Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20.6.26, 22:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 STK - na co se zamerit pred STK ? (favo) 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Dawid130 píše:
patrik-hp píše:
Jinak hydrokorektor ti nikdo neodpustí...jde o to,abys při naložení neoslňoval ostatní a na to je STK háklivé,stejně jako na korozi a brzdy.. :?

Patriku zase je to o technikovi. Nám tohle nefunguje na Pick-Upu a prošel technickou taky. A tam se naložení auta předpokládá snad pořád.

Ale jo vyjímky existují :wink:

2.11.09, 22:02
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
lord_sef píše:
ale stejne... opravdu tady neni nikdo, kdo jel na technickou se sedackama ci palubkou z feldy?:) vzdyt sedaky z feldy ma kazdy druhy....

Ja jel s brzdama slozenyma z dilu nekolika ruznych typu aut, nehomologovanym podvozkem, vyfukem, castma interieru bez naklapeni svetel atd. a mam to na dva roky, pritom znamost jsem zadnou nemel.

Myslim si, ze pokud tam nebude nejakej k*k*t, kterej uz ma ze vsech tech lejster vymyto v palici, tak pokud nebudes mit neco zpraseno a pripadne soukoli te uredni masinerie primerene namazes, nemuze bejt problem.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

2.11.09, 22:12

Příspěvek 
lord_sef píše:
ale stejne... opravdu tady neni nikdo, kdo jel na technickou se sedackama ci palubkou z feldy?:) vzdyt sedaky z feldy ma kazdy druhy....

Ale jo,je tadyk někdo..Já měl 5 fáv s touhle záměnou a vždy jsem prošel a prošel i brácha..Jinak bych ti to nepsal ty vogo..;-)

2.11.09, 23:26

Příspěvek 
bitmap píše:
lord_sef píše:

Ja jel s brzdama slozenyma z dilu nekolika ruznych typu aut, nehomologovanym podvozkem, vyfukem, castma interieru bez naklapeni svetel atd. a mam to na dva roky, pritom znamost jsem zadnou nemel.

Myslim si, ze pokud tam nebude nejakej k*k*t, kterej uz ma ze vsech tech lejster vymyto v palici, tak pokud nebudes mit neco zpraseno a pripadne soukoli te uredni masinerie primerene namazes, nemuze bejt problem.

a co řikali na brzdy? remcali, nebo naopak byli spokojení, nebo neřikali nic?...

na FK jel někdo s chlaďákama a zadníma kotoučema na STK a prej ho tam vychvalovali do nebe, jak mu to bezvadně brzdí :)

3.11.09, 00:36
Profil ICQ
Senior TW team

Příspěvek 
ach jo , když se chce jde všechno... otázka kontaktů, peněz apod... ne každý na to má žaludek a tak holt nezbejvá než martirium, kde já si nechám vše předem odzkoušet a vím že ej to Ok - vždy si něco najdou a věci jako koroze, únik oilu a vůle píšou snad automaticky :-)

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

3.11.09, 11:05

Příspěvek 
Ondras: libilo se mu jak to vypada a porad dokola se me ptal, z ceho to mam slozeny a co vsechno se musi upravit.
Nastesti u brzd se merila jen soumernost, ktera byla vepredu i vzadu perfektni, takze nebylo treba ochcavat zadny tolerance.
Cela "STK" trvala asi 5 minut a dalsich asi 50 minut jsme klabosili o aute :lol:

Nastesti to byl celkem mladej kluk, ne zadnej starej ichtyl, kterymu by delaly vrasky nejaky typove neshodny dily.
Sice to bylo drahy, ale zase jsem usetril spoustu prace, kterou bych delal 2x zbytecne jen proto, aby auto splnovalo nejaky dementni regule, takze to za ty prachy stalo.

Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!

