Autor |
Zpráva |
Jura
|
Koupě auta.. POMOC!
Ahojte.... chci kupovat felicii combi 1.6Mpi super výbava (tónovaná okna, hagusy, servo,centrál immobilizér, 14 alu kola) je to rok 99, 2.majitel (v roce 2001) doveženo z Francie toho roku a prověřeno. jinak je to přes inzerát a napsal mi tohle (aby jste měli lepší představu):
jsem druhý majitel, servisní knížka není. Jedná se o dovoz z Francie (2001). Všechny doklady + prověření CEBIA jsou v pořádku. Prodej z důvodů koupě jiného vozu. Minimální koroze pátých dveří, jinak bez koroze. Jinak technický stav odpovídá ujetým kilometrům (130000), vše (motor, převodovka, spojka..) je původní. Provozní brzdy v pořádku asi 30000 po výměně kotoučů a destiček, v horším stavu je ruční brzda, tlumiče 40000. Ale nejlepší by bylo se na to samozřejmě podívat. Pokud jsem na něco zapoměl nebo vás zajímá ještě něco, ozvěte se.
Já mám ted favorita a u jeho koupě jsem se docela napálil a taky jsem se na něm vyučil.... a už to nechci opakovat špatnou koupi...on to auto měl na inzerát za 59000Kč a je mi ochoten slevit na 51000Kč (což se mi zdá trochu divné)
Píši pro to, abych věděl na co se třeba ještě zeptat, abych to měl co nejjistější...je mo jasný, že třeba budu muset spravit brzdy možná vyměnit spojku..s tímhle tak trochu počítám, ale jestli v tom nemůže být něco jiného třeba v motoru (1.6 neznám). Tak prosím pomozte kdeo má zkušenosti a vyzná se a co by sjte mi doporučily, abych neudělal chybu (co vše zkontrolovat a jak to zkontrolovat, abych se vyhnul nějakým skrytým vadám). Mockrát děkuji za pomoc
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
19.6.07, 20:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dementni gumovy rozvody Jinak motor OK, chce to projet
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
19.6.07, 20:37 |
|
|
Jura
|
Dává to nějaký zvuky nebo tak na co si dát pozor, když to budu projíždět? Jinak teda 1.6 motory jsou v pohodě a dluho vydrží (bezproblémové)? Díky za příspěvek
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
19.6.07, 20:40 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: Dementni gumovy rozvody Jinak motor OK, chce to projet
preco? mensia pohybujuca sa hmota, mensia hlucnost este nejake "negativne vlastnosti" ?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.6.07, 20:59 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: preco? mensia pohybujuca sa hmota, mensia hlucnost este nejake "negativne vlastnosti" ?
Ted bych tu potreboval Romana aby se me zastal
Proste guma je na ho5no. Zlata ocel. Kdo taky takovou blbost vymyslel. Asi to bude o qalite, proc treba Volvo pouziva retezy? Nemuzes to ani roztahnout ...
|
19.6.07, 21:07 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: deekay píše: preco? mensia pohybujuca sa hmota, mensia hlucnost este nejake "negativne vlastnosti" ? Ted bych tu potreboval Romana aby se me zastal Proste guma je na ho5no. Zlata ocel. Kdo taky takovou blbost vymyslel. Asi to bude o qalite, proc treba Volvo pouziva retezy? Nemuzes to ani roztahnout ...
se musim zastat Matthese.
Vim ze rozvody pohanene remenem jsou tissi, a pri spravne udrzbe se neprethnout atd atd. to je mi jasne. Nicmene ten pocit jistoty co mi dava rozvodovy retez . treba u mojeho auta sem rozvody od vyroby menil loni prvne az ja... a vim ze kdybych se na to nevrhnul, tak ty rozvody tam jsou jeste dnes a v pohode jezdim - ikdyz kapku rachotily
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
19.6.07, 21:19 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dekuji za zastani
Ano, retez o sobe da aspon vedet ze je na odchodu
|
19.6.07, 21:21 |
|
|
DRYVER
|
Panove sice mate pravdu ale kdyz se podivate na vozovy park v ČR tak vetsina aut maji rozvody remenem a retezu je o poznani mene. To take o necem mluvi a kdyz se dodrzi prohlidky, kontroly a vymeny nic nehrozi. - dobra ted me muzete tady ukamenovat
|
19.6.07, 21:29 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
DRYVER píše: Panove sice mate pravdu ale kdyz se podivate na vozovy park v ČR tak vetsina aut maji rozvody remenem a retezu je o poznani mene. To take o necem mluvi a kdyz se dodrzi prohlidky, kontroly a vymeny nic nehrozi. - dobra ted me muzete tady ukamenovat
No davaj to tam pac je to levny, ocel je hold draha no, ale taky lepci Aspon vidis jak delali skodovky qalitne, kdyz maj retez Retezy se dnes uzivaj jen pro silny motory ...
|
19.6.07, 21:34 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: DRYVER píše: Panove sice mate pravdu ale kdyz se podivate na vozovy park v ČR tak vetsina aut maji rozvody remenem a retezu je o poznani mene. To take o necem mluvi a kdyz se dodrzi prohlidky, kontroly a vymeny nic nehrozi. - dobra ted me muzete tady ukamenovat No davaj to tam pac je to levny, ocel je hold draha no, ale taky lepci Aspon vidis jak delali skodovky qalitne, kdyz maj retez Retezy se dnes uzivaj jen pro silny motory ...
Ale jo. vsak rikam ze jak se dodrzi servis tak u toho nic nehrozi, je to levnejsi, jednodussi na vymenu, pac nemusis menit ozubene kola jak u retezu atd... U me je to proste jen o te psychice - ocel/pryz. Jinak proti tomu nic nemam
to Matthes: spojeni slov silne motory a retez bych moc nepouzival. Tada aspon ne pokud myslis 742-ky
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
19.6.07, 21:37 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: No davaj to tam pac je to levny, ocel je hold draha no, ale taky lepci Aspon vidis jak delali skodovky qalitne, kdyz maj retez Retezy se dnes uzivaj jen pro silny motory ...
ved aj vtedy sa pouzivala len pre silne motory
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
19.6.07, 21:38 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No proste guma = shit no A stojim si za svym
|
19.6.07, 21:41 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: No proste guma = shit no A stojim si za svym
ocelove pneu nanho
|
19.6.07, 21:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
deekay píše: Matthes píše: No proste guma = shit no A stojim si za svym ocelove pneu nanho
Neutikej od tematu, mluvime stale o rozvodech
|
19.6.07, 21:44 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: deekay píše: Matthes píše: No proste guma = shit no A stojim si za svym ocelove pneu nanho Neutikej od tematu, mluvime stale o rozvodech
na niektore ucely je lepsia guma ...
|
19.6.07, 21:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|