Autor |
Zpráva |
jindra
|
Dávejte si bacha!!!
dnes sem dostal mail:
INFO K NEZAPLACENI
Vcera podepsala policie v UH smlouvu s Rametem a radar, ktery je na
zacatku Kunovicich (od ONV) a byl pouze informativni, ode dneska měří
pro policejni ucely! Tak si davejte bacha!!!
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
20.9.07, 20:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
Re: Dávejte si bacha!!!
jindra píše: dnes sem dostal mail:
INFO K NEZAPLACENI
Vcera podepsala policie v UH smlouvu s Rametem a radar, ktery je na zacatku Kunovicich (od ONV) a byl pouze informativni, ode dneska měří pro policejni ucely! Tak si davejte bacha!!!
pockat pockat...jako od hradiste nekde u podjezdu nebo ze strany od veseli????
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
20.9.07, 23:52 |
|
|
Dusche
|
To spis vypada na nakej HOAX ((O:
|
21.9.07, 06:37 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jindra píše: dnes sem dostal mail:
INFO K NEZAPLACENI
Vcera podepsala policie v UH smlouvu s Rametem a radar, ktery je na zacatku Kunovicich (od ONV) a byl pouze informativni, ode dneska měří pro policejni ucely! Tak si davejte bacha!!!
a jindro který myslíš ten na začátku když jedeš do kunovic? když jedeš od ostr.nové vsi?, je pravda že policie v UH je raritou v evropě, ale nemá to logiku co by z toho policie měla, policie sepíše smlouvu a co, přestupce z radaru pošle to na příslušný úřad referát dopravy k vyřízení a má s toho co práci se zasíláním a peníze vybrané na pokutách kde - nikde, takový informativní radar musí mít pravidelné metrologické měření, vem si třeba mě proletím UH 100 km/h , moji foto zašlou do veselí na referát dopravy auto je napsané na kluka, přijde mu předvolání doporučeně poštačce oznámím že můj syn je na adrese Krefeld Hantršstrasse 332 a s pánem bohem, za rok je to promlčeno, v petrové od hodonéna je kamera a o té se to vykládá taky schválně jezdím 80 km za hod zatím nic miloš
|
21.9.07, 06:59 |
|
|
Radic
|
slovacek.milos píše: a jindro který myslíš ten na začátku když jedeš do kunovic? když jedeš od ostr.nové vsi?, je pravda že policie v UH je raritou v evropě, ale nemá to logiku co by z toho policie měla, policie sepíše smlouvu a co, přestupce z radaru pošle to na příslušný úřad referát dopravy k vyřízení a má s toho co práci se zasíláním a peníze vybrané na pokutách kde - nikde, takový informativní radar musí mít pravidelné metrologické měření, vem si třeba mě proletím UH 100 km/h , moji foto zašlou do veselí na referát dopravy auto je napsané na kluka, přijde mu předvolání doporučeně poštačce oznámím že můj syn je na adrese Krefeld Hantršstrasse 332 a s pánem bohem, za rok je to promlčeno, v petrové od hodonéna je kamera a o té se to vykládá taky schválně jezdím 80 km za hod zatím nic miloš
clovece s tebou musi byt zabava tady v Bánově máme taky staly radar ale meri usekovou rychlost. Sou tu dve kamery tak 400m od sebe a musis mezi nima projet za urcity cas aby bylo jasne zes jsi jel 50km/h berou to tu skoro kazdy den ale o poslani postou sem jeste neslysel. Taky bych rekl ze to nemuze fungovat kdyz to nekomu jen poslou.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
21.9.07, 10:23 |
|
|
jindra
|
Radic píše: jindra píše: dnes sem dostal mail:
INFO K NEZAPLACENI
Vcera podepsala policie v UH smlouvu s Rametem a radar, ktery je na zacatku Kunovicich (od ONV) a byl pouze informativni, ode dneska měří pro policejni ucely! Tak si davejte bacha!!! pockat pockat...jako od hradiste nekde u podjezdu nebo ze strany od veseli????
prý ze strany od veseli a fotí obě strany
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
21.9.07, 21:43 |
|
|
Ondras83
|
Radic píše: slovacek.milos píše: a jindro který myslíš ten na začátku když jedeš do kunovic? když jedeš od ostr.nové vsi?, je pravda že policie v UH je raritou v evropě, ale nemá to logiku co by z toho policie měla, policie sepíše smlouvu a co, přestupce z radaru pošle to na příslušný úřad referát dopravy k vyřízení a má s toho co práci se zasíláním a peníze vybrané na pokutách kde - nikde, takový informativní radar musí mít pravidelné metrologické měření, vem si třeba mě proletím UH 100 km/h , moji foto zašlou do veselí na referát dopravy auto je napsané na kluka, přijde mu předvolání doporučeně poštačce oznámím že můj syn je na adrese Krefeld Hantršstrasse 332 a s pánem bohem, za rok je to promlčeno, v petrové od hodonéna je kamera a o té se to vykládá taky schválně jezdím 80 km za hod zatím nic miloš clovece s tebou musi byt zabava tady v Bánově máme taky staly radar ale meri usekovou rychlost. Sou tu dve kamery tak 400m od sebe a musis mezi nima projet za urcity cas aby bylo jasne zes jsi jel 50km/h berou to tu skoro kazdy den ale o poslani postou sem jeste neslysel. Taky bych rekl ze to nemuze fungovat kdyz to nekomu jen poslou.
