazníků až po spodek prahů. Kámoš to tak měl na Feldě, já to tak měl na Fávu, vypadalo to docela pěkně.
|
5.5.08, 19:45 |
|
|
Ondras83
|
fatal píše: Pokud chceš na bok pruh, tak černý od úrovně horní hrany nárazníků až po spodek prahů. Kámoš to tak měl na Feldě, já to tak měl na Fávu, vypadalo to docela pěkně.
ne ne...na pruh seru....mě by se líbily zástěrky, dopředu 4 světla na rampu (železnou), podložky pod kola...takovej prostě decent....třeba jako tohle
Naposledy upravil Ondras83 dne 5.5.08, 19:58, celkově upraveno 1
|
5.5.08, 19:52 |
|
|
Šemik
|
Na podložky se vykašli to není dle mého zrovna nejbezpečnější tuningový prvek
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.5.08, 19:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
na podložky mám taky chuť... nic nebezpečného na pár milimetrech nevidím
|
5.5.08, 20:09 |
|
|
elegant
|
Najťažčí a najkrajší tuning na škodovke je ju uviesť do sériového stavu. Prípadne použiť prvky z vyššej rady a spraviť hŕdzu.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
5.5.08, 20:14 |
|
|
Ondras83
|
elegant píše: Najťažčí a najkrajší tuning na škodovke je ju uviesť do sériového stavu. Prípadne použiť prvky z vyššej rady a spraviť hŕdzu.
to si myslim že se mi povedlo....zhruba
http://ondras83.rajce.idnes.cz/na_rajce/
|
5.5.08, 20:17 |
|
|
Ondras83
|
hej...kluci, tak já na to seru no....fotky, jak to vypadá teď sem sem už dal tak se na to mrkněte a napište...............
|
5.5.08, 20:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|