Autor |
Zpráva |
Jurka
|
Chrom ve spreji
Tak jsem se rozhodl vyzkoušet "chromový nástřik" ve spreji po dlouhém odrazování obchodníka, že to je blbost a že to nefunguje, jsem přece jenom něco koupil a vyzkoušel. tady je výsledek. fotky na rajčeti http://jurkan.rajce.idnes.cz/Chrom_ve_spreji výsledek není nejhorší, ale je to spíš stříbrná barva, ale stříknu to ještě lesklým bezbarvým lakem. Jinak je to parabola z favorita
_________________ Dálniční Logika: Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot. Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je šílenec.
|
27.12.12, 21:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Chrom ve spreji
asi by si to musel rozlestit
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
27.12.12, 21:27 |
|
|
Jurka
|
No ono to není moc otěru odolné
_________________ Dálniční Logika: Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot. Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je šílenec.
|
27.12.12, 21:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na těch parabolách to je transparentní chrom žíhaný sodíkovýma parama
|
27.12.12, 22:17 |
|
|
JeeRKa
|
s tímhle uvidíš prd ... možná dva
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
27.12.12, 22:24 |
|
|
michalkatka
|
s týmto vážne nič neuvidíš...
aj keď by sa to podarilo vyleštiť tak netuším čo s tým spraví teplo žiarovky...
tento "chróm" som už tiež skúšal striekať, takéto matné to bolo keď som striekal iba také jemné vrstvy "popraškom", pekné chrómové - lesklé to bolo keď sa naraz nastrieka jedna hrubá vrstva, tak tesne pred tým ako to začne stekať, to sa zleje a urobí ten lesk, len to bolo na také ozdobné čačky-mačky...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.12.12, 06:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
|
28.12.12, 09:36 |
|
|
CROWACK
|
pičovina - zahodit. Na zadní světla blinkry atp je to ok ale na světlomety to nepatří...to by sis mohl rovnou paraboly vylepit alobalem. Jak již bylo řečeno, uvidíš ho**o.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.12.12, 20:00 |
|
|
Jurka
|
JeeRKa píše: s tímhle uvidíš prd ... možná dva spíš ty dva s tím se počítá, to byla jen zkouška
|
29.12.12, 00:13 |
|
|
Jurka
|
CROWACK píše: pičovina - zahodit. Na zadní světla blinkry atp je to ok ale na světlomety to nepatří...to by sis mohl rovnou paraboly vylepit alobalem. Jak již bylo řečeno, uvidíš ho**o. no jo vždyt jsem to jen vyzkoušel
|
29.12.12, 00:15 |
|
|
Veteranista
Junior TW team
|
Já myslím, že ani to ho**o neuvidí, maximálně ho bez tušení přejede.
Hele a proč děláš něco, s čím počítáš, že je na nic, není to mrhání času a peněz?
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
29.12.12, 08:09 |
|
|
JeeRKa
|
twl, ty jsi z Opavy? .. to chci vidět naživo jak to svítí
_________________ Škoda RAPID - 135 (1988)Jeden z 1 272 kusů ! Fotky BMW E36 318i touring (1996) Jeden z miliónů křápů ... Fotky Manet Korado (1998) - Puch Supermaxi Fotky + Babetta 210 (1986) - Pekelný stroj Fotky
|
29.12.12, 11:59 |
|
|
Jurka
|
kousek od opavy, až to smontuji někdy dohromady, tak dám foto, jak to svítí nebo nesvítí
|
30.12.12, 21:50 |
|
|
Jurka
|
Veteranista píše: Já myslím, že ani to ho**o neuvidí, maximálně ho bez tušení přejede.
Hele a proč děláš něco, s čím počítáš, že je na nic, není to mrhání času a peněz? není to mrhání času ani peněz času je o svátcích hodně, a sprej stál 69 korun a byl původně určen na vánoční dekorace na nastříkání jmelí, tak jsem si ho trošku pujčil a otestoval, protože všude na netu píšou lidi že to zkouší, ale nikdo nedá fotky jak to vypadá
|
30.12.12, 21:52 |
|
|
varok
|
Tak na jmelí je spíše stříbřenka, ne? Někdy se dává zlatá a někdy stříbrná, jak kdo. Prodává se ale i přímo imitace chromu, mám ten sprej doma, ale zatím jsem ho nezkoušel. Víčko je ale úplný chrom, tak to schválně na něčem vyzkouším. Podle mě to ale stejně nevydrží to teplo od žárovek, jak někdo psal.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
31.12.12, 12:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|