to je hezký, a co když se mezi něma zastavim v hospodě na guláš , tak mi to změří že sem jel 5km ?? :D:D:D, ne je mi to jasný, ale tohle mě napadlo když sme se vo tom dneska bavili ve fyzice
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.9.07, 22:29 |
|
|
CROWACK
|
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
21.9.07, 22:48 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a ještě před tím je jejich zákonem stanovaná povinnost tě poučit, že to tak můžeš udělat, když to neudělají, porušují zákon a já bych řekl že zneužívají pravomoc veřejnéo činitele
|
22.9.07, 07:31 |
|
|
CROWACK
|
Vít Široký píše: a ještě před tím je jejich zákonem stanovaná povinnost tě poučit, že to tak můžeš udělat, když to neudělají, porušují zákon a já bych řekl že zneužívají pravomoc veřejnéo činitele
tak tak...vetsinou to je tak, ze maji tento vynatek o tom, kdy mas pravo odmitnout podat vysvetleni nekde pod sklem na stole a kdyz se jich jakoby nahodou zeptas jetli te nemeli o necem poucit, tak udelaji takovej ten udivenej ksicht jako ze na to zapomeli a ze tady to je at si to prectes...protoze normalni clovek kdyz si to precte tak je jasny ze jim nic nerekne a oni mu nebudou mit jak dokazat ze prestupek spachal on...
|
22.9.07, 23:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: Vít Široký píše: a ještě před tím je jejich zákonem stanovaná povinnost tě poučit, že to tak můžeš udělat, když to neudělají, porušují zákon a já bych řekl že zneužívají pravomoc veřejnéo činitele tak tak...vetsinou to je tak, ze maji tento vynatek o tom, kdy mas pravo odmitnout podat vysvetleni nekde pod sklem na stole a kdyz se jich jakoby nahodou zeptas jetli te nemeli o necem poucit, tak udelaji takovej ten udivenej ksicht jako ze na to zapomeli a ze tady to je at si to prectes...protoze normalni clovek kdyz si to precte tak je jasny ze jim nic nerekne a oni mu nebudou mit jak dokazat ze prestupek spachal on...
já mám na to takovou věc drž hubu a nic se ti nestane, se mnou teda nikdy nic nezmohli, ujel jsem jim mockrát, zasedl si na mě jeden z dopravky. po několika stíženostech na inspekci mi napsali že na základně vládní vyhlášky č.3 z roku 1954 se se mnou už nebudou bavit a mé stížnosti ani evidovat a ten dopravák dal pokoj jezdí buzerovat do vracova a vlkoše, to poučení musí každý polda vychrlit již před tím pokud se na něco ptá přesně před tím když požaduje vysvětlení musí poučit a protože to nikdo nedělá je to protiprávní ofganizace tí myslím polici i městské úřady miloš
|
23.9.07, 19:23 |
|
|
cezar
|
slovacek,milos pockaj ako si to myslel ze ta musi poucit? ohladom coho? cize ked ta fizel ide vypocuvat ta musi poucit ci ako?plati to aj u nas na SR?
|
26.10.07, 09:17 |
|
|
CROWACK
|
cezar píše: slovacek,milos pockaj ako si to myslel ze ta musi poucit? ohladom coho? cize ked ta fizel ide vypocuvat ta musi poucit ci ako?plati to aj u nas na SR?
funguje to takhle http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006061803
|
26.10.07, 12:44 |
|
|
cezar
|
uff no myslim ze by som to mal precitat este raz ne vsetkemu som pochopil ale ten zaver stym sa stotoznujem,ma pravdu ten typek
|
26.10.07, 13:19 |
|
|
CROWACK
|
Sorry, nedošlo mi, že je to tam podaný trochu složitě. Jde o to, že když tě vyfotí radar (s překročenou rychlostí) a neodchytí si tě švestky hned 100m za tím, pozve si tě úřad obce s rozšířenou působností jako provozovatele vozidla k tzv. "podání vysvětlení", kde ti ukážou fotku s naměřenou rychlostí a hrozí ti pokutou. Oni mají důkazní břemeno, tj. musí ti dokázat, žes spáchal přestupek. Pokud se nevyznáš a odkejveš jim to, zaplatíš pokutu. Mají ale ze zákona povinnost tě poučit o tom za jakých okolností můžeš vypovídat a kdy můžeš výpověď (podání vysvětlení) odmítnout. To se řídí podle § 12 zákona č. 283/1991 odst.3 >
(3) Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci, manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném, jejichž újmu by právem pociťovala jako újmu vlastní, způsobila nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek.
Pokud z fotky není naprosto přesně zřejmé, kdo auto řídil, odmítnu podat vysvětlení s odkazem na tento odstavec a nezbude jim nic jinýho, než případ odložit, protože nejsou schopní dokázat, že jsem v danou chvíli řídíl auto zrovna já...
jinak ještě dodatek tady k tomu je na http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007081101
|
26.10.07, 13:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|