| Autor |
Zpráva |
|
chemer
Moderátor
|
Ten pořad jsem taky viděl a mluvili skutečně o tom že při silniční kontrole v polsku je do příchodu policajta k autu nutný mít ruce na volantu.
|
| 2.6.09, 18:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
paca
|
musíš mať doklady potrebné k vedeniu a k prevádzke vozidla/OP alebo pas, VP,techničák, poisktka,karta stk a emisná / , povinnú výbavu pre auto/sada žiaroviek,rezervu,vestu, hever, klúč na kolesá, autolekárničku/byť zapásaný,svietiť. alternatívné pneu, disky,ťažné a ost evidované doplnky mať zapísané v techničáku.
Ruky na volantu ?????? to by som chcel vidieť !
Môže sa to stať ale k tomu si zvlášť vyzvaný !
_________________ Octavia 1,6 74 kW r.v 2000, motor AKL
|
| 2.6.09, 21:52 |
|
 |
|
blbecek69
Registrován: 9.1.09, 21:22 Příspěvky: 260 Bydliště: Valašske Klobouky
|
no mna zatial len raz vyzvali s divnim pohladom abo som vypol motor  bo mi blbol volnobeh tak som si len tak brnkal po plyne  zrejme sa bali ze ma na oktavke uz nedobehnu
a inak o rukach na volante neviem ale v polsku davaju za ten hasicak pekne palky 
_________________ Škoda 130L motor favo 136
riešim auto nie pravopis
|
| 2.6.09, 22:39 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: z tranvy do trencina jedina 4-prudovka je dialnica zrejme  )) a ta je s poplatkom a s maximalkou 130. od trnavy smerom na sever je 130tka, smerom na juh kvoli rozsirovaniu na 3 pruhy iba 80, pri exitoch 60
jo ale když vyjedeš z trnavy tak je to silnice pro motorvá vozidla, ne dálnice a u trenčína jsou zas cedule že je bez poplatku zatík¨m tam hvízdám a neřeším miloš
|
| 4.6.09, 20:55 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
blbecek69 píše: no mna zatial len raz vyzvali s divnim pohladom abo som vypol motor  bo mi blbol volnobeh tak som si len tak brnkal po plyne  zrejme sa bali ze ma na oktavke uz nedobehnu a inak o rukach na volante neviem ale v polsku davaju za ten hasicak pekne palky 
já znal jednoho rakouského de,,la na břeclav poštorná tam jsi přijel a každému ukazoval na svůj nos a motor, prostě abys při jeho kontrole vypl motor, ale kontroloval jen pas, jak jsem motor pak nastartoval tak jsem ho pěkně protůroval a tak jsem ho pěkně nas...l já měl na nšho vždy štěstí  miloš
|
| 4.6.09, 21:02 |
|
 |
|
ventYl
|
slovacek.milos píše: ventYl píše: z tranvy do trencina jedina 4-prudovka je dialnica zrejme  )) a ta je s poplatkom a s maximalkou 130. od trnavy smerom na sever je 130tka, smerom na juh kvoli rozsirovaniu na 3 pruhy iba 80, pri exitoch 60 jo ale když vyjedeš z trnavy tak je to silnice pro motorvá vozidla, ne dálnice a u trenčína jsou zas cedule že je bez poplatku zatík¨m tam hvízdám a neřeším miloš
ano, lenze ked vyjdes z trnavy, asi po kilometri odbacas doprava na most a ides na dialnicu  )
http://www.freemap.sk/?zoom=14&lat=48.3 ... r=Standard
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 5.6.09, 10:11 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ventYl píše: slovacek.milos píše: ventYl píše: z tranvy do trencina jedina 4-prudovka je dialnica zrejme  )) a ta je s poplatkom a s maximalkou 130. od trnavy smerom na sever je 130tka, smerom na juh kvoli rozsirovaniu na 3 pruhy iba 80, pri exitoch 60 jo ale když vyjedeš z trnavy tak je to silnice pro motorvá vozidla, ne dálnice a u trenčína jsou zas cedule že je bez poplatku zatík¨m tam hvízdám a neřeším miloš ano, lenze ked vyjdes z trnavy, asi po kilometri odbacas doprava na most a ides na dialnicu  ) http://www.freemap.sk/?zoom=14&lat=48.3 ... r=Standard
a z trnavy do trenčím musím mít známku nebo ne
a na ten most mám snad štěstí je tam devadesát a co tam jedu tak měří a za mostem to štosujou miloš
|
| 7.6.09, 13:27 |
|
 |
|
ventYl
|
no ak vyjdes hore na dialnicu, tak hej.
