Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:06

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Koupit Felícii Mpi-50kW, nebo Fábii Mpi – 50kW ? 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
Josef.Radocha: Svolavacka u skoda auto? Proc? Aspon to zhnije a ti nerozumni lide co to koupili si to budou muset draze opravit nebo koupit novou plecku :-)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

10.11.09, 00:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Když sem byl ještě na servise, tak asi u třech byl tento problém, u dvou to vyřešilo vymotání svazku a u jedné se musel komplet předělat, jak byl zhnilej. Už se hádala elektrika, kontrolky od všeho si svítily podle nálady, párkrát nešla ani nastartovat.

i když doléváš ostřikovače tak nacamráš do svazku vedle nádobky a časem je KO
dělal jsem v sobotu puky v rameni na 2003 a krky měla prořezané. nkade jsou krky normál někde prořízlé v půlce miloš

10.11.09, 07:38
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
Matthes píše:
Josef.Radocha: Svolavacka u skoda auto? Proc? Aspon to zhnije a ti nerozumni lide co to koupili si to budou muset draze opravit nebo koupit novou plecku :-)
Nechápu zdejší averzi proti čemukoli novějšímu Felicii se starou tváří. :evil:

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

10.11.09, 10:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Před chvilkou jsem vylezl z pod fábie ročníku 2006. Před zadními sedadly je bazén a veškeré odvodňovací otvory jsou vtipně schované pod plastovým krytem spodku.

10.11.09, 10:05
Hliník navždy.

Příspěvek 
Josef.Radocha: Sou to predrazeny plecky s pofiderni kvalitou :-) Popripade kvalitni ale jeste drazsi.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

10.11.09, 10:10
Senior TW team

Příspěvek 
ja zase nechápu ceny felicií, za které se prodávají a dají nalézti na netu...

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

10.11.09, 10:23
Voditelj brodice

Příspěvek 
uplny suhlas, celkovo s cenami skodoviek, za 50kč co som videl feliciu sa da kupit v zahranici volvo V40/S40 T4 (klima, bagy, koza, 1,9 turbo benzin 200k, okolo 2000ka rocnik)

10.11.09, 10:28
Senior TW team

Příspěvek 
a to nemluvim o tom, ze jakekoliv auto prinese vetsi komfort a pohodu nez felda...ja jsem cekal ze spadnou na cene nekam na uroven facek a te jsem jen tak proletl inzerci a tam sou filety i za 60 tis :-O a uz dle obrazku to neni zadna vonavka... holt porad tam hraje svoje slovo skoda, levne dile, moznost oprav na kolene... vyvazene tim, ze se to proste bude srat a hnit a bude potreba to solichat...

Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?

10.11.09, 10:56

Příspěvek 
Pro spoustu čechů a asi i slováků pořád platí rovnice auto = škoda. Nechtějí pochopit, že stejné, ne li lepší vlastnosti jim dokážou nabídnout i jiné značky. A proto si i ojeté škodovky drží ceny výš než konkurence.

10.11.09, 10:59
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Josef.Radocha píše:
Nechápu zdejší averzi proti čemukoli novějšímu Felicii se starou tváří. :evil:

to je tim že pak už všechny ty předky vypadaji stejně :lol:

10.11.09, 11:54
Profil ICQ
Dezertér 2

Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
Příspěvek 
To, že je u nás škodo předražená je sice pravda, ale nadruhou stranu je to auto na kterém pracovali češi. Žádná kdo ví co... Spousta dílů je záměnných s koncernem atd... Jen mě prostě zaráží jak tady všichnipomlouváte fábie a drtivá většina z Vás snima jela jen náhdou popř měla vylítané šunky. Když se jí člověk věnuje tak to auto pěkně vypadá je spolehlivé a jede za pěkné peníze tak radši někteří mlčte než něco řeknete. K těm husím krkům... Nezdá se mi to jako dosti reálné, aby ty husí krky byly uplně spojené... Nadruhou stranu plastem voda jen tak nepronikne tak hledejte botu někde jinde. To co tady píšete je sice pravda a hezké, že to pak funguje, ale problém může být kolikrát i někde jinde, ale to si spousta lidí a kor čechů neuvědomuje. Funguje to? Tak to tak nechám to je mentalita dnešních lidí, ale že se to záhy posere je už všem buřt. Jo a už vidím jak někdo rozebírá celé auto, aby vyměnil svazek. Zadruhé kde ten svazek sehnal? Jak věděl co objednat? Protože každý modelový rok a místy i vůz je jiný.

Ta fábie 2006 je jaká? První po modernizaci nebo ještě starej ksicht.

RAPID 130 POWER FOREVER!!!

Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.

Karoserie COUPE je mým osudem!

10.11.09, 12:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Fábia je s novým ksichtem. A je dost napováženou, že do tak relativně nového auta vůbec někudy teče a voda se uvnitř drží. Je to sice služebák, ale plísňový puch uvnitř je dost příšerný.

10.11.09, 16:26

Příspěvek 
Díky za názory. Ceny Felícií jsou dost vysoko, viděl jsem i extrémy za 75 – to taky nebyly odpovídající voňavky. Byl jsem se na už hodně autech podívat v cenovém rozmezí 50-69, skoro všechno za ty prachy byly přechválený shniláky, nebo bouračky, nebo papírově špatný, nebo ta za 69, neměla ani mlhovky. Celkem extrém bylo tohle:
http://skoda.sbazar.cz/skoda-felicia-1- ... 94228.html

Auto z Německa od překupníka, r.98, po telef. Rozhovoru nové auto, absolutně bez koroze, prostě lepší spoustu let neviděl, nové auto. Na fotkách opravdu bomba. Přijeli jsme na prohlídku, auto mělo vykytované celé lemy až ke světlům, konce prahů, rohy dveří, celé to mělo zanovní lak, na spousta místeh už rez lezla z nového laku, podvozek brzdový trubky totálně na šrot shnilý a za to chtěl překupník 61tis a ujišťoval nás, že nic lepšího neseženeme.

Koukal jsem po inzerátech, pěkná fabie z 2000/2001 by se snad sehnala mezi 80-85tis, asi to bude řešení, teď ještě vybrat dobře.
Zajímalo by mě, když koupím fábii, nebo Felícii s ABS, je to spolehlivý systém, při případné poruše zvládnu udělat brzdy doma sám svépomocí, bez spešl nářadí? Nebo se ABS radši vyhnout??
Co spolehlivost serva a klimatizace u fábie?
Octavie se mi líbí rozhodně víc než Fábie, ale nevěřím, že za cenu do 90tis bude slušná, to bude odjetý stočený auto. A když už octávka, tak jedině 1.9Tdi a ty jsou ještě dražší.

10.11.09, 22:13
Ignorant pravidel

Příspěvek 
@ bosator:

pekna lestenka na fotkach ani znamka po nejake korozi, ses si jistej ze to nebyl puvodni lak?

10.11.09, 22:16

Příspěvek 
21lucas píše:
@ bosator:

pekna lestenka na fotkach ani znamka po nejake korozi, ses si jistej ze to nebyl puvodni lak?

Na fotkách fakt bomba, zavolej na to číslo bude to ještě lepší a jestli máš čas jeď se na to podívat……… nová barva hodně schová… Novým lakem na celým autě si nejsem 100% jist, ale to zakytovaný stříkaný určitě bylo,nikde žádný přechod a celkově lak působil čersvým dojmeme a nikde žádný škrábanec ani oťuk od kamínku. Musel bys to vidět, každopádně shnilý to bylo, krom 5. dveří, našrot.

10.11.09, 22:29
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další