3.11.09, 11:19

Příspěvek 
prostě jak kde, tam kde jezdím je to v poho, naklápění je nikdy nezajímalo ale zas je zajímaj žárovky, se mu nelíbily night breakery, říkal že teda OK, ale kolega by to napsal do C. Prostě když ti lampa nesvítí žlutě, tak majou problém. Cipové...

diagnostika koncernu, resety, nastavení, opravy VW HEX-CAN i KKL, 2x2

3.11.09, 14:20

Příspěvek 
night breaker je úplně normální žárovka 55W takže je to nemá co zajímat, případně maj homologaci, takže vyndat, ukázat, zandat a nazdar :wink: ...

jinak já sem jel na STKčko se simsonem s krátkejma blatníkama, bez zadního nosiče a světlem na sedadle a s laďákem a napsal tam nějaký úpravy nebo co, měl sem akorát netěsnost, jinak OK :)

3.11.09, 14:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Taky jsem měl za to, že nightbreaker není žádná tuzingárna :shock:
Jinak mám v autě (v kufru v krabičce, aby bylo jasno, byly součástí výbavy) nějaké modré H4 xenon blue 13000K nebo tak nějak, předchozí majitel byl asi 60ti letý strejda, nechápu, kde je vzal :lol:
Ještě jsem se nedostal k tomu je někde ekologicky vyhodit do lesa :D

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

3.11.09, 15:09

Příspěvek 
jo hochu to jsem mu taky tvrdil, říkal že na krabičce může bejt co chce jakýkoliv homologace, že jim z Prahy dojde vyhláška, že v lampě musí být žluté (nepříjemné) světlo. Prej mi ten night breaker svítí moooc bíle :lol: :lol: Tak jsem se nehádal. Že sem měl zpětný zrcátko místo na skle hozený pod sedačkama, to mu taky vadilo, přitom povinný to není žejo. Záleží na člověku a na náladě. Druhej tehcnik prej píše bílý žárovky automaticky do C závad :lol: šílenec

3.11.09, 15:45

Příspěvek 
Dementi. Říkám to pořád, že se z těch nařízení akorát stala buzerace, místo toho, aby se odstranily cypoviny. Ale stejně si myslím, že tě se žárovkami s homologací nemůže vyhodit..

EDIT: co je například do psí díry tak strašného, když si předělám 781 z BMM na karbec? To se tím ze mě stane silniční pirát a vrah? :roll: (ne, že bych to chtěl dělat, ale to nařízení je debilní, jako hromada jiných..)

Facebook mi nevadí, bo mě zatím nikdo neprudí s tím, že na něm nejsem

3.11.09, 16:02

Příspěvek 
no přestavba z bmm na karbec je zakázaná kvůli emisím, to nějak chápu, ale mohla by bejt udělená vyjímka, že by to přestavět zase šlo, třeba se to někomu pořád sere nebo tak něco...ale to je jiná pohádka

nightbreakery maj myslim homologaci i na žárovce na tom železu a jak poznaj nepříjemný světlo? :shock:

když se před to postaví a řekne, že to je nepříjemný a ty řekneš, že ti to nepříjemný nepříde tak co?...tvrzení proti tvrzení a kdyby tě vyrazil kvůli tomu, tak bych si šel někam stěžovat :wink:

pokud nezměří, kolik to má kelvinů, tak ti může zakázat ho**o :P

3.11.09, 16:29
Profil ICQ

Příspěvek 
on mi to do protokolu nepsal ty žárovky, ale příště mám prostě přijet se žluťákama, to je stejně jedno bo jedna praskla po necelým roce užívání, su zvědavej jestli budu mít nárok na reklamaci. Co myslíš?
Já ten náš systém taky snad nikdy nepochopím :roll:

3.11.09, 16:32

Příspěvek 
Ondras83 píše:
pokud nezměří, kolik to má kelvinů, tak ti může zakázat ho**o :P

:lol: to ale někdy hold nevysvětlíš tvdohlavcovi

3.11.09, 16:35

Příspěvek 
Radek19_ae píše:
on mi to do protokolu nepsal ty žárovky, ale příště mám prostě přijet se žluťákama, to je stejně jedno bo jedna praskla po necelým roce užívání, su zvědavej jestli budu mít nárok na reklamaci. Co myslíš?
Já ten náš systém taky snad nikdy nepochopím :roll:

neuznaj, praskaj hodně a je to tim, že maj o 90% větší účinnost...je to o nich známý, jak ti jedna praskla, do tejdne odejde druhá :wink:

já je tam teda budu mit něco málo přes rok a držej a to ve dne v noci pořád svítim :wink: , nevim co všichni blbnete s praskáním žárovek :)

3.11.09, 16:49
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další