|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jestli se někomu nechce moc platit za stará auta tak chipsi.cz vymysleli vistrnlot to je stavební spořitelna nebo co a třeba u mě věk nad 40 let, bydlím do 30.000 obyvatel, vozidlo starší 10 let, do 50 kW /1.9 D/ 2.230 kč syn si je chtěl pojistit a chtěli snad desíku u české jak zpívá karel kryl nasrat jo nasrat miloš
|
22.5.08, 14:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
spartra
|
souhlasím já mám bonus u český za 5 let 42kč, pač mě zvedaj vždy zálad už mě to sere
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
23.5.08, 19:19 |
|
|
Mira007
|
Kristensen píše: Pak je zase druhej příklad, kamarád rozbil auto na šrot a aby nemusel platit pojistku protože papíry nadále má registrované, tak sepsal smlouvu na oko na kamaráda že mu auto prodal, pojistku zrušil ale auto ktere neexistuje je dále na něj registrované jen se na něj neplatí pojistka, což zase absolutně nechápu k čemu mu to je když papíry i se štítkama a spz mu ležej v šufleti a nechce je nikdo ani zadarmo.
A nehrozí trest tomu kamarádovi za to že neuzavřel novou pojistku ?
|
9.6.08, 09:51 |
|
|
Kristensen
|
Mira007 píše: Kristensen píše: Pak je zase druhej příklad, kamarád rozbil auto na šrot a aby nemusel platit pojistku protože papíry nadále má registrované, tak sepsal smlouvu na oko na kamaráda že mu auto prodal, pojistku zrušil ale auto ktere neexistuje je dále na něj registrované jen se na něj neplatí pojistka, což zase absolutně nechápu k čemu mu to je když papíry i se štítkama a spz mu ležej v šufleti a nechce je nikdo ani zadarmo. A nehrozí trest tomu kamarádovi za to že neuzavřel novou pojistku ?
No to je právě to, že je to uplně nesmyslný protože s tím můžou být do budoucna problémy ale on si to nenechal rozmluvit a teď si myslí že nad tím vyzrál.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
9.6.08, 11:23 |
|
|
ventYl
|
a nie je to jedno, ci je to 3500, alebo 4500? ja to mam okolo 4200 rocne, co vychadza nieco malo cez 10 korun denne. to ked sadnem do auta a idem ktorymkolvek smerom, tak nez dojdem na tretiu krizovatku, tak mam vacsie naklady na palivo, nez co ma stala ta poistka.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
9.6.08, 11:45 |
|
|
Mira007
|
A jak to je dlouho?Přijde na to vůbec někdo?
Já jsem totiž před rokem koupil škodovku a sepsal smlouvu, řekl jsem majiteli ať to odhlásí že to budu přes zimu spravovat a pak to zase přihlásim, ale on že ne že to nechá tak, až to budu mít hotové tak to přihlásim.Teď už to mám hotové, pujdu to na sebe přepsat a vyřídit pojistku atak dále.V přechodném období auto nemusí být pojištěno, ale tady žádné přechodné nebylo protože to neodhlásil.Pojistka mu propadla asi před měsícem a bojim se abych neměl problémy, ale myslim že jeho chyba že to neodhlásil...
|
9.6.08, 13:47 |
|
|
|