Ekologicka likvidace auta
Autor |
Zpráva |
driver.rapid
|
Cus lidi, taky ted resim, jak to odhlasit, pred 14-ti dnema mi jeden magor na motorce zboril rapida, na kterym sem se 4 mesice za provozu drel aby z toho po case bylo pekny auto a ted je na odpis. Poridil sem jinyho, ale toho staryho bych nejradsi odhlasil, jenze to nejde, pac ze ho prej musim nalozit tak jak je a odvyzt, zaplati 1200 za potvrzeni a s tim jit na urad. Zatim teda dam cisla do depozitu a pojistovak mi rikal ze se prej pripravuje nakej novej zakon ze kdyz budou cisla v depozitu nakej ten rok tak by se to pak dalo normalne odhlasit normalne. To bych asi nerozdejchal kdybych to musel vodtahnout nakejm vydriduchum do sberny...
|
17.8.06, 09:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
driver.rapid píše: Cus lidi, taky ted resim, jak to odhlasit, pred 14-ti dnema mi jeden magor na motorce zboril rapida, na kterym sem se 4 mesice za provozu drel aby z toho po case bylo pekny auto a ted je na odpis. Poridil sem jinyho, ale toho staryho bych nejradsi odhlasil, jenze to nejde, pac ze ho prej musim nalozit tak jak je a odvyzt, zaplati 1200 za potvrzeni a s tim jit na urad. Zatim teda dam cisla do depozitu a pojistovak mi rikal ze se prej pripravuje nakej novej zakon ze kdyz budou cisla v depozitu nakej ten rok tak by se to pak dalo normalne odhlasit normalne. To bych asi nerozdejchal kdybych to musel vodtahnout nakejm vydriduchum do sberny...
někde to de i bez auta
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
17.8.06, 09:55 |
|
|
Šemik
|
driver.rapid píše: Cus lidi, taky ted resim, jak to odhlasit, pred 14-ti dnema mi jeden magor na motorce zboril rapida, na kterym sem se 4 mesice za provozu drel aby z toho po case bylo pekny auto a ted je na odpis. Poridil sem jinyho, ale toho staryho bych nejradsi odhlasil, jenze to nejde, pac ze ho prej musim nalozit tak jak je a odvyzt, zaplati 1200 za potvrzeni a s tim jit na urad. Zatim teda dam cisla do depozitu a pojistovak mi rikal ze se prej pripravuje nakej novej zakon ze kdyz budou cisla v depozitu nakej ten rok tak by se to pak dalo normalne odhlasit normalne. To bych asi nerozdejchal kdybych to musel vodtahnout nakejm vydriduchum do sberny...
Tak to je smutný, kdyby mě někdo totálně zboural Rapida tak bych se snad zasebevraždil... Nedokážu si to bez něj představit
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.8.06, 09:56 |
|
|
Michal Klimeš
|
Zdravím. Když musím likvidovat kompletní auto, kontroluje někdo např. č. motoru a kastle. Nechal bych si motor a dal do něj jinej mrtvej . A co třeba kola? Je mi líto zvrakovat "zánovní" 14" snadněji se seženou zdevastovaný 13". Díky
_________________ Vůle je duší mechanismu
|
28.8.06, 18:41 |
|
|
Jarda S.
|
Michal Klimeš píše: Zdravím. Když musím likvidovat kompletní auto, kontroluje někdo např. č. motoru a kastle. Nechal bych si motor a dal do něj jinej mrtvej . A co třeba kola? Je mi líto zvrakovat "zánovní" 14" snadněji se seženou zdevastovaný 13". Díky
zkus se poptat jestli to pude bez auta
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
28.8.06, 18:46 |
|
|
Bukaj
|
Michal Klimeš píše: Zdravím. Když musím likvidovat kompletní auto, kontroluje někdo např. č. motoru a kastle. Nechal bych si motor a dal do něj jinej mrtvej . A co třeba kola? Je mi líto zvrakovat "zánovní" 14" snadněji se seženou zdevastovaný 13". Díky
Čísla motoru nikdo nekontroluje, stačí, když tam je něco, co vzdáleně motor připomíná...
... to samý kola, akumulátor, ...
... někde Ti to vemou i bez motoru a vočesaný...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
28.8.06, 21:52 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
hm tak v moste stoji ta ekolikvidace kolem 500 kc +-150 jakkdy odvezes tam auto, oni ho tam postavi a jeste to funguje jako vrakoviste...takze dovezes tam auto,zaplatis a oni ho jeste rozprodaj...motor za 1000, prevodka za 400,naprava predni 400.... no kterej idiot tohle vymyslel, to je hrozne na pest... takhle bych dily z auta moh rozprodat a zbytek odvezt na sbernej...dal bych bombu cloveku to tohle vymyslel!!!
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
29.8.06, 11:13 |
|
|
Jarda S.
|
kachnis píše: hm tak v moste stoji ta ekolikvidace kolem 500 kc +-150 jakkdy odvezes tam auto, oni ho tam postavi a jeste to funguje jako vrakoviste...takze dovezes tam auto,zaplatis a oni ho jeste rozprodaj...motor za 1000, prevodka za 400,naprava predni 400.... no kterej idiot tohle vymyslel, to je hrozne na pest... takhle bych dily z auta moh rozprodat a zbytek odvezt na sbernej...dal bych bombu cloveku to tohle vymyslel!!!
a to eště dostanou příspěvek od státu
|
29.8.06, 11:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|