Koupě Škody Felicie 1.6 x 1.9D
Autor |
Zpráva |
MATTESS
|
Co člověk, to názor a každýmu vyhovuje něco jiného. Bavil jsem se s kamarádem, co má Funku s 1,6 a nejradši by se jí zbavil a vzal 1,3. Ale těch je jak šafránu.
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
30.12.09, 09:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Hlavně si to před koupí pořádně projeď. Když jsem se posledně svezl s 1.6 kombi, byl jsem nadšený z podvozku, to byla parádní jízda. Nevím čím to bylo, zda to mají všechny 1.6 kombíky, nebo tam byly nějaké jiné pružiny a tlumiče, ale to auto se prostě nad cestou vznášelo, krátká 1.3 proti tomu po cestě prostě poskakovala. Motor bych také nezavrhoval, mám dojem, že se spotřebou se dalo dostat při klidné jízdě i pod 6 litrů. A také se mi líbilo, že s 1.6 jsem jel na pětku kopec, který s 1.3 už jsem raději podřazoval na čtyřku, ten objem tam je cítit i když papírově se výkony moc neliší.
|
30.12.09, 10:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já bych šel zas do l,9 a krmil ji fritákem ten padl i na 15 korun, pojistka jde taky vykoumat na 2500,
muje felda spotřebuje na l00 km 12 korun a levnějšího asi už nic není miloš
|
30.12.09, 12:38 |
|
|
mach164
|
Taky bych tu 1.9 d doporucil pro me teda byla dobrou volbou spotreba jde udrzet na 6/100 kroutak ma od spoda coz mi vyhovuje nahradni dily levne a motor pri spravne udrzbe a zachazeni nesmrtelny
|
2.1.10, 18:11 |
|
|
Pepe
|
Re: Koupě Škody Felicie 1.6 x 1.9D
Já mám 1.9D combi a jsem sní spokojenej.Spotřeba parádní jízdní vlastnosti taky ujdou.A že je to těžký to je jen věc názoru.Doporučoval bych.
_________________ felda 1.9D combi
|
5.5.13, 12:07 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja myslim, ze za ty roky to uz vyresil. Hlavne vybirat mezi feldou 1,6 a feldou 1,9 je asi jako si vybirat jestli si zlomit ruku nebo nohu.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.5.13, 13:47 |
|
|
varok
|
Já bych bral tu 1,6ku. Sice papírově tam není moc velký rozdíl, ale když se v tom člověk projede, tak oproti 1,3ce tam je rozdíl dost. Taky asi záleží, jak to má člověk zajeté. Může být i 1,6ka líná a slabší než 1,3ka 50kW. A co tak felinu 1,6 na LPG? 1,9D jsem jel asi dvakrát a vůbec mě to neoslovilo. Sice to má trošičku zátak už skoro od volnoběhu, ale spotřeba hnus a výkonově taky nic moc. Vždyť v dnešní době umí i 1,9 TD vzít jen okolo 4,5L nafty a to už je jiné kafe, i výkonově. To už i Golf III 1,9 TD 50 nebo 55kW, teď přesně nevím, ještě s mechanickým vstřikováním je oproti felině závoďák. Měl ho kdysy kámoš, spotřeba do 6L se vešel, výkon nesrovnatelně vyšší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.5.13, 14:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|