Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Dárek tátovi k ježíšku
zdarec hoši, vůbec mě nic nenapadá, už sem mu koupil model, kterej chtěl, ale je to hooodně malý, tak chci ještě něco...pls poraďte cokolik, hlavně ne vodu po holení, voňafky atd....díkes...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
10.12.07, 21:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Kup mu whisky, to je univerzální dárek...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
10.12.07, 21:30 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Kup mu whisky, to je univerzální dárek...
to bych si ji radši nechal....nn na chlast se u nás nehraje...další nápad ??
|
10.12.07, 21:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja mu dam hranej dokument vo Hitlerovi ... II. svetova valka
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.12.07, 21:37 |
|
|
patrik-hp
|
No kosmetika není nikdy k zahození,vždy se hodí a vždy spotřebuje....Ale jinak něco,co třeba využije v práci,doma,na cestách Účelný dárek má vždy a většinou větší cenu,než pracholapka...Ale pokud je zběratel tak víš jak na něj
|
10.12.07, 21:38 |
|
|
Šemik
|
Ondras83 píše: Šemik píše: Kup mu whisky, to je univerzální dárek... to bych si ji radši nechal....nn na chlast se u nás nehraje...další nápad ??
A co třeba nějaký pěkný halogenový žárovky do auta? Nějaký ten Osram silvestar či tak
|
10.12.07, 21:39 |
|
|
Ondras83
|
patrik-hp píše: No kosmetika není nikdy k zahození,vždy se hodí a vždy spotřebuje....Ale jinak něco,co třeba využije v práci,doma,na cestách Účelný dárek má vždy a většinou větší cenu,než pracholapka...Ale pokud je zběratel tak víš jak na něj
sběratel není, ale když sem mu něco ukazoval na netu, tak tam skočili nějaký starý modely a von řikal, že to měl, když byl malej a když to sháněl teď (asi 2 roky) tak že to nikde nebylo, tak sem mu koupil model traktoru , ale myslel sem že to bude vo mrtě větší a vono to je jak tak 6-7 cm dlouhý a tak 4 cm široký, tak mu k tomu chci dát ještě něco....akorát mě sere, že to stálo 500kč...prostitutka drát...hej, poraďte něco ještě pls..mě fakt nic nenapadá...jedně nějakej filmek sehnat...to by šlo :D:D
|
10.12.07, 21:42 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Re: Dárek tátovi k ježíšku
Ondras83 píše: zdarec hoši, vůbec mě nic nenapadá, už sem mu koupil model, kterej chtěl, ale je to hooodně malý, tak chci ještě něco...pls poraďte cokolik, hlavně ne vodu po holení, voňafky atd....díkes...
Hele, a nechceš to sušený ovoce?
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
10.12.07, 21:46 |
|
|
Radic
|
Re: Dárek tátovi k ježíšku
Serifus píše: Ondras83 píše: zdarec hoši, vůbec mě nic nenapadá, už sem mu koupil model, kterej chtěl, ale je to hooodně malý, tak chci ještě něco...pls poraďte cokolik, hlavně ne vodu po holení, voňafky atd....díkes... Hele, a nechceš to sušený ovoce?
to je vůůůůl tak to mě dostalo uplně
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
10.12.07, 21:48 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Ondras83 píše: Šemik píše: Kup mu whisky, to je univerzální dárek... to bych si ji radši nechal....nn na chlast se u nás nehraje...další nápad ?? A co třeba nějaký pěkný halogenový žárovky do auta? Nějaký ten Osram silvestar či tak
no hele, dyť víš jak je to u nás s tim obchodem...takže nějaký žárovky ho nevytrnou....
|
10.12.07, 21:50 |
|
|
Šemik
|
Njn, sakra, to je potom těžký něco vybrat k vánocům
Co nějakou zajímavou knihu
|
10.12.07, 21:53 |
|
|
Ondras83
|
Šemik píše: Njn, sakra, to je potom těžký něco vybrat k vánocům Co nějakou zajímavou knihu
tjn..zajímavou....sem viděl za 700...ale to už je moc...já neim, stačí nějaká blbost, kromě kosmetiky, autodílů, a shnilýho ovoce....něco do dílny..třeba, ale nic mě nenapadá, tak co byste třeba potřebovali vy ???
|
10.12.07, 22:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pomožky a trenky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
11.12.07, 17:17 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
co autokosmetika? pěkný auto se bez pořádný leštěnky neobejde
|
11.12.07, 17:25 |
|
|