Autor |
Zpráva |
Nepér
|
No nevim, co jsem rozebíral motor lepenej silikonem, tak byla vana plná jeho zbytků, jak to teklo dovnitř a tak. Já bych to tam neplácal, jsou to takový opičí kapky...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.6.08, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Njn, když tam toho někdo dá zase moc, nemůže se divit Ale když se ho dá přiměřene, je to dobré
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.6.08, 14:34 |
|
|
michalkatka
|
neviem čo je to presne za matroš, ale na vanu dávam iba tesnenie ako PVC (linoleum), alebo čo to je
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.6.08, 14:42 |
|
|
Martin Sedláček
|
Tuner#2 píše: fatal píše: Tuner#2 píše: Teď je otázka které je dobré. Rozhodně nedoporučuju gumokorek... Nejsem si tím jistý, ale asi mám na vaně ten gumokorek. Není to černá guma ani obyčejný korek. A těsní dobře. Korek mám pod víkem ventilů a těsní taky dobře. Podle mě je je fakt důležitá čistota ploch, na které těsnění dosedá. Myslíš že na žlutce kde ten motor má něco kolem 30tkm nemám čisté dosedací plochy? Předloni jsem ho tam dal a šel za měsíc pryč, protože to prostě prolínalo, to papírový omazaný silikonen ne. A nebo to dát jen na tmel/silikon pokud jsou plochy v dobré stavu. Jj, mám tam gumokorek a prosákává to, v tom je to, teď na to koukám.
|
2.6.08, 15:17 |
|
|
Martin Sedláček
|
Šemik píše: Vanu shoď z motoru dolů, jak z ní, tak z bloku pečlivě oškrábej staré těsnění, pěkně odmasti, na vanu dej zezhora červený motorový silikon, český Lukopren je dobrý, nešetři s ním hezky ho tam rozetři po celé ploše, a ať to má nějakou tloušťku a připleskni vanu zpět. Žádné papírové, či korkové těsnění tam nedávej, takhle to bude skvěle těsnit Děkuju, udělám to, teď tam mám něco co vypadá jako korek a přes to to kape. Kluci tady tomu říkají gumokorek, tak to bude asi to. Takže ju. Pak dám vědět jak to dopadlo. Zatim díky. Martin
|
2.6.08, 15:22 |
|
|
Martin Sedláček
|
Ahoj, moc Vám děkuju za rady. Dám tam ten lukopren a připlácnu to jak svačinu k sobě;) Martin
|
2.6.08, 15:24 |
|
|
CROWACK
|
Martin Sedláček píše: Ahoj, moc Vám děkuju za rady. Dám tam ten lukopren a připlácnu to jak svačinu k sobě;) Martin
nezapomeň, že silikon musí chvíli zavadnout, než to tam připlácneš, napatlej, dej si cígo a pak teprve to připlácni, jinak z toho poletěj kusy silikonu do vany tak jak to tady popisoval snad nepér...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.6.08, 15:27 |
|
|
Martin Sedláček
|
CROWACK píše: Martin Sedláček píše: Ahoj, moc Vám děkuju za rady. Dám tam ten lukopren a připlácnu to jak svačinu k sobě;) Martin nezapomeň, že silikon musí chvíli zavadnout, než to tam připlácneš, napatlej, dej si cígo a pak teprve to připlácni, jinak z toho poletěj kusy silikonu do vany tak jak to tady popisoval snad nepér... OK, díky;)
|
2.6.08, 15:30 |
|
|
Šemik
|
Zase ale nečekej moc dlouho aby ti to neztvrdlo
Já to tam dávám hned, a vždy bez problémů. Ale nesmí se to přehnat,
|
2.6.08, 15:49 |
|
|
Nepér
|
Já bych to očistil, dal tam to těsnění, co říkáte, že je lepší, než lino-korko-gumo věc a žádný voloviny bych tam nepatlal.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.6.08, 15:56 |
|
|
Šemik
|
Snad bys nebyl proti silikonu Je to dobrá věc
|
2.6.08, 16:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Snad bys nebyl proti silikonu Je to dobrá věc
jak kde
|
2.6.08, 16:17 |
|
|
CROWACK
|
Vít píše: Šemik píše: Snad bys nebyl proti silikonu Je to dobrá věc jak kde
No je pravda že na hrudníku žen ho moc nemusím...
|
2.6.08, 16:20 |
|
|
bitmap
|
Traduje se, ze existuje i neco jako originalni tesneni, ktere sa dava nasucho, olejem nabobtna a tim vanu perfektne utesni. Udajne stoji asi 400,-
Co je na tom pravdy nevim, zatim jsem to na vlastni oci nevidel, vsichni davaji papir oblemcany necim cervenym a taky to nejak tesni
|
2.6.08, 16:21 |
|
|
CROWACK
|
bitmap píše: Traduje se, ze existuje i neco jako originalni tesneni, ktere sa dava nasucho, olejem nabobtna a tim vanu perfektne utesni. Udajne stoji asi 400,- Co je na tom pravdy nevim, zatim jsem to na vlastni oci nevidel, vsichni davaji papir oblemcany necim cervenym a taky to nejak tesni
mám starý korkový těsnění na ventildekl na litra a v baťovi se píše že pokud je to těsnění (nepoužité) stářím seschlé a tvrdé, má se chvíli povařit ve vodě a pak teprve montovat ...silikon je ale sichr, nemám s ním špatný zkušenosti, auta, mašiny i doma spousta věcí a těsní, drží...
|
2.6.08, 16:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|