Co s sebou na dááálekou cestu?
Autor |
Zpráva |
pepa
|
Peter50kw píše: Unika mi ako chces tu poloosu vymenit. Ccelo by to aj stahovak brzdovych bubnov, nejake stahovaky na loziska. Dalej v zozname postradam hlavu valca, tesnenie pod hlavu, nahradne ventily, ventilove pruziny, ojnicu, jeden piest (radsej 4) aj s piestnymi kruzkami, je tam toho este viac, ale toto su veci, bez ktorych sa jednoducho neda. A este prerusovac blinkrov.
Stahovák nepotřebuje ,protože když upadne poloosa,tak ti vyletí kolo i s bubnem a ten kousek poloose vyklepneš.
No a ložisko jsem měl na nové p. nasazené.
Začíná se to zvrtávat k tomu, že muže za sebou táhnout rezervní auto.
_________________ Felicia 1,6MPI/2000/bílá
|
2.7.06, 09:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
to je pravda.
Šemiku, kam vlastne jedes?
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
2.7.06, 20:20 |
|
|
Šemik
|
pepa píše: Peter50kw píše: Unika mi ako chces tu poloosu vymenit. Ccelo by to aj stahovak brzdovych bubnov, nejake stahovaky na loziska. Dalej v zozname postradam hlavu valca, tesnenie pod hlavu, nahradne ventily, ventilove pruziny, ojnicu, jeden piest (radsej 4) aj s piestnymi kruzkami, je tam toho este viac, ale toto su veci, bez ktorych sa jednoducho neda. A este prerusovac blinkrov. Stahovák nepotřebuje ,protože když upadne poloosa,tak ti vyletí kolo i s bubnem a ten kousek poloose vyklepneš. No a ložisko jsem měl na nové p. nasazené. Začíná se to zvrtávat k tomu, že muže za sebou táhnout rezervní auto.
Ale lidi, já mám RAPIDA To není klasická kyvka ale vlečka A jet jedem tam, kam nás silnice zavede. Žádný určitý cíl neexistuje, je jen tak plán se podívat do rakouska, slovensko, atd... Prostě cílem cesty je samotná cesta
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.7.06, 09:53 |
|
|
Dom
|
Hlavně štěstí...
Minulý rok jsem byl Favoritem po "opravpové" stk na jihu Francie a taky jsem vezl základní drobnosti, vyptával jsem se kde koho co ssebou... , ale nevydržel to palec rozdělovače, který jsem pochopitelně neměl,protože v tu dobu jsem nevěděl co to je , zato jsem měl obrovské štestí, když po deseti minutách u nás zastavila dodávka plná bratrů Slováků ( za 14 dní jsme ve Francii potkali tak dvě auta s českou poznávačkou) a velice nám pomohli = odtah, zjištění závady a zakoupení palce (nikdy bych nevěřil že to jde ve Francii sehnat) asi za 8eur..
Slovákům su velice zavázaný a ani si nedomýšlím kolik by chtěli za opravu frantíci!
přeji teda hodně štěstí, třeba i v neštěstí
_________________ Favorit LPG
|
8.7.06, 00:19 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Hlavně štěstí...
Dom píše: Minulý rok jsem byl Favoritem po "opravpové" stk na jihu Francie a taky jsem vezl základní drobnosti, vyptával jsem se kde koho co ssebou... , ale nevydržel to palec rozdělovače, který jsem pochopitelně neměl,protože v tu dobu jsem nevěděl co to je , zato jsem měl obrovské štestí, když po deseti minutách u nás zastavila dodávka plná bratrů Slováků ( za 14 dní jsme ve Francii potkali tak dvě auta s českou poznávačkou) a velice nám pomohli = odtah, zjištění závady a zakoupení palce (nikdy bych nevěřil že to jde ve Francii sehnat) asi za 8eur.. Slovákům su velice zavázaný a ani si nedomýšlím kolik by chtěli za opravu frantíci! přeji teda hodně štěstí, třeba i v neštěstí
mi zas ked sme isli do talianska na 3 favoritoch tak sa pokazili 2 v rovnakom case a najlepsie z celeho bolo ze za nasimi tromi odstavenymi favoritmi zastal stvrty pokazeny a to sme boli v rakusku na dialnici, v Klagenfurte!!
