pazi: neda se to rict, moje generace tam neni, zrejme netestovali, passat z roku 2006 je uplne (ale opravdu uplne) jine auto
22.2.11, 19:49
ferrari
Re: Mazda - obecný názor
paži píše:
pro člověka s Passatem asi moc ne co?
Veru, tie Passaty sa nedajú porovnávať...ale napr. ma dosť prekvapilo umiestnenie Brava 1,9 multijez...aj OctaII 1,6FSi skončila dobre...a VW je podľa toho dosť rozporuplná značka...
PS - hehe, ešte aj Logan tromfol veľa zvučných značiek...
ta A6 co tam je, je taky moc mlada a dokonce i ta A4 je moc mlada, takze pro mou verzi passata tam neni alternativa, superb take chybi
22.2.11, 20:14
paži
překvapili mě ta báwa v 1. desítce
22.2.11, 20:22
Vít
Hluchoň
mě víc ceed a vectra
22.2.11, 20:26
paži
Ceed je výborný auto co jsem měl tu čest, vůbec Kia není špatná. Vectry jsem si nevšiml, taky se divím, ikdyž od staré verze už asi udělali veliký pokrok.
Dík za odkaz. Docela mě to překvapilo, protože bych čekal klasickej problém se zadními lemy. Asi to nestihlo nareznout.
22.2.11, 22:00
ondra120
Metal (urg)
Sice to není k Mazdě, ale kamarád má toyotu corrolu rok 93, mám dojem že je v tom nějaká třináctistovka, má to najeto poctivých 400 000, měnily se dycky jenom spotřební věci jako kotouče,lauf a nějaké silentbloky v zadní nápravě...až loni sme měnili blatník, protože ho někde na horách ťuknul a začal rezavět. Jinak držák neskutečný...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán Škoda 742 Forever Team
23.2.11, 07:38
gokralik
Kamarád měl taky tu starou Corrolu. Nikdo se o to nestaral, až mu jednou praskl rozvoďák... klika a vačka se natočily stejně, nahodili nový rozvoďák a jezdí se dál.
chemer: tahle kočka, motorizace asi 1,4 či 1,6, díky 6kvaltu úspora na dálnici a hlavně ten podvozek, koukněte na video, naprosto ho žeru, musím ji mít!
23.2.11, 22:23
CROWACK
tak tohle ufo se mi nelíbí. Zastávám názor, že když už toyotu, tak trueno nebo levina. V 90tkách už to nebylo ono...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků