Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jsem naštvanej na poldy
podle mě je to organizace mimo zákon, dnes mi odebrali řp který jsem měl jako talismat ten starý už neplatný sepsali papír který jsem podepsal že jsem byl poučen žádné poučení neproběhlo, no pakec, budu si stěžovět do morku kosti je to banda kreténů fakt benga miloš
|
2.10.08, 21:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Jak ti ho mohli odebrat? Tys jim ho snad dal do pracek? Zásadně nic nepodepisovat...
|
2.10.08, 21:52 |
|
|
zokot
|
nechápu
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
3.10.08, 06:14 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
fatal píše: :shock: Zásadně nic nepodepisovat...
Souhlas, taky sem jednou podepsal a pak litoval.
No nicmene jsem si sel taky stezovat, abych si to za ty 2k aspon uzil. Ale bylo to prd platny samozrejme.
Edit: Ale uzil sem si to!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.10.08, 06:35 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ten polda je buzerant před osmi lety mě napadl, předvedl na policii, dokonce chtěl stříkat kasr,
ale ti dva co tam byli tak mu ho odmítli podat ten kasr a účastnit se na buzeraci, tak mě ten buzerant nepostříkal, způsobil mi nemalou škodu a nakonec to dopadlo tak že mi v brně na policii napsali že na základě vkládní vyhlášky č.3 z roku 1954 se se mnou nebudou bavit asi mě chtěli poslat na uran do tábora makat nebo kam
nekecám osum let jezdím za nákladákama abych se vyhl kontaktu s policií, včera jsem jel za ivekem, které jsme vezli na opravu háku kontejnerky, a aby tonda co řídíl věděl kam má jet tak jsem ho předjel a zrovna buzerant s bílou čepicí se postavil do prostředku silnice a půl hodiny buzerace
chtějí zmenšit nehodovost a buzerujou kvůli papíru, lékarnička platnost a žárovečky , nikdy jsem neměl nehodu ani problém v řidičáku mám všechny razítka a vlastním ho 30 let, co ten buzerant najel dopředu jsem odcouval na zpátečku
samozrejmě si budu stěžovat nevítě někdo adresu na oddělení stížnosti do brna nebo kde je to lepší na ministerstvo nebo do hágu:?: takovou pomoc a ochranu nepotřebuji miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 3.10.08, 07:53, celkově upraveno 1
|
3.10.08, 06:58 |
|
|
Petkar
|
Nějak nerozumím, o co ti jde?, ale možná jsem jenom mladé ucho, které má řidičík jenom 15 let...
Že tě napadl polda před 8 lety je jedna věc, která může, ale nemusí souviset s odebráním ŘP dneska. Nepíšeš, co se před 8 lety odehrálo a proč byla ta "buzerace", předpokládám, že jí muselo něco předcházet... píšeš jenom jak ti chtěli ublížit... nedovedu si představit, vzhledem ke všem možným pohovorům a psychotestům u policie, že by tam mohli dělat lidi, kteří jsou "vypatlanci" (teda najdou se výjimky i mezi řadovými policajty a pak ve spěciálních útvarech jako zásahovka, ale tam dochází k tomu postupně, protože nikdo normální by to dělat nemohl...), takže nevěřím, že to bylo bezdůvodné napadení ze strany policie... to ad 1)
ad 2) každý, kdo trošku sleduje dění kolem ví, že docházelo a dochází k výměně ŘP. Předpokládám, že ten tvůj byl z roku 1978 a můžu ti zaručit, že tento je již několik let neplatný!, takže jsi porušil zákon, protože jsi neměl u sebe doklady oprávňující k řízení motorového vozidla... a je úplně jedno, jestli jedeš před/za nebo snad pod náklaďákem...
I kdybys měl najeto milion km prdelí napřed (nacouváno) nic to nemění na faktu, že jsi jezdil na neplatný řidičák....
A teď si klidně stěžuj, můžu ti poradit např. Inspekci ministra vnitra, která šetří jednání policie nebo si můžeš podat stížnost na místně příslušném útvaru dopravně-správních agend, ale dopředu ti říkám, jak to dopadne... zamítnou tvou stížnost...[/b]
|
3.10.08, 07:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dík za reakci jsem prostě teochu rozhozenej , před osmi lety to bych už nechtěl rozvádět, si na mě zasedl polda z dopravky a pokud mě uviděl na silnici otočil zapl maják a byl problém, nachytal mě nakonec bez dokladů, které jsem zapoměl v druhém autě a přesto že mě znal byla předváděčka a zadržení, ale ukončit věc vládní vyhláškou č.3 z roku 1954 v roce 2000 je taky divné? ne?
co píšeš v bodu 2 tak doklady jsem měl v pořádku, ale vytahoval jsem je z taštičky na doklady a tam ten polda uviděl ten řidičák neplatný starý a chtěl abych ho vydal napsal mi papír o vydání věci miloš
|
3.10.08, 08:01 |
|
|
fatal
rejpal
|
A to má policista právo ti cokoliv sebrat? To snad ne, nic bych mu nedal. Maximálně ŘP, OP, OTP, ZK a pak ať si trhne...
|
3.10.08, 08:05 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
fatal píše: A to má policista právo ti cokoliv sebrat? To snad ne, nic bych mu nedal. Maximálně ŘP, OP, OTP, ZK a pak ať si trhne...
No jo, jenze tohle byl RP.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
3.10.08, 08:18 |
|
|
Petkar
|
slovacek.milos píše: dík za reakci jsem prostě teochu rozhozenej , před osmi lety to bych už nechtěl rozvádět, si na mě zasedl polda z dopravky a pokud mě uviděl na silnici otočil zapl maják a byl problém, nachytal mě nakonec bez dokladů, které jsem zapoměl v druhém autě a přesto že mě znal byla předváděčka a zadržení, ale ukončit věc vládní vyhláškou č.3 z roku 1954 v roce 2000 je taky divné? ne?
co píšeš v bodu 2 tak doklady jsem měl v pořádku, ale vytahoval jsem je z taštičky na doklady a tam ten polda uviděl ten řidičák neplatný starý a chtěl abych ho vydal napsal mi papír o vydání věci miloš
Problém je, že starý ŘP se mění za nový, to znamená, že ho buď odevzdáš, nebo nahlásíš že ti byl odcizen nebo jsi ho "ztratil" každopádně z toho plyne, že bys ho neměl mít u sebe a pokud ho najdeš, měl bys ho odevzdat... A on ti odebral tento ŘP nebo normální, na který jezdíš?
A promiň, pokud jsem se do tebe trošku víc obul, ale z toho prvního příspěvku to bylo takové "všelijaké"...
|
3.10.08, 08:28 |
|
|
fatal
rejpal
|
Viky píše: No jo, jenze tohle byl RP.
Neplatný. Nevím o tom, že by měl policista právo vyžadovat po tobě neplatný ŘP, když dostal platný ŘP...
|
3.10.08, 08:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Petkar píše: slovacek.milos píše: dík za reakci jsem prostě teochu rozhozenej , před osmi lety to bych už nechtěl rozvádět, si na mě zasedl polda z dopravky a pokud mě uviděl na silnici otočil zapl maják a byl problém, nachytal mě nakonec bez dokladů, které jsem zapoměl v druhém autě a přesto že mě znal byla předváděčka a zadržení, ale ukončit věc vládní vyhláškou č.3 z roku 1954 v roce 2000 je taky divné? ne?
co píšeš v bodu 2 tak doklady jsem měl v pořádku, ale vytahoval jsem je z taštičky na doklady a tam ten polda uviděl ten řidičák neplatný starý a chtěl abych ho vydal napsal mi papír o vydání věci miloš Problém je, že starý ŘP se mění za nový, to znamená, že ho buď odevzdáš, nebo nahlásíš že ti byl odcizen nebo jsi ho "ztratil" každopádně z toho plyne, že bys ho neměl mít u sebe a pokud ho najdeš, měl bys ho odevzdat... A on ti odebral tento ŘP nebo normální, na který jezdíš? A promiň, pokud jsem se do tebe trošku víc obul, ale z toho prvního příspěvku to bylo takové "všelijaké"...
jo dík asi tomu i rozumíš, to oboutí mi vadí, mám strach že zas za mnou začne lítat, možná jsem porušil nějaký zákon o správním řízení, že jsem řp neodevzdal když jsem ho našel, ale byl neplatný, to bych chápal,
ale vysvětli mi jednu věc ten policista po mě požadoval vysvětlení kde jsem řp vzal,
policista má oprávnění třeba požadovat vysvětlení nebo použít zbran, pokud požaduje vysvětlení tak je to služební zákrok?