fotka tejto situacie skoncila v novinach
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.1.07, 18:09 |
|
|
ferrari
|
Re: Hlavně štěstí...
deekay píše: Dom píše: Minulý rok jsem byl Favoritem po "opravpové" stk na jihu Francie a taky jsem vezl základní drobnosti, vyptával jsem se kde koho co ssebou... , ale nevydržel to palec rozdělovače, který jsem pochopitelně neměl,protože v tu dobu jsem nevěděl co to je , zato jsem měl obrovské štestí, když po deseti minutách u nás zastavila dodávka plná bratrů Slováků ( za 14 dní jsme ve Francii potkali tak dvě auta s českou poznávačkou) a velice nám pomohli = odtah, zjištění závady a zakoupení palce (nikdy bych nevěřil že to jde ve Francii sehnat) asi za 8eur.. Slovákům su velice zavázaný a ani si nedomýšlím kolik by chtěli za opravu frantíci! přeji teda hodně štěstí, třeba i v neštěstí mi zas ked sme isli do talianska na 3 favoritoch tak sa pokazili 2 v rovnakom case a najlepsie z celeho bolo ze za nasimi tromi odstavenymi favoritmi zastal stvrty pokazeny a to sme boli v rakusku na dialnici, v Klagenfurte!! fotka tejto situacie skoncila v novinach
Nemáš náhodou tú foto? Hi-Hi...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
7.1.07, 18:07 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
neco by sa naslo skusim pohladat
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
7.1.07, 18:18 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
|
7.1.07, 18:54 |
|
|
Nepér
|
To bylo tenkrát ještě v záběhu ne? A nepamatuješ si, co se na tom rozbilo?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
7.1.07, 19:21 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Nepér píše: To bylo tenkrát ještě v záběhu ne? A nepamatuješ si, co se na tom rozbilo?
to uz asi bolo zabehnute, mohli sme mat tak 15 tis.km (alebo treba viac na zabeh?)
no, raz sa nam doj**** poistkova skrina, raz dosiel benzin, bo sa zasekol plavak
a raz sa varila voda.
toto vyzera na ten benzin
|
7.1.07, 19:25 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pochybuju že kdyby došel bezín že by sundavali vzducháč
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
7.1.07, 19:42 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: pochybuju že kdyby došel bezín že by sundavali vzducháč
ale to sme vtedy este nevedeli ze dosiel benzin!
|
7.1.07, 19:45 |
|
|
elegant
|
deekay píše: Sadra17 píše: pochybuju že kdyby došel bezín že by sundavali vzducháč ale to sme vtedy este nevedeli ze dosiel benzin!
Tak prvá vec, keď idem na takú vzdialenosť je, že natankujem na plno (tiež pravda, že Favo nemá veľkú nádrž).
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
7.1.07, 22:08 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
elegant píše: deekay píše: Sadra17 píše: pochybuju že kdyby došel bezín že by sundavali vzducháč ale to sme vtedy este nevedeli ze dosiel benzin! Tak prvá vec, keď idem na takú vzdialenosť je, že natankujem na plno (tiež pravda, že Favo nemá veľkú nádrž).
a ked som tankoval plnu tak mi nemoze dojst benzin??? to nie je o tom kolko mas benzinu, ale kolko si myslis ze mas benzinu. a ja som okrem ineho vtedy mal 6 rokov
inac aj mne sa uz stalo ze mi dosiel benzin, presne takto isto - zasekol sa plavak.....
a aj ked sa mi nezdalo ze mam este tolko benzinu, po meste si neuvedomujes kolko prejazdis
ty vole, mna tu snad maju vsetci za kretena....
|
7.1.07, 22:13 |
|
|
elegant
|
No dobre. Som pozeral cez Google earth a naozaj asi toľko by ste prešli, keby ste mali plnú nádrž a zaseknutý plavák.
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
7.1.07, 23:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|