Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 12:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 procesory 
Autor Zpráva

Příspěvek procesory
zdar. mohl by mi nekdo vyjet seznam s cenami procesoru ktere by mi sli na moji desku ?? socket 462 (A) uz jsem to zkousel nekolikrat vyhledat, ale beznadejne ...

Škoda 742 Forever Team

7.1.08, 17:25
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Tyjo koukam ze v czechcomputeru uz nemaj :shock: Posli tohle dal a kup novy a nebo si ten stary nech :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

7.1.08, 17:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Hluchoň

Příspěvek 
obávám, se že to budeš shánět dost blbě, už se to myslím ani nedělá, nakoukl jsem do několika eshopu a už to nemají, sc A je už počítačová minulost, jedině bazar a nebo přejít na jinou platformu

7.1.08, 17:34
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
Vít Široký píše:
obávám, se že to budeš shánět dost blbě, už se to myslím ani nedělá, nakoukl jsem do několika eshopu a už to nemají, sc A je už počítačová minulost, jedině bazar a nebo přejít na jinou platformu

mne zostal po odpalenej doske jeden athlon XP 2000+ keby si mal zaujem :D
este grafika MSI GeForce4 MX 460, dual head, TV out, TV in,
2 *256MB DDRAM Apacer
a nejake blbosti okolo

7.1.08, 17:37

Příspěvek 
Já scháněl přesně před rokem desku na socket 462 a už nebyly k sehnání. Škoda byl to můj oblíbený socket. Seženež jedině starší a to je risk.

7.1.08, 19:04
Voditelj brodice

Příspěvek 
FerdikF píše:
Já scháněl přesně před rokem desku na socket 462 a už nebyly k sehnání. Škoda byl to můj oblíbený socket. Seženež jedině starší a to je risk.

u procakov ani nie: bud ide alebo neide, este sami nestalo ze by bolo nieco medzi tym

7.1.08, 19:06

Příspěvek 
To já jo, ještě na xp1700 s jádrem polomino. Prskala mi zvukovka, dělalo to artefakty, tak jsem si myslel že to dělá chipset. Potom jsem ho trošku taktoval přerušováním a lakováním můstků a naštěstí odešel do vě+čných lovišť. Pak jsem koupil xp 1700, ale t-bred a ten makal v pohodě i přetaktěnej 1470@2000 bez jediný chybičky.

7.1.08, 19:22

Příspěvek 
deekay píše:
Vít Široký píše:

2 *256MB DDRAM Apacer
a nejake blbosti okolo

tak me jde akorat o tem procik ... pamet mam 1 GB, grafarnu mam taky trochu starce ale lespi nez tu pises, kolik bys za nej chtej ?? a jak by sme ho ke mne dostali ?? jezdis do cech? aby nebylo drahe postovne...
a je to tezke to tam dat ? muzu to tam proste dat a hotovo ?? nebo v tom je nejaky hacek ?

Škoda 742 Forever Team

7.1.08, 20:21
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
jizíček píše:
deekay píše:
Vít Široký píše:

2 *256MB DDRAM Apacer
a nejake blbosti okolo

tak me jde akorat o tem procik ... pamet mam 1 GB, grafarnu mam taky trochu starce ale lespi nez tu pises, kolik bys za nej chtej ?? a jak by sme ho ke mne dostali ?? jezdis do cech? aby nebylo drahe postovne...
a je to tezke to tam dat ? muzu to tam proste dat a hotovo ?? nebo v tom je nejaky hacek ?

takto: ja by som to najradsej predal vcelku, ked sa mi nepodari, potom by som ti ho mohol poslat
do ciech moc nechodim, cenu posty zistim, procak nie je velky, mesti sa do obalky, akurat ho treba dobre zabalit.

ze nebude fungovat sa neboj, nemam ho sice kde odskusat ale dam ti ho na dobre slovo, vyskusas a ked pojde tak potom sa vyrovname, ked nie, posles ho spat.

