nasel jsem hlavu (a taky karbec), nevim co je zac
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
prijedu pravdepodobne na zacatku semestru, tj nekdy kolem 20., nevim presne, driv jedine, ze bych si domluvil schuzku kvuli diplomce
nekde si ho schovam a dovezu, snad mi ho tata nezahodi
|
30.8.09, 19:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
tak me napis adresu kachnis, zejtra mam na postu cestu, ja to potrebuju uklidit, do srazu bych to doma neuhajil, akorat teda nevim na kolik prijde postovny, to bysme pak meli nejak vyrovnat
Naposledy upravil Vít dne 30.8.09, 19:54, celkově upraveno 1
|
30.8.09, 19:53 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
to je tak akorát Víte, to už budu i já v Brně trvale, takže někde dáme TW sraz v hospůdce
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
http://www.japl.cz - služby od JIMa
|
30.8.09, 19:53 |
|
|
darklord
|
Jim píše: to je tak akorát Víte, to už budu i já v Brně trvale, takže někde dáme TW sraz v hospůdce
kde budes byvat?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
30.8.09, 19:56 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
kousek od Lužánek
ale mám ještě platnou šalinkartu do konce 9.
_________________ 130 RAPID 85' Veverka Pojištění od Allianz, AXA ČPP, ČSOB TRIGLAV, UNIQA; oleje CASTROL, GULF, SHELL, TOTAL, provozní kapaliny, Vify a jiné
|
30.8.09, 19:57 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
sejdeme se, pro me nejlepsi dat si pizzu na palacaku za stud cenu i pro jima a presunout se do terce
|
30.8.09, 19:59 |
|
|
Jim
VYKOŘISŤOVATEL
|
tak isic mám do konce roku, ale vy to máte jak VUTáci vyhodnější ještě ne?
|
30.8.09, 20:00 |
|
|
darklord
|
Vít píše: sejdeme se, pro me nejlepsi dat si pizzu na palacaku za stud cenu i pro jima a presunout se do terce
no tak toto by bolo uplne idealne, to by som mal do hospy 8 poschodi a dva kroky
|
30.8.09, 20:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
vsak ti tu pizzu koupim ja , cili bude nejlevnejsi, jaka muze byt, si jich muzu koupit treba 15 a nikoho to nezajima
|
30.8.09, 20:02 |
|
|
darklord
|
Jim píše: tak isic mám do konce roku, ale vy to máte jak VUTáci vyhodnější ještě ne?
normalne hocikto z nas zobere pizzu do krabice a vybavene, mozes zobrat aj desat a nikto nic nepovie
|
30.8.09, 20:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|