Autor |
Zpráva |
hans
von GLEXR
|
Mazec
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.6.07, 10:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jerry
|
tak to je drsny
|
28.6.07, 10:12 |
|
|
Šemik
|
Ale měli talent 200km s budes na pvní jízdu bez nehody, to mají mé uznání
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.6.07, 10:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
cooo? to bolo u nas a v spravach nikde nic
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.6.07, 11:43 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
deekay píše: cooo? to bolo u nas a v spravach nikde nic
s tim se asi chlubit nebudou když se v podstatě nic nestalo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.6.07, 14:07 |
|
|
CROWACK
|
Nejvetsi prdel na tom je, ze klicky byly v podstate v zapalovani, takze pokud clovek znal polohu tajnyho vypinace na otevreni dveri....a stejne to poznali az rano akorat na ujetejch kilometrech...tak nevim co resi, podle me by meli zavrit toho kdo to ma tak nehovno zabezpeceny a ne ty kluky, kteri to jenom z klukoviny zneuzili....taky bylo humorny to jak zastavili u supermarketu na limonadu a keksiky....na parkovisti u supermarketu zastavi autobus MHD, vystoupi z nej dva mali kluci a dou si nakoupit....a sou naprosto nenapadni ze ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.6.07, 22:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ale dobry, bez problemu jet 200km s takovou dlouhou kravou ...
Jak se u starejch otviraj ty dvere? Co sem videl ridice, tak meli spinace bud v predni masce, ci nekde podedverma
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
28.6.07, 22:17 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
CROWACK píše: Nejvetsi pr**l na tom je, ze klicky byly v podstate v zapalovani, takze pokud clovek znal polohu tajnyho vypinace na otevreni dveri....a stejne to poznali az rano akorat na ujetejch kilometrech...tak nevim co resi, podle me by meli zavrit toho kdo to ma tak nehovno zabezpeceny a ne ty kluky, kteri to jenom z klukoviny zneuzili....taky bylo humorny to jak zastavili u supermarketu na limonadu a keksiky....na parkovisti u supermarketu zastavi autobus MHD, vystoupi z nej dva mali kluci a dou si nakoupit....a sou naprosto nenapadni ze ...
Jak víš, že byly v zapalování??
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
28.6.07, 22:19 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Matthes píše: Ale dobry, bez problemu jet 200km s takovou dlouhou kravou ... Jak se u starejch otviraj ty dvere? Co sem videl ridice, tak meli spinace bud v predni masce, ci nekde podedverma
U řady 700 je to jak říkáš, většinou v přední masce. Novější 900 měly spínač pod víčkem hrdla nádrže, ale viděl jsem i LC 956XE s dálkovým centrálem a alarmem Řidič od toho odcházel, máčknul na ovladač a Karosa blikla, houkla a se syčením se zavřela
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
28.6.07, 22:21 |
|
|
roman heller
|
Mám známýho autobusáka a tem měl nechal unich v garáži kde nikdo nebyl se otočit se starou karosou.......děs a hrůza,hlavně když víš že sedíš před předními koly......
28.6.07, 22:40 |
|
|
CROWACK
|
Serifus píše: CROWACK píše: Nejvetsi pr**l na tom je, ze klicky byly v podstate v zapalovani, takze pokud clovek znal polohu tajnyho vypinace na otevreni dveri....a stejne to poznali az rano akorat na ujetejch kilometrech...tak nevim co resi, podle me by meli zavrit toho kdo to ma tak nehovno zabezpeceny a ne ty kluky, kteri to jenom z klukoviny zneuzili....taky bylo humorny to jak zastavili u supermarketu na limonadu a keksiky....na parkovisti u supermarketu zastavi autobus MHD, vystoupi z nej dva mali kluci a dou si nakoupit....a sou naprosto nenapadni ze ... Jak víš, že byly v zapalování??
rikali to na Nove....ale mozna je to jejich kachna, no nevim...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.6.07, 22:43 |
|
|
Drak
|
U náklaďáků nechává skoro každej klíče ve spínačce, protože se na tom střídávají 2-3 šoféři a každej má svůj klíč od dveří, tak aby nemusel nosit dva. Když ti to budou chtít ukrást, tak ti to ukradnou i bez klíče, každopádně borci mají talent, mám na dílně mladýho mechanika, osobákem řádí jak bezhlavej, ale když sem ho poslal do Liazky, ať mi najede na dílnu, tak se chudák ani nerozjel, čtyřikrát poskočil, zdechlo mu to a vzdal to.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.6.07, 05:26 |
|
|
Dusche
|
na spinac v masce autobusu nikdo prez noc nezavira dvere(to pouzijes jdes li treba na parek do kantyny a podobne), v noci ti utece vsechen vzduch a rano pak musis zbytecne premejslet jak si to zaviral(zvlas kdyz jezdi vic ridicu), na noc se vypoustej komplet dvere(pak se jen zabouchnou) a odpojuje baterka. Tak to delam u rady 700 u novejsich busu se to dela uz normalne jak u auta, dalkacem zavres dvere a zamknes kufry a jdes doom (O:
|
29.6.07, 05:54 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
roman heller píše: .děs a hrůza,hlavně když víš že sedíš před předními koly......
no na tom sem v autoskole taky horel tak prvni 2 jizdy...
ted uz to nejak nevnimam.
spis resim problem kdyz z Karosy po sichte po 8-mi hodinach presednu do Rapida, nejak mi to v hlave nedocvakne a radim podle schematu karosy - jednicka v poho - ta je stejna a pak prijde probuzeni kdyz misto za 2 dam za 4
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
30.6.07, 21:39 |
|
|
michalkatka
|
Lukas píše: roman heller píše: .děs a hrůza,hlavně když víš že sedíš před předními koly...... no na tom sem v autoskole taky horel tak prvni 2 jizdy... ted uz to nejak nevnimam. spis resim problem kdyz z Karosy po sichte po 8-mi hodinach presednu do Rapida, nejak mi to v hlave nedocvakne a radim podle schematu karosy - jednicka v poho - ta je stejna a pak prijde probuzeni kdyz misto za 2 dam za 4
no dobre, ale čo mám hovoriť ja po 8 hodinách v trolejbuse, kde sa dobrzďuje ľavou nohou... tam máš dva brzdové pedály...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
1.7.07, 05:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|