Autor |
Zpráva |
Dawid130
|
Poděkování.....
Poděkovaní patří MArtinovi007 za jeho odvahu a rapidka který statečně dotáhnul mojí 120 bez STK pojistky a SPZ 15 km do Chrudimi. Další poděkovaní patří Policii která chrápala snad někde zašítá.
BYla to teda mazec jízda. Nefungovaly mi směrovky protože jsme s MArtinem demontovali centrál a tak všechno okolo a tak prostě jen svítily zadní směrovky takže jsem je musel ručo blikat. Další poděkovaní patří baterii která udržela v provozu jedno zadní světlo. V polovoně cesty se rozhodly už ani ty směrovky nesvítit. MArtin dostal kanystřík benzínu a za tak odvážnou jízdu Ti ještě něco naspořím do kanystříku. Jen přítelkyně z toho nemá radost že se teď budu věnovat už zase autíčku.....
|
7.3.08, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: Poděkování.....
Dawid130 píše: Poděkovaní patří MArtinovi007 za jeho odvahu a rapidka který statečně dotáhnul mojí 120 bez STK pojistky a SPZ 15 km do Chrudimi. Další poděkovaní patří Policii která chrápala snad někde zašítá.
BYla to teda mazec jízda. Nefungovaly mi směrovky protože jsme s MArtinem demontovali centrál a tak všechno okolo a tak prostě jen svítily zadní směrovky takže jsem je musel ručo blikat. Další poděkovaní patří baterii která udržela v provozu jedno zadní světlo. V polovoně cesty se rozhodly už ani ty směrovky nesvítit. MArtin dostal kanystřík benzínu a za tak odvážnou jízdu Ti ještě něco naspořím do kanystříku. Jen přítelkyně z toho nemá radost že se teď budu věnovat už zase autíčku.....
Gratuluji k uspesne misi!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
7.3.08, 20:56 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Dneska neusnu nomálně.... posranej až za ušima vůči policii...hlavně že hlídka chytala už u nás ve vesnici na hlavní a David si zapomněl řidičák...takže sem kolem policajtu musel jet 2krat ( ho zabiju )... další mazec situace kdy lidi přecházeli přechod...já před přechodem a David za přechodem...lidi: " je voni tam maj lano" můžem jít ??? tak běžte...cyklisti hotovi upe na prášky...
No ale Simir mi řikal že se ptal policajta...a prej stačí když to svítí a brzdí no...tak nefim...třeba jo
Svítilo to náko a brzdilo slušně...
Ale prej se Davidovi nelíbilo na poloprázdných kolech frčení po rychlodráze kolem 90km/h...sem to trošku přišláp no abych nebrzdil provoz...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
7.3.08, 22:07 |
|
|
elegant
|
Martin 007 píše: Dneska neusnu nomálně.... posranej až za ušima vůči policii...hlavně že hlídka chytala už u nás ve vesnici na hlavní a David si zapomněl řidičák...takže sem kolem policajtu musel jet 2krat ( ho zabiju )... další mazec situace kdy lidi přecházeli přechod...já před přechodem a David za přechodem...lidi: " je voni tam maj lano" můžem jít ??? tak běžte...cyklisti hotovi upe na prášky... No ale Simir mi řikal že se ptal policajta...a prej stačí když to svítí a brzdí no...tak nefim...třeba jo Svítilo to náko a brzdilo slušně... Ale prej se Davidovi nelíbilo na poloprázdných kolech frčení po rychlodráze kolem 90km/h...sem to trošku přišláp no abych nebrzdil provoz...
No tak to si pamätám, keď ma otec ťahal 80 km/h. Som myslel, že to auto vzlietne.
Inak jasné, že na ťahanie stačí, že keď svieti a brzdi, možno občas aj zatočí volantom, ale musí byť spôsobile jazdy a k tomu patrí ja STK a evidenčné číslo vozidla (ŠPZ).
