Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
fatal píše: Dvojitý agent!
Víme o Vás...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
14.5.08, 08:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
kingbacker
|
Vít píše: Navrhuj zastavět motor z favorita do hadraplánu. Pojede to jako raketa a za hubičku.
Pojede? nepojede, poletí To by se muselo přeprasit, aby se to nepropadlo Ale když jsem viděl paskvil nějaký ameriky s dvojitym motorem 2.4 no dá se všechno
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
14.5.08, 17:47 |
|
|
kingbacker
|
Nechápu dnešní auta, spotřebu mají malou jen prcci typu 106, citrón saxo, ford kaká aj., jenže to je pro dva lidi. opravdu pokroky vidim v bezpečnosti, i když teda škodovky krom růmstra nemaj nix extra, oktávka tři hvězdy, a přitom to má karosérii těžkou jak To emko má 2 hvězdy a je to 30 let starý. A taky, ty emise, nevím, proč nový auta, já komfort nepotřebuju, jak říká otec, když jdu, potřebuju vědět že sem v autě ne obýváku. koupit 120ku, narvat do í 100 papírů a člověk jede.
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
14.5.08, 17:50 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kingbacker píše: koupit 120ku, narvat do í 100 papírů a člověk jede. někdy
|
15.5.08, 01:56 |
|
|
fatal
rejpal
|
Vít píše: kingbacker píše: koupit 120ku, narvat do í 100 papírů a člověk jede. někdy
Nerýpej, předohrabe.
S tou stodvácou je to jinak, ono samozřejmě jde do ní investovat a mít pak naprosto spolehlivé auto. Ale v dnešním provozu je bohužel člověk jednou nohou v kriminálu a druhou v rakvi, takže pro každodenní provoz je potřeba něco bezpečnějšího (poznámka pro Víta: nemyslím tím Favorita).
|
15.5.08, 05:56 |
|
|
DRYVER
|
fatal píše: Ale v dnešním provozu je bohužel člověk jednou nohou v kriminálu a druhou v rakvi, takže pro každodenní provoz je potřeba něco bezpečnějšího (poznámka pro Víta: nemyslím tím Favorita).
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
15.5.08, 08:28 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
DRYVER píše: takže pro každodenní provoz je potřeba něco bezpečnějšího ). [/quote]
treba trubku okolo 120ky...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
15.5.08, 11:20 |
|
|
Šemik
|
fatal píše: ... pro každodenní provoz je potřeba něco bezpečnějšího
Pastelka se venku u chodníku na střechu obrátila po těchto slovech Svého času byly 105/120 na špici evropské bezpečnosti
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.5.08, 15:21 |
|
|
fatal
rejpal
|
kachnis píše: treba trubku okolo 120ky... To jsem nějak nepochopil... Šemik píše: Pastelka se venku u chodníku na střechu obrátila po těchto slovech Svého času byly 105/120 na špici evropské bezpečnosti
Jsi ji nějak rozdivočil... Mazej ji otočit na kola. Slova "svého času" bohužel znamenají "před třiceti lety"...
|
15.5.08, 15:35 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Ano, bezpečnost favorita je mizerná. I když je o trochu lepší než na těch vašich zadohrabech, fatale. Rád bych měl do dnešního provozu třeba Volvo XC60, ale radši BVP.
|
15.5.08, 19:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: Ano, bezpečnost favorita je mizerná. I když je o trochu lepší než na těch vašich zadohrabech
No ja nevim komu se auto ohne kdyz ho zvedne na jedny strane ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.5.08, 19:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Vít píše: Ano, bezpečnost favorita je mizerná. I když je o trochu lepší než na těch vašich zadohrabech No ja nevim komu se auto ohne kdyz ho zvedne na jedny strane ...
mě ne. Klidně si do něj na heveru sednu. nevidím v tom problém
|
15.5.08, 20:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: mě ne. Klidně si do něj na heveru sednu. nevidím v tom problém
No tak ty konkretne ne no ... ale treba Neper pak jezdil tejden nakrivo
Ja nechal vuz na jednom spalku ze to stalo nekolik dni a nic se nehlo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.5.08, 20:28 |
|
|
gokralik
|
Vít píše: mě ne. Klidně si do něj na heveru sednu. nevidím v tom problém
Třeba já vidím problém v tom, že vůz nezvednu....už jsem přemýšlel o nějakém kouzelnickém varieté...prostě zvedák jde nahoru a u auta se nenapnou ani tlumiče
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.5.08, 20:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
to se ti tak boří hever do prahu nebo máš nějakej blbej? jinak dáš pod hever cihlu nebo hranolek dřeva, tlustší prknýnko (třeba přložit na dvakrát) apod
|
15.5.08, 21:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|