paragraf 6 odstavec základní povinnosti policisty říká že je policista povinen poučit o mých právech a povinnostech což neudělal,
v tom papíru co mi dal jsem podepsal že jsem byl poučen § 25 odst.1 zákona č.283-91, taky jsem nebyl poučen,
zákony se mají dodržovat a policisté by měli dodržovat základní povinnosti,
dívné je i to že polda vyletěl z protismětu postavil sae do prostředu vozovky a zastavil mě na značce děti co je nastříkána na zemi no a pak se do mě obul, gumy světla, všechno, nakonec se udělal na tom řp
nepo dívné ta vládní vyhláška č.3 z roku 1954 tak se mnou ukončili ten poslední případ na inspekci v brně? je to pořád stejný polda
díky miloš
Naposledy upravil slovacek.milos dne 3.10.08, 11:38, celkově upraveno 1
|
3.10.08, 10:13 |
|
|
bitmap
|
fatal píše: A to má policista právo ti cokoliv sebrat?
Bohuzel, policista ma "pravo" v podstate na cokoli.
Podle nejakeho nalezu NS(US, uz nevim), jehoz cislo si nepamatuju, neprislusi obcanum hodnotit zakonnost pocinani prislusnika ozbrojenych slozek SS, tudiz ty musis strpet vsechno, co si na tebe organ vymysli, a az nasledne si muzes stezovat a vec pripadne nejak resit, pokud bylo jeho jednani v rozporu se zakonem, nebo prekrocil svoji pravomoc.
Bohuzel, asi si kazdy dokaze predstavit jak by vypadalo nasledne dokazovani, takze vrele nedoporucuju snazit se s organem nejak vyjebavat, jak radi vsemozne clanky na netu
|
3.10.08, 10:48 |
|
|
fatal
rejpal
|
bitmap píše: Bohuzel, policista ma "pravo" v podstate na cokoli...
Tak to je pěkně v prdeli...
|
3.10.08, 10:51 |
|
|
Petkar
|
bitmap píše: fatal píše: A to má policista právo ti cokoliv sebrat? Bohuzel, policista ma "pravo" v podstate na cokoli. Podle nejakeho nalezu NS(US, uz nevim), jehoz cislo si nepamatuju, neprislusi obcanum hodnotit zakonnost pocinani prislusnika ozbrojenych slozek SS, tudiz ty musis strpet vsechno, co si na tebe organ vymysli, a az nasledne si muzes stezovat a vec pripadne nejak resit, pokud bylo jeho jednani v rozporu se zakonem, nebo prekrocil svoji pravomoc. Bohuzel, asi si kazdy dokaze predstavit jak by vypadalo nasledne dokazovani, takze vrele nedoporucuju snazit se s organem nejak vyjebavat, jak radi vsemozne clanky na netu
Pánové klid, žijeme i když to tak někdy nevypadá, v demokratické zemi (aspoň všichni kolem mně to tvrdí ) Policie nemá právo na cokoliv naopak, má přesně zákonem a legislativou vymezeno co kdy a jak smí a nesmí. Výjimkou jsou případy, kdy je přímé ohrožení zdraví nebo života, ale v takových případech můžeš i ty jako normální občan jednat řekněme "nestandardně".
Co se týče hodnocení počínání policie, pokud mě zastaví policajt, nebo bude po mně cokoliv požadovat aniž by mi vysvětlil důvod jsem oprávněn to odmítnout. Policista je povinen vám na požádání sdělit své služební číslo, případně na základě čeho (jakého § a zákona chce to nebo ono ), apod...
takže doporučuju, pokud průběh kontroly probíhá, řekněme "nezvykle" požádat, nejlíp před tím policajtem, spolucestující v autě, aby poslouchali co se děje, co chce atd. atd.... pokud vás zastaví uprostřed silnice tak, že je to nebezpečné, klidně vystupte za auta, nafoťte si to, prostě sbírat "důkazy"...
Ono totiž se pak i policajtovi vysvětluje blbě před Inspekcí ministra vnitra, že po vás chtěl nejdříve řidičák a občanku, pak lékárničku, když bylo vše OK, chtěl vidět gumy, když i to bylo OK chtěl vidět tohle a tamto, až našel něco na čem vás potopil...
Chovejte se slušně a nesnažte se na ně ddělat frajery nebo s nima "vyběhnout". I když o policajtech koluje mnoho vtipů na téma jejich řekněme nižší inteligence, vesměs jsou to rozumní lidé, kteří k tomu co dělají mají nějaký důvod. Stejně tak kolují vtipi o ITíkách, o blondýnách apod...
Ještě podotýkám, že nejsem policajt
|
3.10.08, 11:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|