vymenit to nie je problem, mas to popisane v knihe k doske.
socket A sa meni len tak ze odopnes sponku na chladici, ten sa ti uvolni, das ho dole a tam mas uz procak, odklopis packu hore, vytahnes procak das druhy, zatlacis packu, ocisits procak, ocistis chladic, das trosku teplovodnej pasty a to iste jak predtym len opacne :D
akurat bacha aby si nieco nezlomil lebo ked davas tazky chladic alebo mas tuhu sponku mozes ulomit paticu scoketu

7.1.08, 20:36

Příspěvek 
deekay píše:
takto: ja by som to najradsej predal vcelku, ked sa mi nepodari, potom by som ti ho mohol poslat
do ciech moc nechodim, cenu posty zistim, procak nie je velky, mesti sa do obalky, akurat ho treba dobre zabalit.

ze nebude fungovat sa neboj, nemam ho sice kde odskusat ale dam ti ho na dobre slovo, vyskusas a ked pojde tak potom sa vyrovname, ked nie, posles ho spat.

vymenit to nie je problem, mas to popisane v knihe k doske.
socket A sa meni len tak ze odopnes sponku na chladici, ten sa ti uvolni, das ho dole a tam mas uz procak, odklopis packu hore, vytahnes procak das druhy, zatlacis packu, ocisits procak, ocistis chladic, das trosku teplovodnej pasty a to iste jak predtym len opacne :D
akurat bacha aby si nieco nezlomil lebo ked davas tazky chladic alebo mas tuhu sponku mozes ulomit paticu scoketu

tak to ja bych s vymenou byl velice opatrny ... ale jen me zajima jestli v tom nebude treba nejaky technologicky hacek ... jestli to jde proste vymenit , zapnout pc a hotovo ,,, jestli se treba jeste neco instaluje nebo tak (to ja bych asi rovnou tedy udelal format) ... tedkon mam AMD Athlon XP 900 MHz, asi to bude chtit vykonejsi chladic co ?

Škoda 742 Forever Team

7.1.08, 20:56
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
chladič určitě výkonnejší, a windows to nejspíš nerozchodí, takže je bude muset přeinstalovat, ale jeslti máš 900MHz, tak si radši ověř, jestli tvoje deska opravdu podporuje tu 2200, mám strach o fsb, aby ti to cpu nejelo jen pomalu

7.1.08, 21:03
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Vít Široký píše:
chladič určitě výkonnejší, a windows to nejspíš nerozchodí, takže je bude muset přeinstalovat, ale jeslti máš 900MHz, tak si radši ověř, jestli tvoje deska opravdu podporuje tu 2200, mám strach o fsb, aby ti to cpu nejelo jen pomalu

Jestli necha desku a vymeni jen procak tak widle to rozchodej :) Pridani RAM tez, grafiku taky ale nekdy to dela bordel.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

7.1.08, 21:04
Hluchoň

Příspěvek 
můžou to rozchodit, ale nemusí, grafiku taky někdy nezkousnou - matrox milenium G400 -> OUT, GeForce4 Ti 4200 <- IN a system DOWN :)

7.1.08, 21:07
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
jinak bude asi potřeba nastavit FSB, možná i napájení v Setupu, pravděpodobně i frekvnece AGP atd, záleží jak hodně je deska automatizovaná

7.1.08, 21:09
Profil ICQ
Voditelj brodice

Příspěvek 
jizíček píše:
tak to ja bych s vymenou byl velice opatrny ... ale jen me zajima jestli v tom nebude treba nejaky technologicky hacek ... jestli to jde proste vymenit , zapnout pc a hotovo ,,, jestli se treba jeste neco instaluje nebo tak (to ja bych asi rovnou tedy udelal format) ... tedkon mam AMD Athlon XP 900 MHz, asi to bude chtit vykonejsi chladic co ?

pozri sa do manualu k doske do akej frekvencie su podporovane procaky
chladic by to chcelo asi fakt vykonnejsi, taketo by malo stacit http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10363304

edit: too late :D

7.1.08, 21:09
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další