Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
fiat 125 P
potřebuji poradit koupil jsem několik aut mimo jiné malucha za dvojku, je velice pěkný, dobře jede ale z motoru je slyšet něco jako rozvodový řetěz, nevíte nějaký kontakt na takový maluch web?, já takový stroj v počítači nemám, ale to vozítko mi učarovalo, tak sním chci trochu poblbnout miloš
|
6.6.07, 19:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
rozvod je uplně stejnej jako na šáde akorát v menším vydání a u malucha není problém mít omleté kolečko na klice takže nejlépe vyměnit.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.6.07, 19:25 |
|
|
škodař
|
Re: fiat 125 P
slovacek.milos píše: potřebuji poradit koupil jsem několik aut mimo jiné malucha za dvojku, je velice pěkný, dobře jede ale z motoru je slyšet něco jako rozvodový řetěz, nevíte nějaký kontakt na takový maluch web?, já takový stroj v počítači nemám, ale to vozítko mi učarovalo, tak sním chci trochu poblbnout miloš ttj za dvojku ide kámoš zehnal nejlevnějšího za 5000
|
6.6.07, 19:55 |
|
|
CROWACK
|
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
6.6.07, 20:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: rozvod je uplně stejnej jako na šáde akorát v menším vydání a u malucha není problém mít omleté kolečko na klice takže nejlépe vyměnit.
já jsem to kupoval i s knížkou, ale je na obyčejnou 125, tak bych uvítal cokoliv ventily, svířky a tak miloš
|
6.6.07, 20:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: http://www.126fan.cz/
bomba to musí prostě bavit máš to super miloš
|
6.6.07, 20:11 |
|
|
CROWACK
|
slovacek.milos píše: CROWACK píše: http://www.126fan.cz/ bomba to musí prostě bavit máš to super miloš
To néni moja, to sem eném vegůglil ....
|
6.6.07, 20:31 |
|
|
Drak
|
Mě to jednou stálo na dvoře asi dva roky, nemohl sem se toho zbavit ani zadarmo, tak sem to polil benzínem, zapálil, co zbylo pomačkal bagrem a hodil do šrotu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.6.07, 20:36 |
|
|
CROWACK
|
Drak píše: Mě to jednou stálo na dvoře asi dva roky, nemohl sem se toho zbavit ani zadarmo, tak sem to polil benzínem, zapálil, co zbylo pomačkal bagrem a hodil do šrotu.
Koukám ty se s tím teda nes*reš...
|
6.6.07, 20:40 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: Mě to jednou stálo na dvoře asi dva roky, nemohl sem se toho zbavit ani zadarmo, tak sem to polil benzínem, zapálil, co zbylo pomačkal bagrem a hodil do šrotu.
to je ekologie
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
6.6.07, 20:40 |
|
|
Luboš
|
Fiat 125p je auto velikosti žigulíka, tomu bych "maluch" neříkal...
Něco málo tu: http://www.sweb.cz/fiat125p
|
6.6.07, 23:50 |
|
|
Bukaj
|
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.6.07, 07:51 |
|
|
Bukaj
|
Maluch je skvělé vozítko, dělám pořád něco na jednom kamarádovo Maluchovi, ale teď si pořídil 1000 MB De Luxe, tak mám trojnásobek práce
Asi dva roky jezdil bez oleje v převodovce - vytekl mu přes manžety, pak jezdil půl roku bez dobíjení, pak utavil jeden kabel ke svíčce, když mu rupnul klíňák a jel dál...
...on to auto nějak neřeší a pak se diví
... v současné době by asi po těch třech letech bylo dobré vyměnit olej v motoru (kdo vymyslel odstředivej filtr oleje... ) a u přední nápravy alespoň vyměnit prasklé listové pero...
Ale jinak to autíčko jede jak drak, na to, že je to půlka 1,3ky žigula (Fiata), tak se škodou 130 mám na okreskách co dělat, abych mu stačil... ta akcelerace
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
7.6.07, 07:54 |
|
|
škodař
|
Bukaj píše: Maluch je skvělé vozítko, dělám pořád něco na jednom kamarádovo Maluchovi, ale teď si pořídil 1000 MB De Luxe, tak mám trojnásobek práce Asi dva roky jezdil bez oleje v převodovce - vytekl mu přes manžety, pak jezdil půl roku bez dobíjení, pak utavil jeden kabel ke svíčce, když mu rupnul klíňák a jel dál... ...on to auto nějak neřeší a pak se diví ... v současné době by asi po těch třech letech bylo dobré vyměnit olej v motoru (kdo vymyslel odstředivej filtr oleje... ) a u přední nápravy alespoň vyměnit prasklé listové pero... Ale jinak to autíčko jede jak drak, na to, že je to půlka 1,3ky žigula (Fiata), tak se škodou 130 mám na okreskách co dělat, abych mu stačil... ta akcelerace to auto má odpichy jak hovado akorát ve 120ti se blbje drží na silnicách
|
7.6.07, 11:27 |
|
|
Dave_Pv
|
Taky jsem měl malucha Rozvody jsem na něm dělal, stáli mě myslím 500 (jen díly)- origo ve fiatu. Výměnu jsem dělal sám. Měnil jsem na tom motoru úplně vše. Jelo to jak .... Ale koroze byla neúprosná, tak jsem ho nakonec prodal za 1 200kč Myslím že mám někde i knížku k této střele
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
7.6.07, 13:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|