Autor |
Zpráva |
Šemik
|
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.10.08, 15:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
nejde ti pridavat ztuha ? mne to islo strasne tazko z dovodu toho extremneho zohnutia bowdenu pri karbci . vytiesil som to tak ze som tam napasoval konzolku uchytenia bowdenu zo SEDRa . Vhodou je aj fakt , ze sa da ten bowden zaistit segerkou ( ako u SEDRu ) a ze to lanko nema taky velky odpor a neprediera sa tolko .
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
4.10.08, 15:54 |
|
|
Šemik
|
Tužší ten plyn samozřejmě je.
|
4.10.08, 15:56 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Šemik píše: Tužší ten plyn samozřejmě je.
to je dane vratnou pruzinou LEKRa, je tuhsia aby sa klapka uplne zavrela
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
4.10.08, 15:58 |
|
|
Šemik
|
A ještě tou kladkou u pedálu, dráha na úkor síly
|
4.10.08, 16:03 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Šemik píše: Tužší ten plyn samozřejmě je. no mne to po tej uprave pride meksie ako to bolo so SEDRom , niekedy si musim dat pozor aby som na to moc nedupol . a v neostava ti plyn po zosliapnuti "viset" ? ( ze pridas a ked pustis plyn , ze sa to nevrati uplne do volnobehu ale trocha na zvysene otacky )
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
4.10.08, 16:03 |
|
|
Šemik
|
Nezůstává, vrací se to dobře.
|
4.10.08, 16:06 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Šemik píše: Nezůstává, vrací se to dobře. tak to som mal asi smolu , ten moj bol dáké pobóchané prajem vela stastnych a bezporuchovych KM a velku usporu paliva
|
4.10.08, 16:11 |
|
|
Šemik
|
Diky
|
4.10.08, 16:13 |
|
|
bitmap
|
Tu hadici co vede ze saciho potrubi k vyhrivani sytice mas vzhuru nohama
(ja vim, je to jedno, ale stejne ... -))
|
4.10.08, 17:08 |
|
|
Šemik
|
Tak nevím nevím jestli nebude návrat k SEDRu..
Z Pastelky je totální lenoch, se SEDRem byla daleko dynamičtější Jediné pozitivum LEKRa je tedy to, že zmizela ta díru v plynu.. (ale zase to moc nejede)
|
5.10.08, 08:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
teď je teda otázka, jestli to není jen stavem a seřízením toho lekru, favorit s tím jezdí moc dobře, nevím proč by to mělo bejt horší jen tím, že se strčí dozadu
|
5.10.08, 10:08 |
|
|
Šemik
|
Nejspíše budeš mít pravdu..
..zkusil jsem ještě odpojit 2.komoru a žádný velký rozdíl to nebyl, takže možná neotevírá. Zkusím natáhnout hadičku do kabiny a budu ji otevírat svojí hubou, schválně jestli to bude znát.
Seřízení jsem udělal volnoběh a zrychlený běh.
|
5.10.08, 10:11 |
|
|
michalkatka
|
práveže na LEKR-i sa dá nastaviť iba voľnobeh, inak oststné je dané tryskami vzdušníkmi a difúzormi, takže musíš mať niečo ucpané, alebo zanesené, ten prechod na druhú komoru je cítiť aj na LEKR-i ale nie tak výrazne, takže podľa toho čo popisuješ ti možno neotvára druhá komora, ja ju skúšam tak že motor dám ručne trocha do otáčok zapchám druhou rukou sanie aby tam vznikol väčší podtlak a pridám plyn za polovicu, klapka by sa mala otvoriť, motor sa začne dusiť, lebo tým som mu vlastne sprvil vzduchovú príveru a ťahá strašne bohatú zmes takže to treba skúšať v čo najkratšom čase lebo inak sa motor prechlastá a skape...
inak naprázdno bez záťaže sa ti druhá komora neotvorí, motor môžeš vytočiť aj na 6000tis a pôjde iba na prvú komoru...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.10.08, 10:32 |
|
|
Šemik
|
Vím že bez zátěže se neotevře, zkoušle jsem tak že jsem ji odpojil a jel to projet
Co by tam mohlo být ucpané? Měl jsem ho otevřený a čistil jsem ho co to šlo, trysky vzdušníky... obohacovač nový, membrána akceleračky nová..
|
5.10.08, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|