neviem, ako tam na zapade, ale na vychode na dialnici som uz videl take, ze zvedu dopravu do praveho pruhu, cedula 100, 80, 60, potom cedula STOP, tam stoji policajt a vlastnoocne kontroluje dialnicne znamky. kto nema, je odkloneny na odpocivadlo a skasirovany.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
| 7.6.09, 16:43 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dnes jsem na STK slyšel jak borec odmítl zaplatit nehoráznou pokutu tak mu slovenské benga sebrali značky od auta
jestli to je pravda tak je to nehorázné zneužití pravomoci veřejného činitele
už jdu do železářství pro pořádné šrouby na mě si nepřijdou  miloš
|
| 28.1.10, 12:30 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
o tom som nepocul, ale ak sa dobre pamtam tak na to sice maju pravo ale zrejme nemali dovod
co ti ale mozu bez problemov zobrat je vodicsky preukaz, ak nemas na zaplatenie pokuty, daju ti lajster ze mozes jazdit tusim tyzden a dovtedy to musis zaplatit a vratia ti vodicak
ale plati to len kratko tak som este nezazil ze by sa to niekomu stalo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 28.1.10, 14:20 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
deekay píše: o tom som nepocul, ale ak sa dobre pamtam tak na to sice maju pravo ale zrejme nemali dovod co ti ale mozu bez problemov zobrat je vodicsky preukaz, ak nemas na zaplatenie pokuty, daju ti lajster ze mozes jazdit tusim tyzden a dovtedy to musis zaplatit a vratia ti vodicak ale plati to len kratko tak som este nezazil ze by sa to niekomu stalo
ty práva to musel vymslet borec typu
nevěm čítat ani písat ale vojnu vám urobím
neví co by dělal polda s doklady které by zabavil eskymákovi z laponska, nebo vymáhat pokutu na to policie nemá právo vymáhat peníze má právo jedině soud, navíc slovenské bengo vymáhá peníze pro jinou instituci bez jeho svolení
peníze z pokut určitě nejdou do kapes beng
to je dílo absurdistán se to jmenuje  milo
|
| 28.1.10, 21:37 |
|
 |
|
ferrari
Registrován: 7.5.06, 20:16 Příspěvky: 9236 Bydliště: Partizánske
|
paca píše: musíš mať doklady potrebné k vedeniu a k prevádzke vozidla/OP alebo pas, VP,techničák, poisktka,karta stk a emisná / , povinnú výbavu pre auto/sada žiaroviek,rezervu,vestu, hever, klúč na kolesá, autolekárničku/byť zapásaný,svietiť. alternatívné pneu, disky,ťažné a ost evidované doplnky mať zapísané v techničáku.
Sada žiaroviek ani rezerva už byť nemusí...no, čo je veľmi dôležité je, že pokiaľ Ťa Orgán vyzve, aby si vyšiel z auta, tak si musíš obliecť vestu...
Inak, v tom Rakúsku tie vesty tiež nie sú povinné...vestu ale musí mať každý člen posádky, ktorý opustí automobil...
A tá karta 1. pomoci musí byť iba v new lekárničkách...staré lekárničky majú výnimku...
A pokuty sú husté, hej...aj keď najväčšiu za rýchlosť som dostal u vás, v Kyjove...2500 CZK...ale dnes by som u nás dostal v tej istej situácii asik tak 200€, tipujem...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
| 29.1.10, 22:58 |
|
 |
|
Dawid130
|
Ještě že na slovensko nejezdím. Vestu, hasíčák, kartu 1. pomoci ani šrouby na RZ nemám 
|
| 30.1.10, 00:14 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
sranda ake kraviny sa dostavaju do zahranicneho spravodajstva a, k nam vobec
od vas to iste  to ma clovek podla sprav pocit obcas, ze tam mate komunizmus
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 30.1.10, 02:56 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ferrari píše: paca píše: musíš mať doklady potrebné k vedeniu a k prevádzke vozidla/OP alebo pas, VP,techničák, poisktka,karta stk a emisná / , povinnú výbavu pre auto/sada žiaroviek,rezervu,vestu, hever, klúč na kolesá, autolekárničku/byť zapásaný,svietiť. alternatívné pneu, disky,ťažné a ost evidované doplnky mať zapísané v techničáku. Sada žiaroviek ani rezerva už byť nemusí...no, čo je veľmi dôležité je, že pokiaľ Ťa Orgán vyzve, aby si vyšiel z auta, tak si musíš obliecť vestu... Inak, v tom Rakúsku tie vesty tiež nie sú povinné...vestu ale musí mať každý člen posádky, ktorý opustí automobil... A tá karta 1. pomoci musí byť iba v new lekárničkách...staré lekárničky majú výnimku... A pokuty sú husté, hej...aj keď najväčšiu za rýchlosť som dostal u vás, v Kyjove...2500 CZK...ale dnes by som u nás dostal v tej istej situácii asik tak 200€, tipujem...
typuju v kyjově u nemocnice tam jsou věčně, příště si to nech napsat na šek se mi zdá že naše benga neumí vymáhat pokuty
mně dali jen jednou litr veselí n.m. v obci 62 km byl jsem rád že jedu nesvítil jsem, neměl jsem žádné doklady, neměl jsem pás, no samé prkotiny
ještě mě benga museli roztláčet  baterka i altík byli KO miloš 
|
| 30.1.10, 10:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|