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
8.3.08, 06:47 |
|
|
Dawid130
|
elegant píše: Martin 007 píše: Dneska neusnu nomálně.... posranej až za ušima vůči policii...hlavně že hlídka chytala už u nás ve vesnici na hlavní a David si zapomněl řidičák...takže sem kolem policajtu musel jet 2krat ( ho zabiju )... další mazec situace kdy lidi přecházeli přechod...já před přechodem a David za přechodem...lidi: " je voni tam maj lano" můžem jít ??? tak běžte...cyklisti hotovi upe na prášky... No ale Simir mi řikal že se ptal policajta...a prej stačí když to svítí a brzdí no...tak nefim...třeba jo Svítilo to náko a brzdilo slušně... Ale prej se Davidovi nelíbilo na poloprázdných kolech frčení po rychlodráze kolem 90km/h...sem to trošku přišláp no abych nebrzdil provoz... No tak to si pamätám, keď ma otec ťahal 80 km/h. Som myslel, že to auto vzlietne. Inak jasné, že na ťahanie stačí, že keď svieti a brzdi, možno občas aj zatočí volantom, ale musí byť spôsobile jazdy a k tomu patrí ja STK a evidenčné číslo vozidla (ŠPZ).
Ale hlavní je že se předem utajovaná mise podařila a autí mám od sebe 200 metrů místo 15km. Jo martin má pravdu že se mi jízda na jednom poloprázdném kole moc nelíbila ale šlo. to. Jednou jsem mu málem skončil v zadku auta. ale nestalo se tak tak je to dobrý.....
|
8.3.08, 09:25 |
|
|
Jakub_Simir
|
rychlost
Jednou kdyz jsem byl tazen (mel jsem seknutou jednu lopaku z vodni pmpa mezi blokem a dalsi lopatkou) fabiji 1.9 TDi . JEli jsme asi 80 km/h a chtela nas predjizdet felina. Kamos na to slapnl a kdyz jsme jeli asi 110 km/h tak to s felinou vzdal a zaradil se. Ja sem byl posranej az za usima ale byla to dalsi adrenalinova zkusenost. Skoda ze jsem nemel fotak bych to natocil.
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
Zakladatel Coupé clubu TW Škoda 742 a 718K Forever Team
|
8.3.08, 09:41 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
8.3.08, 10:13 |
|
|
Dawid130
|
Asi to tak bude...... ale 110 při tahaní je už krapet moc no.... Ale jsem rá dže se povedlo Martine to máš u Mě....
|
8.3.08, 18:05 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Dawid130 píše: Martin 007 píše:
Asi to tak bude...... ale 110 při tahaní je už krapet moc no.... Ale jsem rá dže se povedlo Martine to máš u Mě....
No mi budeš do smrti nosit benál jo...
|
8.3.08, 18:21 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Panove, max. respect, od ty doby co je bodovej system, tak si neco takovyho uz netroufnu.
Driv to bylo v poho.. taky sme v noci tahli auto se zadrenym motorem, nesvitilo a taky nebrzdilo, tak sem tam kop jednicku a brzdilo se spojkou... Jeden za nama nam delal svetla, at do nas nekdo nebouchne... Policajty sme potkali a vubec to neresili. Proste relax.
A dneska?! Ani za penize!! Policajti sou cim dal vetsi kurwi.
No vlastne... nedavno sem tahnul za sluzebnim terenakem malou zvedaci plosinu.... ale ta mela papiry v cajku, jenom prevodovku ne.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.3.08, 18:38 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Repsect jo...ty woe já nemohl usnout...ale jak jsme vyjely z města pryč tak OK...
|
8.3.08, 19:01 |
|
|
fatal
rejpal
|
Martin 007 píše: Ale prej se Davidovi nelíbilo na poloprázdných kolech frčení po rychlodráze kolem 90km/h...
Jen taková otázečka, co bys dělal, kdyby ti do cesty vběhl třeba pes? Přejel bys psa, nebo bys přivítal Dawida na zadním sedadle tvého kupé?
|
9.3.08, 09:20 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Rychlodráha je zabezpečená takže sem se nebál...a kdyby vběhl pesan, tak to nezastavíš ani ze 60km/h...no já jo...třeba...ale David ubec...natož bez posilovače...
|
9.3.08, 09:32 |
|
|
elegant
|
Martin 007 píše: Rychlodráha je zabezpečená takže sem se nebál...a kdyby vběhl pesan, tak to nezastavíš ani ze 60km/h...no já jo...třeba...ale David ubec...natož bez posilovače...
Ono najhošie je, keď je auto s posilovačom ťahané. Brzda ide ešte horšie ako bez neho. Teda keď je vypnutý motor.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
9.3.08, 10:19 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Dik to píšu ne...posilovač máme oba...já táhnul takže motor běžel...David tažen takže motor ne-e...měl víc práce a stejně slabší brzdy...
|
9.3.08, 10:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|